4 sene önce öğrenci halimle binbir çileyle aldığım 8800 gt zamansız bir şekilde aramızdan ayrıldı.
ölenle ölünmüyor tabi, yeni bir ekran kartı almam gerekiyor artık, uzun zamandır donanımla ilgili olmadığımdan 8800 gt nin yerini ne tutar hiçbir bilgim yok. bana güzel bir ekran kartı tavsiye etseniz 8800gt performansı vermesi yeterli uçuk kaçık fiyatlar veremem sistem yenilemeyeceğim 200 lira veririm en fazla. hocam 200 lira vereceğine 50 koy şu daha iyi 250 verebiliyorsan 50 daha koy şunu al daha iyi şeklinde sonsuz döngüye girmeden yardım ederseniz minnettar kalırım.
imzamda sistemim yazıyor. 8800 gt için özel soğutucum da vardı da ismini unuttum şimdi. belki bir yararı olur fikir verme açısından
200TL civarı alabileceğin kartlar HD5750 ve GTS 450 olur.
200 tl ye kadar 5670 alabilirsin. zorla bütceyi 5750 al derim.
Konuyu görünce kaşı gözü seyirmeye başlayan benim emektar 8800 GT aklıma geldi
quote:
Orijinalden alıntı: gazagelen
4 sene önce öğrenci halimle binbir çileyle aldığım 8800 gt zamansız bir şekilde aramızdan ayrıldı.
ölenle ölünmüyor tabi, yeni bir ekran kartı almam gerekiyor artık, uzun zamandır donanımla ilgili olmadığımdan 8800 gt nin yerini ne tutar hiçbir bilgim yok. bana güzel bir ekran kartı tavsiye etseniz 8800gt performansı vermesi yeterli uçuk kaçık fiyatlar veremem sistem yenilemeyeceğim 200 lira veririm en fazla. hocam 200 lira vereceğine 50 koy şu daha iyi 250 verebiliyorsan 50 daha koy şunu al daha iyi şeklinde sonsuz döngüye girmeden yardım ederseniz minnettar kalırım.
imzamda sistemim yazıyor. 8800 gt için özel soğutucum da vardı da ismini unuttum şimdi. belki bir yararı olur fikir verme açısından
karta ne olduki
HD5750 falan alabilirsinde 2.el bir kart alman bu bütçe için daha mantıklı bir hareket olur.
Mesela HD5830 alıp + Overclock yapmak ve ya GTX460-GTX275 gibi bir kart alıp overclock yapmak iyi bir tercih olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: _---lionel---_
karta ne olduki
driver san fransisco oynuyordum, 15 dk sonra ekranda renkler pempeye döndü bilgisayar kilitlendi. reset attığımda ekran kartını tanımadı, ne yapsam olmadı. internette de araştırdım, kod 43 hatası veriyor ve kimse çözümünü bulamamış
quote:
quote:
karta ne olduki
driver san fransisco oynuyordum, 15 dk sonra ekranda renkler pempeye döndü bilgisayar kilitlendi. reset attığımda ekran kartını tanımadı, ne yapsam olmadı. internette de araştırdım, kod 43 hatası veriyor ve kimse çözümünü bulamamış
hocam iyiymiş bu kesinlikle deneyecem. yeni kart siparişi vermiştim iptal ediyim, sonucu yazarım :)
quote:
quote:
karta ne olduki
kardeş 8800 gt yi bana gönderirmisin kargo bana ait pc im yandı power ve ekran kartı hariç herşeyi yeniledim öğrenciyim power alacağım fakat ekran kartım yok bana yollarmısın lütfen 8800 gt yi bu arada kart kaç mb veya 1 gb mı şimdiden teşekkürler her zaman dediğim gibi karar vermeden önce lütfen empati yap kendini benim yerime koy ve lütfen o zaman karar ver kolay gelsin
Ati 5670 Tavsiyemdir
quote:
kardeş cevap verecekmisin ekran kartını yollayacakmısın
quote:
Orijinalden alıntı: _---lionel---_ kardeş cevap verecekmisin ekran kartını yollayacakmısın
şu fırınlama olayını yapayım çalışmazsa gönderirim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _---lionel---_ kardeş cevap verecekmisin ekran kartını yollayacakmısın
şu fırınlama olayını yapayım çalışmazsa gönderirim