Şimdi Ara

[[[ 8800 GT / HD 3870 ]]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi çok konu var ama sağlıklı bi cevap göremedim bide ben açmak istedim bu konuyu ekran kartımı deiştiricem ama çelişkide kaldım siz olsanız

--PNY GeForce™ 8800 GT XLR8 Edition--
    Core Clock 600MHz
    Memory 512MB GDDR3
    Memory Bus 256-bit
    Graphics Core 256-bit
    Memory Clock 1800MHz
    Shader Clock 1500MHz
    RAMDAC Dual 400MHz
    112 Pixel Pipelines
    128-bit HDR with HFSAA

diğer seçeneğimde bu

--Sapphire ATI RADEON HD 3870--
    Core Clock 775 MHz
    Memory 512 MB GDDR4
    Memory Bus 256-bit
    Memory Clock 2250MHz
    RAMDAC Speed 400 MHz
    128 Pixel Pipeline

sizce hangisi tercih edilir fiyat önemli değil sadece bu ikisi arasında bi tercih istiorum lütfen 8800 ULTRA al bence falan die yazmayın!

• Bence 8800 ultra al
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyunzibartan

Bence 8800 ultra al
    Evga 8800gt
  • 8800Gt almanı tavsiye ederim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyunzibartan

Bence 8800 ultra al
    quote:

Orjinalden alıntı: koyunzibartan

Bence 8800 ultra al

ya arkadaşım okumuyomusun yukarıyı ??
  • hd film izleyecekseniz hd3870 haricen 8800gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

8800Gt almanı tavsiye ederim dostum
    8800GT nin 3870 e göre daha performasnlı olduğu defalarca yazıldı, 8800GT tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Orjinalden alıntı: omerf

bende öle düşünüorum ama ATI nin çekirdek hızları nedense hep daha yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

Evga 8800gt

Alıntıları Göster
    Bende böyle bir konu açmıştım çok güzel açıklayıcı cevap verende var fakat anlamsız sadece ya Antiati ci yada antinvidia cı mesajlarda geliyor.

Ben bu ikisi arasında bir kaç test sonucu koyuyorum.
    http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=1060&model2=1057&chart=308
    http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=1060&model2=1057&chart=313

İkisi arasındaki fark forumda yazan kadar fazla değil anlıyacağın.

Daha bir çok test ve araştırma var bir bak istersen.

Benim kararıma gelince Nvidia 8800GT olur. Ama HD3870 e karşıda bir sempatim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::MetallicA::

Bende böyle bir konu açmıştım çok güzel açıklayıcı cevap verende var fakat anlamsız sadece ya Antiati ci yada antinvidia cı mesajlarda geliyor.

Ben bu ikisi arasında bir kaç test sonucu koyuyorum.
    http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=1060&model2=1057&chart=308
    http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=1060&model2=1057&chart=313

İkisi arasındaki fark forumda yazan kadar fazla değil anlıyacağın.

Daha bir çok test ve araştırma var bir bak istersen.

Benim kararıma gelince Nvidia 8800GT olur. Ama HD3870 e karşıda bir sempatim var.

Alıntıları Göster
    ya bide şunu soralım bari

his hd 3870 iceq turbo mu stok 8800GT mi

cidden merak ettim ona göre alayım diyorum. performansı geçip sessizlik için 3870 almayı düşüyorumda vatanda 8800gt sonic olsa onu alacağım fakat oda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

cidden merak ettim ona göre alayım diyorum. performansı geçip sessizlik için 3870 almayı düşüyorumda vatanda 8800gt sonic olsa onu alacağım fakat oda yok.

Alıntıları Göster
    http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=1060&model2=1057&chart=318

her ne kadar oyunlar eski ve mantıklı seçimlerden oluşmasada genel oyun testlerinin fps toplamlarının aldığı tablo oyun açısından 3dmarklar yerine daha iyi bri karşılaştırma platformu oluşturur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dangerousman

soğutmaya bakacaksan 5200 al.hadi 8800gt ler arasında en iyi soğutması olanı desen neysede daha düşük bir performans veren bir kartla karşılaştırman sıcaklıkları bence yalnış.

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orjinalden alıntı: dangerousman

soğutmaya bakacaksan 5200 al.hadi 8800gt ler arasında en iyi soğutması olanı desen neysede daha düşük bir performans veren bir kartla karşılaştırman sıcaklıkları bence yalnış.

Alıntıları Göster
    dx10.1 desteğini de gözardı etmeyelim bence. Ben de yakında sistem toplayacağım, tercihim HD ve Dx10.1 artısı olan 3870'den yana olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

dx10.1 desteğini de gözardı etmeyelim bence. Ben de yakında sistem toplayacağım, tercihim HD ve Dx10.1 artısı olan 3870'den yana olacak.

Alıntıları Göster
    Neden sadece oyun performanslarına bakıyorsunuz.Çoklu ortam , harcadığı güç ,ısı vs vs gibi diğer önemli kriterlerde var.Sonuç olarak aralarında öyle 3-5 kat fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

valla 10,1 bilmem ama daha bütün kartlar 10 bile adam gibi kullanamıyor

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

quote:

Sadece bugüne bakarsan böyle düşünmen doğal, Microsoft Vista güncellemesiyle dx10.1'i standart haline getirecek birkaç ay içerisinde.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ben bir 8800GT kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim. bu arada 3870 oldukça sesli. bizzat CF olarak kendim kurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

ben bir 8800GT kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim. bu arada 3870 oldukça sesli. bizzat CF olarak kendim kurdum

Alıntıları Göster
    HIGH-DEF de 3870 Lider bence İCEQ tercih etmeni öneririm oyunlardada sorun yaşamassın böylece

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

HIGH-DEF de 3870 Lider bence İCEQ tercih etmeni öneririm oyunlardada sorun yaşamassın böylece

Alıntıları Göster
    abi buraya konu açtım dahada aklım karıştı yaw ama arkadaşın yolladııı test sonuçları 8800 GT yi daha üstün tutuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk1122

Neden sadece oyun performanslarına bakıyorsunuz.Çoklu ortam , harcadığı güç ,ısı vs vs gibi diğer önemli kriterlerde var.Sonuç olarak aralarında öyle 3-5 kat fark yok.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ayberk1122

boyu değil işlevi önemlidir ama nedense herkes boyuna bakıyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.