Şimdi Ara

8800 gt yerine alınacak ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 sene önce öğrenci halimle binbir çileyle aldığım 8800 gt zamansız bir şekilde aramızdan ayrıldı.

ölenle ölünmüyor tabi, yeni bir ekran kartı almam gerekiyor artık, uzun zamandır donanımla ilgili olmadığımdan 8800 gt nin yerini ne tutar hiçbir bilgim yok. bana güzel bir ekran kartı tavsiye etseniz 8800gt performansı vermesi yeterli uçuk kaçık fiyatlar veremem sistem yenilemeyeceğim 200 lira veririm en fazla. hocam 200 lira vereceğine 50 koy şu daha iyi 250 verebiliyorsan 50 daha koy şunu al daha iyi şeklinde sonsuz döngüye girmeden yardım ederseniz minnettar kalırım.

imzamda sistemim yazıyor. 8800 gt için özel soğutucum da vardı da ismini unuttum şimdi. belki bir yararı olur fikir verme açısından

• 200TL civarı alabileceğin kartlar HD5750 ve GTS 450 olur.

http://www.teknofiyat.com/?search=hd5750

http://www.teknofiyat.com/?search=GTS+450
  • hocam 200 civarı değil 200 limitli olursa daha iyi olur yok mu öyle 200 lira aşağısı kaliteli bir ürün?
  • 200tl ye ikinci ele bak 5830 al oc çek al sana 5870
  • 2.el de değerlendirirsen o paranın karşılığını alırsın gtx275 felan zorla bence hem 8800gt nin üstüne aldığına değer
  • hocam ikinci eli şu aşamada düşünmüyorum taksitli olarak yeni bir ekran kartı alayım diyorum. 8800 gt kadar edecek ucuz ekran kartı yok mudur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doların yüksek olduğu zamanda geldin. :)

200 tl ye kadar 5670 alabilirsin.
    zorla bütceyi 5750 al derim.
  • Konuyu görünce kaşı gözü seyirmeye başlayan benim emektar 8800 GT aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazagelen

4 sene önce öğrenci halimle binbir çileyle aldığım 8800 gt zamansız bir şekilde aramızdan ayrıldı.

ölenle ölünmüyor tabi, yeni bir ekran kartı almam gerekiyor artık, uzun zamandır donanımla ilgili olmadığımdan 8800 gt nin yerini ne tutar hiçbir bilgim yok. bana güzel bir ekran kartı tavsiye etseniz 8800gt performansı vermesi yeterli uçuk kaçık fiyatlar veremem sistem yenilemeyeceğim 200 lira veririm en fazla. hocam 200 lira vereceğine 50 koy şu daha iyi 250 verebiliyorsan 50 daha koy şunu al daha iyi şeklinde sonsuz döngüye girmeden yardım ederseniz minnettar kalırım.

imzamda sistemim yazıyor. 8800 gt için özel soğutucum da vardı da ismini unuttum şimdi. belki bir yararı olur fikir verme açısından

karta ne olduki

• HD5750 falan alabilirsinde 2.el bir kart alman bu bütçe için daha mantıklı bir hareket olur.

Mesela HD5830 alıp + Overclock yapmak ve ya GTX460-GTX275 gibi bir kart alıp overclock yapmak iyi bir tercih olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: _---lionel---_

karta ne olduki

driver san fransisco oynuyordum, 15 dk sonra ekranda renkler pempeye döndü bilgisayar kilitlendi. reset attığımda ekran kartını tanımadı, ne yapsam olmadı. internette de araştırdım, kod 43 hatası veriyor ve kimse çözümünü bulamamış
  • quote:

quote:

karta ne olduki

driver san fransisco oynuyordum, 15 dk sonra ekranda renkler pempeye döndü bilgisayar kilitlendi. reset attığımda ekran kartını tanımadı, ne yapsam olmadı. internette de araştırdım, kod 43 hatası veriyor ve kimse çözümünü bulamamış

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm

Bir dene istersen. Kaybediceğin birsey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: t3

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm

Bir dene istersen. Kaybediceğin birsey yok

hocam iyiymiş bu kesinlikle deneyecem. yeni kart siparişi vermiştim iptal ediyim, sonucu yazarım :)
  • quote:

quote:

karta ne olduki

kardeş 8800 gt yi bana gönderirmisin kargo bana ait pc im yandı power ve ekran kartı hariç herşeyi yeniledim öğrenciyim power alacağım fakat ekran kartım yok bana yollarmısın lütfen 8800 gt yi bu arada kart kaç mb veya 1 gb mı şimdiden teşekkürler her zaman dediğim gibi karar vermeden önce lütfen empati yap kendini benim yerime koy ve lütfen o zaman karar ver kolay gelsin

• Ati 5670 Tavsiyemdir
  • quote:

4 sene önce öğrenci halimle binbir çileyle aldığım 8800 gt zamansız bir şekilde aramızdan ayrıldı.

kardeş cevap verecekmisin ekran kartını yollayacakmısın

• quote:

şu fırınlama olayını yapayım çalışmazsa gönderirim
  • quote:

quote:

şu fırınlama olayını yapayım çalışmazsa gönderirim

ok kareş sonucu bekliyorum
  • Kesinlikle 5670 yada 2.el 5750
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.