Şimdi Ara

Biyometrik Fotoğraf 16 Ad= 10 TL. Bağcılar, Bahçelievler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
6
Favori
8.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TANITIM AMAÇLI KAMPANYAMIZ SONA ERMİŞTİR - İlginize teşekkür ederiz, işinize yaradıysa ne mutlu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtxdesign -- 6 Nisan 2018; 13:48:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ne bağcılar ne bahçelievler , adı güneşli buranın boşuna tıklattırıyorsunuz adama

• Güzel fırsat bence, umarım kısa sürmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahçeleviler nerde

• otopark sorunu var mı?

• bahçelievler yazıyor konuda ama burası bahçelievlere uzak

• Merhaba arkadaşlar Bağcılar güneşli meydan'da, Bahçelievler yazma nedeni ilçe olarak genel yazdim, bahçelievlerin (yenibosna radar) bitip bağcıların başladığı yerde, konuma çok takılmayın 3-4 kişi aile olarak gelseniz ortalama 100 TL tasarruf ediyorsunuz, sizler için fırsattır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaşlar , Ben de Bahçelievler'de ikamet ediyorum . Bilmeyen arkadaşlar varsa 98E - Güneşli Basın Tesisleri - Bakırköy hattı Güneşli meydana gidiyor. Yayla -Siyavuşpaşa - Soğanlı'da olanlar gidebilir. 97 Güneşli - Beyazıt otobüsüde Şirinevlerden geçiyor. Yakın zamanda 4 tane biyometriğe 10 TL verdiğimi biliyorum.Konu fırsattır.Değerlendirin.Haftaiçi iş durumundan dolayı uğrayamam ama haftasonu gidebilirim ben de. Konuyu açan arkadaşla ilgim yoktur.Aklınıza farklı bir şey gelmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms2947 -- 10 Mart 2018; 18:49:56 >
  • NEZAMANA KADAR KAMPAANYA MESAİ SAATLERİ BİLGİ VERİRSENİZ

• ms2947 M kullanıcısına yanıt
    yenibosnadaki sıradan bir fotocuda 16 tanesi 20 liraya çıkardım. ordan otobüse bin burdan yürü vs şeklinde 3*5 lira kar yapmak için zaman harcamaya gerek yok :) o otobüsler bedava taşımıyor :) he evi yakın olan ya da sülalece fotoya ihtiyacı olan için güzel elbet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneli18

NEZAMANA KADAR KAMPAANYA MESAİ SAATLERİ BİLGİ VERİRSENİZ

09:30 - 20.00 çalışma saatleri... İstanbul genelinde 6 ad vesikalık / biyometrik 20 TL dir %90. Bu fiyatın altına ben dahi hiç çekmedim, herhangi bir fotoğrafçıya girip fiyat sormanız yeterli, birkaç hafta sürecek indirim ihtiyaç sahibi varsa faydalansın.

• Sağolsun firma indirim yapmış. Ihtiyacin varsa kullan. Yok otobüse bin orda in yürü diye yorumlar var. Teşekkürler haber verdiğiniz için.

• Antalyada böyle fiyat görsem hemen faydalancam, Stüdyoların hepsi tek fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok olmadı bu fotografçı açılalı o yuzden indirim yapmış herhalde.
    Gitmek isteyenler için Finansbank karşısında yanında diş üzerine büyük bir poliklinik var.

not: ne bahçelievleri arkadaş güneşli meydanda burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyan_ -- 11 Mart 2018; 19:15:58 >
  • Güzel fiyat

• Yan tarafında da tulumbacı var,gitmişken bir kilo da tulumba...

• istanbulda olanlar için güzel fırsat arayan çok kişi vardı.

• bugun gittim gerçekten çok iyioldu

• Forumdan gelen baya oldu, kampanya işinize yaradıysa ne mutlu... Birkaç hafta daha forum üyelerine bu fiyatla devam ediyoruz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.