Şimdi Ara

8600gts ekran kartı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Palit 8600gts ekran kartı aldım. Oyunlarda bir süre sonra donma yapıyor ve bilgisayarı kapatmadan işlem yapamıyorum bu kanuda yardım edebilecek arkadaşlar varmı? Şu anki sistemim Amd işlemci 2,6 Ghz çift işlemci 5200- Palit 8600gts ekran kartı- Kingston 2Gb 800 Mghz Ram. Everest 440 Wat Tam Çıkış Pawer slop.

• sürücüsünü yükledin mi? yüklediysen virüs olabilir. oda yoksa format at
  • psudan olabilir dostum kaliteli bi psu al derim ben masaustunde donma yapıyomu ?
  • Oyunun Driverlarını yükledim, sistemde virüs yok. Acaba donanım yetersiz olabilir mi? Mesela fear oynuyorum 10 dk. içinde ekran donuyor. Başka bir oyun oynayınsa bir kaç saat sonra donma yapıyor. Acaba bu sürümde bir sorun olabilir mi? Çünkü bu benim ikinci defa bu ekran kartını değiştirişim. Bayramdan sonra bu ekran kartını asus 8800 gt ile değiştiricem.
  • bence, adam gibi psu al. o sistemi 10$ lık psuya mı emanet ediyosun.
  • Sizce Amd 5200 İyi bir işlemci değil mi? Bu ekran kartını kaldır mıyor olabilir mi?
  • arkadaşım işlemciyle alakası yok. güç kaynağın yetmiyorrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakikaten güç kaynağın çok kötü. En azından gerçek 400W lık bir güç kaynağı öneririm.
  • Asus TA951 KASA AL sorunun hallolsun. senin kasa 440 w yazıyor ama kesin en fazla 220 w kuvveti vardı onun. ondan dolayı güç yetmiyor sistemine. yetmesi de zor zaten senin bu sistemine. güzel bir kasa al. bendeki Asus TA951 gayet memnunum. Cooller Master da alabilirsin.
  • arkadaşların dediği gibi psu sorunu olabılır , yada ısınma kaynaklı bir sorun olabilir.
  • Bu sisteme hangi güç kaynağını önerirsiniz? 550 wat tam çıkış bir asus pawer slup mu alayım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.