Bildirim
8600GTS Bunu Yapar mı?
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tüm oyun videolarında yapıyor mu aynı şeyi? -
ses kartinla alakali olabilir...driverlerini sil yeniden yukle bi...yad a ses kartini sil tanıtma bide ole dene olcakmı takilma... -
Şu anda yüklü olan oyunlarda yapıyor fifa07,farcry da yaptığına şahit oldum.
Ses kartım on-board son versiyonu yükledim ama düzelmedi? -
sil ses kartini tanıtma yani ses olmasin bide ole dene -
Denedim sonuç aynı. Yalnız Fifa07 de detail i medium a getirince vidyodaki donma sorunu düzeldi. Bu sistemle Fifa07 yi bile full oynayamayacaksam yazık olmuş o kadar paraya -
sorun güç kaynağınızla ilgili olabilir.buna benzer bir sorun bende yaşamıştım.bu yüzden 3 tane creative ses kartı değiştirdim...bende ses arada sırada cızırdıyordu...en sonunda durumu kabullenmiştim ki sistemi güç kaynağıda dahil olmak üzere komple upgrade yaptım...upgradeden sonra aynı ses kartını kullanmama rağmen problem düzelmişti....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny1977 -- 13 Temmuz 2007; 13:27:55 > -
Güç kaynağı Thermaltake 430 W yetersiz kalacağını sanmıyorum. -
en iyisi aldıgın firmaya tel. açmak. -
driver ayarlarını değiştirdinse defaulta getir, olmazsa driverı sil yükle. belki düzelir. -
video deyince aklıma codec ler geldi sistemdeki codecleri sil ve k-lite codek 3.30 yükle. -
En iyisi format atıp herşeyi baştan yüklemek sanırım. Belki o zaman düzelir düzelmezse garantiye yollamalımıyım? Sonuçta bu kartın daha iyi performans vermesi gerekmez mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X