Şimdi Ara

88/4 Ankara Etimesgut Ulaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
22.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buraya düşen yada daha önce burda askerlik yapan arkadaşlar var mı? yardımlarınızı bekliyorum..
    Forumlarda pek göremedim burasıyla ilgili bilgi.Ayrıca buraya düşen arkadaşlarında mesajlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDurmus -- 11 Kasım 2008; 15:47:59 >

• selamın aleyküm bende buraya düştüm vallahi ankaranın kupkuru ayazında askerlik yapacağıma -40 derece soğukta yapmaya razıyım ama kader mecbur yapcaz..
    bu arada Etimesgut zırhlı birliklerde komando veya meslekçi seçimleri oluyormuş arkadaşlarımdan duyduğuma göre doğru mu?
    burada askerliklerini yapanlar bilgi verirse çok sevinirim..
  • yahu avrupanın 1. dünyanın da 2. büyük tümeninde daha önce askerlik yapan yok mu
  • yok galiba yada görüpte yazmıyolar olabilir
  • ben yaptım kısadönem olarak sorularınızı cevaplayabilirim

meslek seçimleri oluyor komando secimidiye birşey yok burda sadece tank,zpt vs zırhlı araçlar için egitim verilir egitim tank nişancıları ve şöförler için 75 gün doldurucular için 30 gündür
    yanlız bunların içiden dogu illerine gideceklere okkalı bir içgüvenlik egitimi veriliyor dagıtımlar belliolduktansonra zira bu dönemden sonra tuvallette bolca kamuflaj yıkayan eleman görebilirsiniz

ve evet berbat soguk oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refqref -- 12 Kasım 2008; 12:50:55 >

• bende zırhlı birlikler okulu ve eğitim tümen komutanlığı ETİMESGUT / ANKARA ya gidiyorum .. ve ZPT sürücüsü olarak .. Valla benim için acemi birliği değil de ustalık için neresi çıkacağı önemli ??? bu arada belki görüşme imkanımız olur benim adım taner !!!
  • ewet arkadaşlar bende ankara etimeskut a gidiyorum bando özellik müzik yeri 88/4 b
  • valla ben A grubunda gidiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahep

bende zırhlı birlikler okulu ve eğitim tümen komutanlığı ETİMESGUT / ANKARA ya gidiyorum .. ve ZPT sürücüsü olarak .. Valla benim için acemi birliği değil de ustalık için neresi çıkacağı önemli ??? bu arada belki görüşme imkanımız olur benim adım taner !!!

allah sabır versin 2. alaya gidiyorsun artık bol bol agaç dikersin alay mutfagında yemek yaparsın unutmadan sizde acamilik 75 gün

• dostum geçmiş olsun..:)
    ben su an zırhlı brl. okl. eğt. ve tüm. loj. des. ulaştırma oto bölüğünde 323 kd. ulş çvş. olarak askerlik yapıyorum..
    buradaki en iyi bölük ulaştırma dyebilirim.koğuşumuz 50 kişilik kapasitesiyle en rahat koğşlardan biridir...
    mıntıkaları güzel yapar ve kalk saatlerine uyarsanız sorun cıkacağını zannetmiyorum...:):)
    ulaştırmada tertipçilik vardır blgin olsun...
    koğuşta benle beraber 4 çvş. 12 onb. 28 er vr şu an.hepsi iyi çacuklardr.
    Çapraz nöbetimiz vardır ama sadece garaj içidir için rahat olsun.
    Bu söylediklerim sana su an karışık gelebilir ama gelince daa iyi anlarsın...
    kal sağlıcakla.

Erdal TARMAN
    Ulş. Çvş.
  • merhaba devrelerim benim :) etimeskut zpt ulaştırma olarak 12 aralıkta birliğime katılacağım.benim merak ettiğim şeyy
    zpt ulaştırma olarak hangi tip araç kullanacağım ve galiba 75 gun acemi birliği yapacağım için bunun hepsini araç eğitimi olarakmı dolduracağım.doğuya düştüğümü varsayarsak 1 ayda içgüvenlik eğitimi alacam eeeee ozaman acemi birliği oldu bana 105 gün
    ayrıca paşa şöför şecmeleri oluyormu burada.

Erdal TARMAN
    Ulş.Çvş beni aydınlatırsanız sevinirim

Gökhan MERT
    Zpt ulaştırma trabzon
  • K.K.K Ulaştırma
    Sür - 101
    TKR.ARÇ.SüR.ER

bnmkide burası
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkürler!! bende ZPT Ulaştırma olarak gidiyorum bende merak ediyorum GÖKHAN MERT arkadaşımın sorduğunu.eğer cevap verirseniz sevinirim.bu arada kardeş benim adımda TANER ÜNSAL KIRŞEHİR belki karşılaşırız biraz zor bir ihtimal ama şans var :D
  • Merhaba arkadaşlar ismim Emir bende 12aralıkta birliğime katılıyorum.
    Sür - 102
    ZPT Sür. Er

olarak.İstanbul'dan aynı yere düşen arkadaşlar eklerlerse irtibata geçebiliriz.
    Msn: alovepoem@benimweb.net
  • kardeş bende aynı yere gidiyorum. ben seni ekledim irtibata geçeriz :D
  • Selam millet Bende ankara etimesgutdayım gzpt sürücü er kütahyalıyım 12 aralıkda ankaradayım
  • slm arkadaşlar, bende ankara etimesguta zpt olarak gidiyorum benle aynı yere gidicek arkadaşlarla tanışmak isterim serdarkarakaya07@hotmail.com ekleyin lütfen
  • evet arkadaşlar acemilği ankara etimesgut 1-2-1 de yani namı değer oxforda bitirdim çok rahat bir 28 gün bitti usta birliği istanbul çatalca çıktı.yalnız yüzde 80 doğu haberiniz olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.