Şimdi Ara

Biyometrik Fotoğraf [16 fotoğraf : 20 TL] [İstanbul/Pendik]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
5.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kimlik, ehliyet vs derken malum biyometrik fotoğraf çektirmem gerekti. Genel olarak stüdyolar ok fahiş fiyatlar isteyebiliyor İstanbulda.

Kimlik başvuru tarihim yaklaştığından evimin hemen dibinde açılan yeni stüdyoya biraz tırsarakta olsa gittim ve aldığım fiyatlar açıkcası şimdiye kadar ki en uygun fiyatlar olmasa da bir hayli uygun geldi bana. Ulaşım sorunu olmayacak olan arkadaşlar gidip yararlanabilirler.

Fotoğraf stüdyosu henüz 2 aylık, sahibiyle de tanıştım ilgili, güler yüzlü bir arkadaş, kendisiyle yeni komşu da olduk böylece. Kendisinden izin alarak burada paylaşım yapıyorum.

16 adet fotoğraf 20 TL

Başka fiyatlar da söylemişti ancak tam hatırlamıyorum yalan olmasın.

DH için özel bir fiyat almaya çalışacağım kendisinden, eğer kabul ederse telefon numarasını da paylaşabilirim kısa zamanda.

Stüdyo Adı : Kare Photo

Lokasyon : Batı Mh, Erol Kaya Cd, Nu: 95, Pendik / İstanbul

Kare Photo Google Maps

• ölücü mahmuttt duymasın hocam:))
  • iyi fiyat bide avrupa yakasında olaydı iyiydi
  • 3 yabancı için ikamet başvurusu sırasında biometrik foto istedi telefonumla çektim onları yükledim başvuruya.ne olur ne olmaz gidin foto çekin yanınızda bulunsun isterlerse dedim
    inanır mısınız benim tel fotolarını koydular ikamete
  • 16 tane biometrik foroğrafı ne yapsın bir insan. 8'li 4'lü seçenekler de olsa.
  • Pazar günleri açık mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobesahin

Yeni kimlik, ehliyet vs derken malum biyometrik fotoğraf çektirmem gerekti. Genel olarak stüdyolar ok fahiş fiyatlar isteyebiliyor İstanbulda.

Kimlik başvuru tarihim yaklaştığından evimin hemen dibinde açılan yeni stüdyoya biraz tırsarakta olsa gittim ve aldığım fiyatlar açıkcası şimdiye kadar ki en uygun fiyatlar olmasa da bir hayli uygun geldi bana. Ulaşım sorunu olmayacak olan arkadaşlar gidip yararlanabilirler.

Fotoğraf stüdyosu henüz 2 aylık, sahibiyle de tanıştım ilgili, güler yüzlü bir arkadaş, kendisiyle yeni komşu da olduk böylece. Kendisinden izin alarak burada paylaşım yapıyorum.

16 adet fotoğraf 20 TL

Başka fiyatlar da söylemişti ancak tam hatırlamıyorum yalan olmasın.

DH için özel bir fiyat almaya çalışacağım kendisinden, eğer kabul ederse telefon numarasını da paylaşabilirim kısa zamanda.

Stüdyo Adı : Kare Photo

Lokasyon : Batı Mh, Erol Kaya Cd, Nu: 95, Pendik / İstanbul

Kare Photo Google Maps

Diğer fotoğrafçılarda biyometrik fotoğraf fiyatları nasıl hocam pendik içinde. Ve sizin bahsettiğiniz fotoğrafçıda çekilen fotoğrafların kalitesi nasıl, gerekli standartları sağlıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sipsakvesikalik.com tavsiye ederim, bizim buradaki fotografci 4 vesikalik fotoya 20 TL istedi. Dijital baskisini cikartmak icin bi 20 daha istiyorlar sanirsin dunyanin en buyuk isini yapiyorlar.
  • @sL@N kullanıcısına yanıt
    4'lü olur mu bilemiyorum ancak, 8'li olması için yarın konuşacağım. Ayrıca DH için ekstra indirim isteyeceğim, inşallah kırmaz bir güzellik yapar.
  • S. Todd kullanıcısına yanıt
    Hocam Zümrüt Fotoğraf Stüdyosun'da yalan olmasın ama geçen yaz sene normal vesikalıkların 6 yada 8 tanesine 20 TL gibi bir fiyat çekmişlerdi. Bir arka sokaktada benzer bir stüdyo yine aynı fiyatları vermişti bende elimdeki vesikalık fotoğrafı çoğaltıp işimi görmüştüm o dönem. Perşembe-Cuma günü boş vaktim olusa gider öğrenirim güncel fiyatlarını, eklerim buraya.
  • Pendik hükümet konağının arkasında 8 fotoğrafa 25tl istediler 3 ay önce. O gün işimi hallemedim ama yine de inadımdan çektirmedim, çektirmem de. Etrafta tekim diye milleti kazıklayacak aklı sıra. Sonradan gittim konağın içinde biyometrik foto kabini gelmişti zaten.

• Ankarada 12 Adet Biometrik fotoğraflar 20TL ( merkez , kızılay ) örnek: ilkay color

Burada ana olay şu, bu adam gerçek bir fotoğrafçı baskı makinesi mi kullanıyor yoksa EPSON yazıcıdan mı çıkarıyor.

Yeni açıldı felan yazan yerler genelde pek bütçesi olmayan öyle ilk etapta fotoğraf baskı makinesine yatırım yapamayacak kimseler oluyor.

Benim nazarımda baskı makinesi yoksa , biometrik fotoğraf hayal kırıklığı olur.

Birde öyle çok sayılı baskıya gerçektende ihtiyaç yok, yeni kimlikte dahi fotoğrafınız taratılıp size iade ediliyor.

20 Tane fotoğrafı bitirene kadar saçlarınız ağarmasın
  • Pasaport icin 6 tanesine 20 lira vermistim haziranda,kimlik karti icin lazim olacakti bi ugrarim yakin zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: kobesahin

Hocam Zümrüt Fotoğraf Stüdyosun'da yalan olmasın ama geçen yaz sene normal vesikalıkların 6 yada 8 tanesine 20 TL gibi bir fiyat çekmişlerdi. Bir arka sokaktada benzer bir stüdyo yine aynı fiyatları vermişti bende elimdeki vesikalık fotoğrafı çoğaltıp işimi görmüştüm o dönem. Perşembe-Cuma günü boş vaktim olusa gider öğrenirim güncel fiyatlarını, eklerim buraya.

Sizin çektirdiğiniz fotoğrafların kalitesi nasıl hocam. Ortalama fiyatlar 6 tane için 20 tl olunca, 16 fotoğraf biraz fazla ucuz geldi açıkçası.
    Gerçi fotoğraf kalitesinin ne kadar önenmli olduğu tartışılır, o ayrı konu

İlgili fotoğrafçıyı haber verdiğin için sağ ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 1 Mart 2017; 18:17:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S. Todd kullanıcısına yanıt
    fotoğraf iyi kötü diyebilmem için gerekli referans noktasına sahip miyim bilemiyorum, yorum yapmam çok doğru olmaz sanırım.
  • Sivas'ta esnaf odası karar almış 4 tanesi 15 TL. Bir de indirimli gibi yazmış hepsi camlarına. Ulan bu Sivas esnafı deli eder adamı. Bak adamlar 16 tanesini 20'ye veriyor
  • Hocam son durum nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.