Şimdi Ara

8800 gt ama hangi marka...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geforce 8800 gt almaya kara verdim ama satıcı bana msi'ı önerdi bende kabul etmedim.sizce en iyisi hangisinin.asus mu sparkle mı yoksa msi mı ???

• sparkle alırsan stock soğutmalı alma, bendeki gibi farklı soğutmalı al, imzamda bahsi geçen kartı
    çünkü kullandığım kartın soğutucusunun fanını en düşük hıza getirdiğinde dahi 55 dereceyi geçmiyo kart
    overclock ile 650/1600/2000 stabil elde ettim, kart 60 dereceyi geçmedi

ama dersenki bu değerler bana yetmez
    zotac amp edition overclock lu geliyor bildiğim kadarıyla, ve az buz değil...

tabi riske girerim bakarsın yeni teknoloji gpu lusu denk gelir diyosan 9800gt ye bak, 8800gt den farkı normal 55nm ile üretilen gpu ya sahip olması, ama ilk parti piyasaya sürülenler 65nm imiş yani 8800gt den farkı yok onların, 2. 3. parti ye bakmak lazım
  • ben zotac 8800gt 512mb amp edition kullanıyorum ve arkadaşın dediği gibi overclock lu geliyor ürün çok memnunum kesinlikle memnun kalırsın hiçbir sorun yaşamadım çok şükür..ama sparkle ı da övenler çok kullanmadım bilmiyorum
  • zotac amp yada asus rev 2 lerden alabilirsingönül rahatlığı ile
  • valla heralde asus getirtecem.rev2 mi verirler benim gibi cahile bilemiyorum.kesin bir işler çevirir bu vatan bilg. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.