Şimdi Ara

88/1 Dağıtım Yerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilindiği gibi acemiliğini 58. Er Eğitim alay komutanlığı burdurda yapan 88/1 Ulaştırma Er Acemilerin dağıtım yerleri belli oldu.. Benimde 16. Mekanize piyade tugay komutanlığı Lojistik Destek Karargah Bölüğü Bilge Kışla Merkez / Diyarbakır çıktı.. Burası nasıl bir yer bilen var mı acaba

• Ben de Burdurda yaptım acemiliğimi ve İzmir çıktı. 2 gün sonra geçicem izmir'e. Bakalım nasıl bir askerlik bekliyor bizi orada. Diyarbakırda arkadaşlarım gitti ve onların gitmeden dedikleri; gayet rahat ederiz diyorlardı. Ama onlar Amerikan birliğine yakın bir üste askerik yapacaklardı. Belki ondandır.
  • 3. tabur 1. bölükteydim bende çok rahattık ya eğitim filan sıkı olsada acemilik sonuçta herkes çok bombaydı komutanlar filan çok güzeldi valla.. Sen hangi bölükteydin
  • aha da ben de 3 tb. 1 bl deydim
    hangi çavuştu sizin ki. Bizimki Ferit çavuştu
  • hadi ya bizimkide turgay çavuştu :) omuza alcaktık kaçıyodu sizin çavuş :)
  • bizden kaçamadı ama :) biz epey bi fırlattık havaya. Gerçi o anda bavullarla uğraşıyodum ama yine de fırlattık havaya o arada. Bizimki de askerlikmiydi be, güle oynaya bitti bizimkisi. Gerçi tb. komutanımız biraz daha iyi olsaydı daha da iyi geçerdi inan. Ben hergün hastaydım, grip yani; ama revire çıkmak bi hayli zordu biliyosun.
    Neyse acısıyla tatlısıyla bitirdik. Artık uzun tarafına başlama zamanı. Sen diyarbakır da, ben izmir de. Haydi hayırlı tezkereler şimdiden. Umarım iyi olur bizim için, gittiğimizi birlikler. Bu arada bir samsunlu arkadaş da diyarbakıra çıktı yoksa sen o musun? hehe:). Ben samsunluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madem -- 25 Mart 2008; 19:59:13 >
  • yoo ben amasyalıyım ama 1600 mangasından bi arkadaş samsunluydu :) bölük komutanı haricinde herkes iyiydi.. zaten o da şırnağa çıkmış tayini:) inş hepimiz için iyi geçer.. hayırlı teskereler hepimize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 88/1 40. piyade alayı İÇ GÜVENLİK EĞİTİM ve ttbikat MERKEZİ

1. TABUR 3. BÖLÜK

MEHTAP 16

DAĞITIMI BEKLİYORUZ

TİM TİM DGITIMA GİDECEĞİZ
  • 88/1 dağıtım yerlerini nerden öğreniyoruz bi yardımcı olurmusunuz??
  • 88/1 dağtım yerini nerden öğrenebilirim??
  • mehtabı bitirdim,,,
    şimdi 7 günlük seraptayım,,
    dağıtım: diyarbakır il jandarma komutanlığı.
  • acemi birliğini erzincan topçu eğitim tugayında bombatar bölüğünde yaptım dağıtım 2. motorize piyade tugayı diyarbakır liceye çıktı nasıl biryerdir bilen warmı çarşı warmı burda :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmit_li

88/1 40. piyade alayı İÇ GÜVENLİK EĞİTİM ve ttbikat MERKEZİ

1. TABUR 3. BÖLÜK

MEHTAP 16

DAĞITIMI BEKLİYORUZ

TİM TİM DGITIMA GİDECEĞİZ

slm sen hangi takımdaydın ben 1.takımdaydım isim nedir_?enver karayı da bilirsein sen???
  • 88/1 ankara polatlı topcu ve füze okulunda acemiligimi yaptım usta birligim

kıbrıs / girne / dikmen
  • Ağrı İl Jandarma
  • 88/1 Polatlı / ANKARA Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında ADESTIM olarak acemi birliğimi bitirdim.
    Dağıtım Yerim : Süloğlu / EDİRNE
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:!!BladE!!:.

acemi birliğini erzincan topçu eğitim tugayında bombatar bölüğünde yaptım dağıtım 2. motorize piyade tugayı diyarbakır liceye çıktı nasıl biryerdir bilen warmı çarşı warmı burda :D

ewt nasıl bi yerdir bilen varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.