Bildirim
863 PING!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım edecek yok mu? -
Pingin yüksek olması direk olarak senin hattınla alakalı birşey, yardımı burda değil müşteri hizmetlerinde aramalısın. Ancak onlar yardım edebilir...
Senin yapabileceğin tek şey hattının başka bir uygulama/virüs/kullanıcı vs. tarafından kullanılıp kullanılmadığını tespit etmek olacaktır. -
Aynı sorunu uzun zamandır ben de yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini arasanız da ping konusunda pek ilgilenmiyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Frécoß
Aynı sorunu uzun zamandır ben de yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini arasanız da ping konusunda pek ilgilenmiyorlar.
Beni santral özel olarak arayıp DNS değiştirtti. -
quote:
Aynı sorunu uzun zamandır ben de yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini arasanız da ping konusunda pek ilgilenmiyorlar.
Evet ilgilenmiyorlar doğru, biraz sert çıkışırsanız ilgili birimlere aktarıyorlar ama -
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
quote:
Evet ilgilenmiyorlar doğru, biraz sert çıkışırsanız ilgili birimlere aktarıyorlar ama
Sert çıkışınca tamam beyfendi moduna geçiyorlar zaten Bugün tekrar arayacağım. Ping eskisi kadar fazla değil ama yine de bir sorun var kesinlikle.
-
ee güzel peki rekorumu kıran? -
bizim arkadaş geçen 2500 ping almıştı uydunetle. 1 gün sonra düzeldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X