Şimdi Ara

8600gt snc+ ve crysis 1680 * 1050

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 x 1 667 mhz kingston (gariban işi ram :))
    8600 gt sonic + 675 / 2000
    169.21 sürücü

Öncelikle 169.13 ile daha iyi değerler aldığımı belirtmeyelim.
    Benim yakaladığım en akıcılık ve görüntü kalitesi dengesi bu ayarlarda. 128 bit olmasına, yerden yere vurulmasına rağmen bence sistem canavarı ve optimizasyon fukurası crysis te aldığı parayı (125 $) bir kez daha hak ettiğini kanıtladı. 1680 * 1050 diğer oyunlarda (war in conflict hariç) genel olarak her şey açık akıcı bir fps alıyorum.
    Almak isteyen arkadaşlara fikir vermesini umarım.

• çatışma sahnelerinde bu kadar fps alabilecegine inanıomusun peki
  • çatışma anlarında akıcılık düşmüyor. olay shader ı medimda tutmakta. bügn epey bir kombinasyon denedim. En az fps kaybı bu ayarlarda çıktıç. Gayet rahat akıcı oynanıyor.Ama öyle bi ordu adamlada henüz kapışmadım :) En fazla 4- 5 kişilik ortamlar oldu
  • aynı ekran kartını bende aldım.crysisi gayet akıcı bitirdim. 45 fps ile kimse inanmıyor ama :) (medium ayarlarda)
  • ben de bu ekran kartından arıyorum , ama Konya da bulamadım , piyasa fiyatı ne kadar , yardımcı olursanız çok sevinirim , ve oyunlardaki performansı nasıl ? bana 1024 x 768 de oynatsın yeter . . . oynatabiliyor mu ? takılma falan yapmıyor değil mi ? bu arada benim sistemim

İntel Pentium D 3.21 GHZ
    1.50 GB 533 MHZ ram
    80 gb HDD
    Samsung DVD Rom
    biostar 945GZ SE anakart , PCI - EX 16 girişi mevcut

sizce bu sisteme uyuşur mu o ekran kartı ? , 8600 GT SONİC ?
  • @alper_as 91

işlemcin darboğaz yapar. ama 1024 de oynayacam diyorsun düşük çözünürlük olduğu için sıkıntı çekmezsin. fiyat istanbulda 125@ + kdv 5-10 dolar belki oynar aşağı doğru. ama satıcılar da bu kartın gts olduğunu bildikleri çin fazla fiyat kırmıyorlar. internet oprtamında bulabilirsin. ben bugün dfs bilgisayarda gördüm bir bak istersen. takılma falan yapmaz kafan rahat olsun.
  • sağolasın Dirkpitt kardeşim , valla içimi rahatlattın , ne dersin alayım mı bu ekran kartını , uyuşmazlık falan yapmaz değil mi ? birden bu PSU olayı var , benim PSU nun üstünde 400 W yazıyor , everest kasam var , PSU da sorun olmaz inşallah , ne dersin kardeşim acaba sorun çıkar mı ?
  • everest ve 400 watt olayı tabiki inandırıcı değil. o konuda birşey söylemek zor. sen önce gerçek 450 wat bir power al kendine. malum en önemli parça power alında bir pc de. kafan rahat olur.
    uyuşmazlık yapması için bir neden yok. pcı olduktan sonra takarsın çalışır. bir önceki lcd dim de 1280 *1024 çözünürlükte hiçbir opyunda sorun yaşamadım. ama önce power al derim senin için.
    aslında 1950 pro falanda alabilirsin. 512 mb 145 dolar civarı bulunuyor artık. o haliyle biraz daha performanslı bu karttan. seçim senin.
  • yapma ya , birde PSU mu çıktı başıma , peki bu PSU lar ne kadar ? çok pahalı değildir inşallah ? , ve birde 8600 GT SONİC alsam , taksam çalışmaz mı ? PSU sıkıntı çıkarır mı ? yoksa çıkarmaz mı ? İdare eder mi acaba ?
  • dur dur ağlama alper :) psu daha sen everest kasayı aldığında çıkmış zaten başına ama sen yeni farkına vardın :) yani çok büyük ihtimal o psu bu kartı beslemez kitlenme reeetleme yaşarsın. Daha kötüsüde olablir. arkadaşımda foxconn kasa vardı onunda üstünde hesapça 350 w power vardı ama 6600 gt yi çalıştıramıyodu. o yüzden bence önce psu al. 60-75 dolar gibi bi fiyata coolermaster yada thermaltake den düzgün bişi alabilirsin. sonra ekran kartını düşünürsün. ok
  • hadi ya , uf ya tam da 8600 GT SONİC için param hazır :( , ben şimdi nerden alacam bu PSU u :(( , ben 8600 GT planları yaparken şimdi de PSU çıktı of ya , peki ne kadarlık PSU almam lazım ? bu arada , bende şu anda ATI X1050 var , onu çalıştırıyor . bir sorunda olmadı daha , ama 8600 GT de sorun yaratır diyorsunuz :( , işimi görecek kadar olsun yeter , hangi marka ve kaç W almam gerekli ?
  • alper crysis konusunu senin psu konuna döndürdüntbr ederim :)
    430 w altı bir şey alma artık bu saatten sonra. onun haricinde markalar belli, fiyatı sana uygun olanı al. coolermaster yada thermaltake de ucuz yollu çözümler bulabilirsin. ilerisini de düşünürsen tabi para durumuna göre ama sağlıklısı temizinden 460-500 watt arası olmalı
  • CRYSİS kaçmıyor ya , her zaman oynanır , Yalnız benim kafam iyice karıştı , ben şimdi PSU almalı mıyım ? almasam bişey olmaz mı ? , Kesin almam gerekiyorsa 8600 GT nin parası gitti demektir , ha birde ben Ram lerimin uyuşup uyuşmadıgına nerden bakabilirim ? , bende 1 gb 533 mhz DDR2 bir ram aldım , ondan önce 512 MB DDR2 başka bir ram vardı ama MHz ini bilmiyorum , Vista yüklediğimde MAVİ ekran hatası alıyorum , ama XP de almıyorum , Ram lerden şüpheleniyorum , Programı falan var diye duydum , Ram leri kontrol etmek için gereken program var mı acaba abi sende ? Abi diyorum çünkü benden büyüksünüz herhalde Akşam Akşam kafanı da şişirdim , lütfen kusura bakmayın ...

• Orman sahnelerinden de görüntüler alabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_as91

hadi ya , uf ya tam da 8600 GT SONİC için param hazır :( , ben şimdi nerden alacam bu PSU u :(( , ben 8600 GT planları yaparken şimdi de PSU çıktı of ya , peki ne kadarlık PSU almam lazım ? bu arada , bende şu anda ATI X1050 var , onu çalıştırıyor . bir sorunda olmadı daha , ama 8600 GT de sorun yaratır diyorsunuz :( , işimi görecek kadar olsun yeter , hangi marka ve kaç W almam gerekli ?

Dostum sorun yaratmaz bence muhtemelen gerçi o everest 400W dediğine bakma max 180W falan ama yine de 8600 ler fazla güç tüketmiyor zaten sorun olmaz bence ha olursa sorun alırsın.

Ya ille alacaksan 2. el bölümünde 350W lık asus psu lar falan 20YTL ye satılıyor çatır çatır çalıştırır bunları

Ayrıca arkadaşın aldığı skorlar çok güzel özellikle de işlemcinin ekran kartına darboğaz yaptığı düşünülürse.Core2duo lar ile 3GHZ e OC ettiğinde yaklaşık 5-6FPS,yeri gelince 10-12 lere varan kazancın olacaktır o çözünürlükte o ayarda diye düşünüyorum.Kendi işlemcini de OC edebilirsin bence.Yine bi 4-5 FPS kazanırsın diye düşünüyorum çünkü CRYSIS sadece ekran kartı değil işlemciye de yükleniyor.

8600GT sonic+ e laf edenlere iyi bir yanıt oldu sanırım bu topic....Ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 23 Aralık 2007; 21:58:52 >

• Reason666

Valla sağolasın , rahatlattın beni , teşekkür ederim , ben 8600 GT i bi alıyım da eğer sorun olursa alırım bi PSU , marka olarak Asus önermişsin , başka önerebileceğin marka var mı ? ve birde 350 W yeterli mi ?
  • çözünürlüğün 1680*1050 olduğunu tekrar hatırlatırım :)

• quote:

Orjinalden alıntı: alper_as91

Reason666

Valla sağolasın , rahatlattın beni , teşekkür ederim , ben 8600 GT i bi alıyım da eğer sorun olursa alırım bi PSU , marka olarak Asus önermişsin , başka önerebileceğin marka var mı ? ve birde 350 W yeterli mi ?

Ya 8600GT PCI express slotunun gücüyle RAHAT RAHAT beslenip çalışan bir kart,ben sorun olacağını düşünmüyorum şahsen.

Coolermaster lar falan da olabilir fakat hani bütçeni zorlamasın diye ASUS veya FSP dedim bunlar işini FAZLASIYLA görecektir boşuna PSU ya para verme diyorum.

Ayrıca 350W fazlasıyla yeterli.Hatta 300W bir FSP veya ASUS veya benzeri gerçek 300W bir PSU bile işini rahatlıkla görür.
  • Çok iyi sonuçlar.
  • @reason666
    işlemciyi 2650 mhz çıkarttım dediğin gibi 4-5 fps bir artış oldu şimdi daha bir güzel oldu :)
    sanırım işlemcim burdan ileri gitmeyecek voltaj vermeye korkuyorum işlemci elimde kalmasın. bilgin varsa yardımcı olursan sevinirm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.