Şimdi Ara

88 LVL 8:1 Hybrıt Bow 100 YTL..!! ( REsimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar lutfen konumu kırletmeyın iddalarınız varsa buyrun getırın lınklerı gorelım sızden rıcam SADece Alacak olacak kısıler konuya baksın ve konuyla ılgılı yorum yapın cok ıtemsız FuLL farmdır Daha bıseyı yok 100 YTl verene anında Verıcem AuTOCAD aracı olucaktır veya gercekten guvenılır bır kısı varsa sıtede ARacı yapabılırsınız ..!1 herkesınt anıdıgı ..

http://img220.imageshack.us/my.php?image=41152683kq4.jpg
    http://img88.imageshack.us/my.php?image=11rn2.jpghttp
    http://img293.imageshack.us/my.php?image=13gy5.jpg
    http://img511.imageshack.us/my.php?image=12ci4.jpg
    http://img511.imageshack.us/my.php?image=14cb1.jpg

char 8:1 hybrıttır charın Str ınt lerı tamamlandıgı zmn Tahmını 26 hp yı bulucaktır 90 lvlde tekrardan ii gunler

• ALACAk olann alsın artkadas son fıyatım pazarlık y payı yoktur 100 YTL artık satılmazsa baska bır Sıtede denıyecegım Insallah Satılır bır daha ındırmeyecegım fıyatı son
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankacık_kusu

ALACAk olann alsın artkadas son fıyatım pazarlık y payı yoktur 100 YTL artık satılmazsa baska bır Sıtede denıyecegım Insallah Satılır bır daha ındırmeyecegım fıyatı son
    Baska bir siteye yolcu gözüküyorsun
  • quote:

ALACAk olann alsın artkadas son fıyatım pazarlık y payı yoktur 100 YTL artık satılmazsa baska bır Sıtede denıyecegım Insallah Satılır bır daha ındırmeyecegım fıyatı son
    Sp durumu kötü Açıkcası..;
    Ama Carın Levelına göre fiyatı Ucuz bile kalmıs Bu acıdan Şüphelenmemek Elde degil..
    Ama umarım alıcı cıkar hayırlı satışlar..
    UP !
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Ama Carın Levelına göre fiyatı Ucuz bile kalmıs Bu acıdan Şüphelenmemek Elde degil..
    UP !

Alıntıları Göster
    char çalıntı imiş.bu arkadaş çalmamış..başkası çalmış bu arkadaşa satmış.....

hangi şehirdesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gececi26

char çalıntı imiş.bu arkadaş çalmamış..başkası çalmış bu arkadaşa satmış.....

hangi şehirdesin?

Alıntıları Göster
    alıcamda belki elden olur ?
  • quote:

alıcamda belki elden olur ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sız anlamıyormusunuz ben calmadım nıe şuphelenıyorsunuz ıkı şuphelenmeyın charı AUTOCAD a verıcem bır nevı ondan alıcaksınız Yaf Muco Abı bu gun gelmedı nedense yoksa solerdı bız konustuk onla ELDen olmasada olur ARkadaslar AMa elden dıyorsanız ılla ankara elden olabılır Ve alanya 2. sınden bırı Veya Antalya Secım sıze KAlmış..!! 3 sehırdende elden olabılır Ama Autocada Guvenınız varsa sorun olmaz takasta char onda olucak pw yı bende bılmıycem o deıstırcek ben para geldı dedıgım zmn sıze verılecek ıı gunler SP durumunun neresı kotu 88 lvl 130 K sp kalmıs :S 85 E max hepsı :S nese 100 YTL Cok ucuz ısteyen alır ısteyen almaz

• quote:

arkadaşlar sız anlamıyormusunuz ben calmadım nıe şuphelenıyorsunuz ıkı şuphelenmeyın charı AUTOCAD a verıcem bır nevı ondan alıcaksınız Yaf Muco Abı bu gun gelmedı nedense yoksa solerdı bız konustuk onla ELDen olmasada olur ARkadaslar AMa elden dıyorsanız ılla ankara elden olabılır Ve alanya 2. sınden bırı Veya Antalya Secım sıze KAlmış..!! 3 sehırdende elden olabılır Ama Autocada Guvenınız varsa sorun olmaz takasta char onda olucak pw yı bende bılmıycem o deıstırcek ben para geldı dedıgım zmn sıze verılecek ıı gunler SP durumunun neresı kotu 88 lvl 130 K sp kalmıs :S 85 E max hepsı :S nese 100 YTL Cok ucuz ısteyen alır ısteyen almaz

Alıntıları Göster
    pttden mi havale

• quote:

pttden mi havale

Alıntıları Göster
    aRkadasım ptt den Olur HALk banktan yatırabılırsın hangısı uyarsa senın sehır hangısı ??
  • quote:

aRkadasım ptt den Olur HALk banktan yatırabılırsın hangısı uyarsa senın sehır hangısı ??

Alıntıları Göster
    eskişehir
  • quote:

eskişehir

Alıntıları Göster
    eskısehırde tanıdıgım yok valla olsa ama sana Ankara ızmır antalya Ve aLAnya bunlardan bırını sec ama ılla elden olması gerekmez auto cada guvenıyorsan tamam sorun olmaz .. msn ekle ıstersen ankka_kussu@windowslive.com
  • charda kıyafet var mı?silah falan?
  • quote:

charda kıyafet var mı?silah falan?
    sen al sana 90 YTL ye satayım tamam arkadasım yeterkı alacam de Ve kesın de hadı kendıne ıı bak by
  • quote:

sen al sana 90 YTL ye satayım tamam arkadasım yeterkı alacam de Ve kesın de hadı kendıne ıı bak by

Alıntıları Göster
    yav server yazmıo mu; yoksa ben mi göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

UP !

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RadonTR

Ciddimisn spden anlamıyorsun galiba 85de skilleri max sp durumu kötü diyorsun ya90 olunca 5 gap farm yapıp 90da max olucak 85de max olan skillere kötü diyorsun ya

• quote:

Orijinalden alıntı: SonWubih

quote:

Orjinalden alıntı: RadonTR

Ciddimisn spden anlamıyorsun galiba 85de skilleri max sp durumu kötü diyorsun ya90 olunca 5 gap farm yapıp 90da max olucak 85de max olan skillere kötü diyorsun ya

Alıntıları Göster
    70 lwl wizardla tek atmıştım sana:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanburaq93

70 lwl wizardla tek atmıştım sana:P

Alıntıları Göster
    server ne ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortar

server ne ???

Alıntıları Göster
    kardeş msn adresini ver konuşalım arkdaş alcakkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanburaq93

kardeş msn adresini ver konuşalım arkdaş alcakkkk

Alıntıları Göster
    msn ını ekledım ankaradan alabılırım charı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarrack

msn ını ekledım ankaradan alabılırım charı

Alıntıları Göster
    Kimi dolandırdın ?
    Baktın diğer konunda yüz bulamadın diye bu konuyu mu açtın ?
    Merak etme bu konun da diğerinin aynısı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canistan -- 4 Ekim 2008; 19:30:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.