Şimdi Ara

##8800 GTS Call OF Duty2 Sorunu## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Boşta ısınmadığından fan yeterli geliyor, ancak yükte fan yetmediğinden sıcaklık coşuyor.Yinede hemen fan alma, bir süre daha araştır sorununu bakalım, örneğin o/c varsa onu bırak, 1 gün falan öyle kullan.

Yani acele karar verirsen yanlış bir şey yapabilirsin, çünkü ben tahminlerime göre konuşuyorum ya da diğer arkadaşlar

Yok hız aşırtma yapsam Allah bilir neler olur bilemem de yani bilgisayarı toplamadan öncede uzun araştırmalar yağtığım için fanlar hakkında yeterli bilgim var ama sorun ekrankartından da olabilir aslında arasıra bilgisayarı başlıttığımda "markfun_load_nt_driver" hatasını veriyor nedenini çözemedim.

• Format atmayı denedinmi?Bir format at bakalım durum değişecekmi.Eğer yine aynı hatayı verirse veya sorun devam ederse başka çözüm yolları düşünürüz.Eğer o/c yapmış olsaydın yine voltaj önerecektim ancak o/c de yokmuş.

Ayrıca hatayla ilgili google da biraz baktım ve bir başlık buldum.Bİr bak bakalım yardımı olacakmı:

Tıkla
  • quote:

Format atmayı denedinmi?Bir format at bakalım durum değişecekmi.Eğer yine aynı hatayı verirse veya sorun devam ederse başka çözüm yolları düşünürüz.Eğer o/c yapmış olsaydın yine voltaj önerecektim ancak o/c de yokmuş.

Ayrıca hatayla ilgili google da biraz baktım ve bir başlık buldum.Bİr bak bakalım yardımı olacakmı:

Tıkla

Bende baktım hataya da daha yeni formatlı dün attım formatı sonra 3dmark06 yaptım daha sonra easy tune ı yükledim birkaç oyun yükledim Pes 6 yı saatlerce oynadık arkadaşlar tık yok ama COD2 açıyoruz hesapladım 2 dk 34 saniye sürüyor sonra bilgisayar kendine res atıyor.Çok enteresan.

Ekleme:Artic Cooling Freezer 7 Pro alsam DQ6 ya sığarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3cagdas3 -- 23 Haziran 2007; 12:02:38 >

• Valla Silent pipe engelleyebilir.Çünkü bende de ds4 var ve stok fanı bu silent pipe yüzünden zor taktımİnternette biraz araştırma yaparsan, veya dh da yaparsan birşeyler bulabilirsin.Sonuçta birinin imzanında mutlaka bu soğutucu karşına çıkacaktırKullanan birini bulduktan sonra olmadı pm atıp soğutucunun büyüklüğünü sorarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 23 Haziran 2007; 12:07:29 >
  • quote:

Valla Silent pipe engelleyebilir.Çünkü bende de ds4 var ve stok fanı bu silent pipe yüzünden zor taktımİnternette biraz araştırma yaparsan, veya dh da yaparsan birşeyler bulabilirsin.Sonuçta birinin imzanında mutlaka bu soğutucu karşına çıkacaktırKullanan birini bulduktan sonra olmadı pm atıp soğutucunun büyüklüğünü sorarsın.

Durumu çözdüm soğutucunun boyutlarını biliyorumda birazdan kasayı açıp anakrtı ölçcem.

• Arkadaşlar sorunu çözdüm bu gün İzmire gidip bir adet işlemci fanı aldım şu anda yük altında 40 derece ve Ramlere de azıcık voltaj verdikten sonra herşey halloldu.Sorunsuz çalışıyor şu an.
  • Senin şu hatanı bugün bende aldım "markfun_load_nt_driver" acaba bunuda çözdünmü?
  • quote:

Senin şu hatanı bugün bende aldım "markfun_load_nt_driver" acaba bunuda çözdünmü?
    Pardon onu unuttum onuda çözdüm windowscare ı yükledim program gerçekten çok iyi tavsiye ediyorum o sorunda çözülmüş oldu.Sanırım spyware larla ilgili birşeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3cagdas3 -- 23 Haziran 2007; 23:16:49 >
  • Bende de spy varda elleşmiyorum, bakalım sistem ne zamana kadar idare edecek
  • valla ben cod2de hiç sorun yaşamadım kart bugün elime geldi, ama farcry'da görüntülerde bozukluk ouyor bazı yerlerde başkalarında da duydum bu sorunu, hatta 8600serisinde bile bu sorunu gördüm, çözümü bilen arkadaş varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

valla ben cod2de hiç sorun yaşamadım kart bugün elime geldi, ama farcry'da görüntülerde bozukluk ouyor bazı yerlerde başkalarında da duydum bu sorunu, hatta 8600serisinde bile bu sorunu gördüm, çözümü bilen arkadaş varmı

Farcry ı kurunca bakıp bu konuya mesaj atarım tabi oyunu yüklersem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

valla ben cod2de hiç sorun yaşamadım kart bugün elime geldi, ama farcry'da görüntülerde bozukluk ouyor bazı yerlerde başkalarında da duydum bu sorunu, hatta 8600serisinde bile bu sorunu gördüm, çözümü bilen arkadaş varmı

Farcry Nvidia kartlarda böyle, patch lerini yapınca düzeliyor diye biliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.