Şimdi Ara

Sayfası '0.040--0.050' Krş'a Fotokopi-İstanbul.( şehir dışına kargo var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
8
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlardaki kitap fiyatlarındaki artıştan dolayı biçok kişi fotokopiye yöneldi ama sayfasını 10 20 kuruş hatta daha fazlaya çıkaranlar gördüm. bu yüzden böyle bi konu açmak istedim.

Bahsettiğim yer şişli mecidiyeköyde. aşağıdaki linkte adresi var.

Çıktı fiyatları
    15k üstü 4kuruş
    5-15k 4.5 krş
    500-5k 5 kuruş (500 altı çekim yapılmıyor.)

sitesini de şöyle bırakayım.

linkte zaten detaylıca yazıyor fiyatlar adres vs. ben yinede yazayım dedim.

bu arada başlığa kargo var yazdım ama fiyatı hakkında vs bi bilgim yok. sitedeki numaradan arayıp bilgi alabilirsiniz.

son olarak tamamen yardımcı olmak amacıyla paylaştım. sorularınız varsa sorabilirsiniz.

edit: ben 4-5 kez çıkarttırdım kağıt kalitesi gayet güzel. ve biraz acele ederseniz daha iyi olur . 2 ay önce 3.8, geçen hafta 4.5 kuruş bu hafta 5 oldu. fiyatlar artıyor sürekli

kitap pdfleri için;https://www.sinavpdfindir.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi management inf systems -- 18 Ekim 2018; 18:57:32 >

• Biri hayrina kargo fiyatini ogrense cok iyi olur benim dakikam yok :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kağıdı 4 kuruşa nasıl çekebiliyorlar ?

kağıdı kaç kuruşa alıyorlar çok merak ediyorum.
  • Whatsapp yok mu adamlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte aradığım konu ama bu sayfa olayını biraz daha açar mısın anlayamadım ve pdfleri nereden buluyorsunuz öm de atabilirsin tekrardan teşekkür ederim

ayrıca spiral falan fiyatı nedir acaba kitap halinde mi geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FF1132B -- 17 Ekim 2018; 21:38:58 >
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    üzümü ye bağını sorma :)))

geçen yıl epey bi fotokopi çektirmiştim sayfa sayısını unuttum ama arkalı önlü 5 kuruştan hesaplamıştı.vivacopy diye bi yer. netten bulabilirsiniz adresini.
  • Bu 5 kurusun icine kagit ucreti dahil mi? Arkali onlu fiyati mi? Kafamda deli sorular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ort bi kitap kaca geliyor bilen var mi ki bizi de bilgilendirse

• hocam pm atamıyorum bi sorun var. siz atarsanız cevap yazarım.
  • Oriannacı kullanıcısına yanıt
    hocam bu yıl sayfası 5 kuruş olsa (5kuruş x sayfa sayısı) / 100
    ek olarak 1 kitap için 1 spiral. o da 2-3 tl gibi bir şey.
  • misafir. M kullanıcısına yanıt
    Hocam sayfasi mi 5 kurus yapragimi .Eger yaprak hesabi olursa yaklasik bir kitap kargosuyla 15 20 liraya gelir o da gayet makul bir fiyat ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oriannacı

Hocam sayfasi mi 5 kurus yapragimi .Eger yaprak hesabi olursa yaklasik bir kitap kargosuyla 15 20 liraya gelir o da gayet makul bir fiyat ?
    ben geçen yıl pazarlıkla yaprak hesabı çektirmiştim. bu yılki fiyatlardan haberim yok hocam. başlığa bakarak en kötü ihtimal sayfasını 5 kuruş varsaydım.

benzer bi konuda istanbul dışından sipariş verdiğini söyleyen vardı;https://forum.donanimhaber.com/yaw-10kurusa-cikti-almak-nerede--135224436#135224436

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafir. -- 18 Ekim 2018; 0:32:6 >
  • misafir. M kullanıcısına yanıt
    Hocam 350-400 sayfalık Matematik kitabının pdfsini bunlar kitap halinde basar mı acaba birşey demezler herhalde ? cidden böyle daha uygun imkanım olsa orjinal alacağım ama yok işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: cifteagle

Hocam 350-400 sayfalık Matematik kitabının pdfsini bunlar kitap halinde basar mı acaba birşey demezler herhalde ? cidden böyle daha uygun imkanım olsa orjinal alacağım ama yok işte
    400 sayfa 1 spirale sığmayabilir. 2 spiral yaparsın, 2 kitap gibi.
  • 0.04 Tl ediyor 0.04 kuruş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: misafir.

400 sayfa 1 spirale sığmayabilir. 2 spiral yaparsın, 2 kitap gibi.

Alıntıları Göster
    yok sığıyor
  • kargo ne kadar oluyor ankarada bir yere sordum telefonda 5 kurus- 3 tl spiral- kargo 12 tlden baslıyormus ptt
  • Bir ara gider de konuşurum bunlarla birde kitap pdf sitesi,link vs varsa atabilecek var mı şöyle kaliteli kitapların
  • kağıt kalitesi gerçekten iyi mi? Mesela çalışırken cümlelerin altını çizsem kağıt arkasına da geçmesi ya da birkaç kez sil yaz yaparsam kağıdın aşınması gibi bir şey olur mu? ona göre ya arkalı önlü ya da sayfa sayfa çıkarttırıcam. bir de sitede kdv sonradan eklenir falan yazıyor, ne kada olur ki acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.