Şimdi Ara

8800 GTX 768 MB 384 BİT Mİ ? SAPPHİRE HD 4850 Mİ ? HANGİSİNİ ALAYIM.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE GEFORCE 8800 GTX 768MB PCI-E (GH8800XN1F71XPB) -EKRAN KARTI VAR SİZCE SATIP YERİNE

YENİ ÇIKAN SAPPHİRE HD4850 512 DDR3 PCI-E DUAL DVI ALIYIMMI ????

OYUNLARDA PUANLARI NASILDIR.... HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay27 -- 23 Temmuz 2008; 16:18:18 >

• fx5200..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

fx5200..
    hd 4850 ayrıca 8800 gtx i nerden bulucaksınız bulsanız bile cok pahalı olur eğer ona para verebilicekseniz 4870 e de verebilirsiniz yani önerim HD4870 yok onu alamam dersen HD4850 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastingmoon

hd 4850 ayrıca 8800 gtx i nerden bulucaksınız bulsanız bile cok pahalı olur eğer ona para verebilicekseniz 4870 e de verebilirsiniz yani önerim HD4870 yok onu alamam dersen HD4850 al

Alıntıları Göster
    8800gtxe para bulabilicekseniz 4870 alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F5323DB8

8800gtxe para bulabilicekseniz 4870 alın

Alıntıları Göster
    Bence o 8800gtx i satıp al bi 4850 hatta 2 tane al ki cf yapıp coşturasın pc yi

• quote:

Orijinalden alıntı: T-MAC*1

Alıntıları Göster
    Sistemini bozmaya hiç gerek yok.. Eski oyunlarda fark olmaz yeni oyunlardada 22" ve sonrası monitorun varsa aa af açık % 30 fln etkiler..Secım senin..

• quote:

Orijinalden alıntı: T-MAC*1

Alıntıları Göster
    şöyle düşünmeniz daha doğru olacaktır.
    1. 8800 GTX ekran kartını bana sattırıp, 4850 aldıracak neden nedir?
    2. peki bu nedeni, 4850 kartı karşılayabilecek mi.

bu neden herşey olabilir, keyif, crysisi perfromansı, call of juarez, onu şunu bunu oynamak, can sıkıntısı vsvs

bu sorunun fceabını bulduğunuzda ise zaten kararınızı vermiş olacaksınız.
    internette o kadar çok araştırma var ki açıp okusunaız hem keyif alırsınız hem de kararınızı tek başınıza daha güçlü şekilde verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenova -- 23 Temmuz 2008; 16:24:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenova

şöyle düşünmeniz daha doğru olacaktır.
    1. 8800 GTX ekran kartını bana sattırıp, 4850 aldıracak neden nedir?
    2. peki bu nedeni, 4850 kartı karşılayabilecek mi.

bu neden herşey olabilir, keyif, crysisi perfromansı, call of juarez, onu şunu bunu oynamak, can sıkıntısı vsvs

bu sorunun fceabını bulduğunuzda ise zaten kararınızı vermiş olacaksınız.
    internette o kadar çok araştırma var ki açıp okusunaız hem keyif alırsınız hem de kararınızı tek başınıza daha güçlü şekilde verebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle hayır!

8800GTX, birkaç oyun hariç(grid, cod4, assasins creed gibi...) en az 4850 kadar iyi ve güçlü bir karttır. Belki 4870 e geçiş düşünülebilir ama ben olsam onu bile düşünmem...

• quote:

Orijinalden alıntı: marstazaman

Kesinlikle hayır!

8800GTX, birkaç oyun hariç(grid, cod4, assasins creed gibi...) en az 4850 kadar iyi ve güçlü bir karttır. Belki 4870 e geçiş düşünülebilir ama ben olsam onu bile düşünmem...

Alıntıları Göster
    8800gtx le devam et yeterince güçlü bir kart
  • quote:

Kesinlikle hayır!

Alıntıları Göster
    8800GTX'iniz varsa 4850'ye geçmeniz gerekmez, alabiliyorsanız 4870 alın veya 8800GTX ile devam edin.
  • quote:

Kesinlikle hayır!

Alıntıları Göster
    sonunda böyle bir başlık gördüm yha:D ölsemde gam yemem 8800gtx size her oyunda yetiyor mu? yetiyor daha 8800gt ye bile 2 yıldan fazla ömür biçtik bu kartında 8800gt den çok üstün olduguna göre kesinlikle dğeiştirmen gerekmez bu kartı ne zaman değiştir biliyor musun 6870 çıkınca değiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

sonunda böyle bir başlık gördüm yha:D ölsemde gam yemem 8800gtx size her oyunda yetiyor mu? yetiyor daha 8800gt ye bile 2 yıldan fazla ömür biçtik bu kartında 8800gt den çok üstün olduguna göre kesinlikle dğeiştirmen gerekmez bu kartı ne zaman değiştir biliyor musun 6870 çıkınca değiştir

Alıntıları Göster
    aralarındaki fark %10 yok

o karttan değil 4850 hayvangibi çöz de oynamacaksan 4870x2 ye bile geçmek şu anda çok mantıksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: İSTEKSİZ

aralarındaki fark %10 yok

o karttan değil 4850 hayvangibi çöz de oynamacaksan 4870x2 ye bile geçmek şu anda çok mantıksız

Alıntıları Göster
    varsa değiştirme sadece cok elektrik ceker o kadar

ama 2 sinin arasında kalan asla almasın 8800gtx falan bu saatten sonra pci-ex 1.1 kart neye hizmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

varsa değiştirme sadece cok elektrik ceker o kadar

ama 2 sinin arasında kalan asla almasın 8800gtx falan bu saatten sonra pci-ex 1.1 kart neye hizmet

Alıntıları Göster
    8800 gtx gıbı kartın varda daha ne istıyon hocam 4850 yıldızsız bır kart gtx 280 yada 4870 geçersen belkı geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

8800 gtx gıbı kartın varda daha ne istıyon hocam 4850 yıldızsız bır kart gtx 280 yada 4870 geçersen belkı geç

Alıntıları Göster
    Hangisini alayım demişsin. Bu saatten sonra 88oo GTX almak biraz abes olur. Zaten nerden bulcaksın. Gerek yok Eger 88oo GTX'e vereceğin parayı 4870'e verebiliyosan kesinlikle hiç tereddüt etmeden 4870 al . Eger alamam diyosan o zaman 4850

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobo.

Hangisini alayım demişsin. Bu saatten sonra 88oo GTX almak biraz abes olur. Zaten nerden bulcaksın. Gerek yok Eger 88oo GTX'e vereceğin parayı 4870'e verebiliyosan kesinlikle hiç tereddüt etmeden 4870 al . Eger alamam diyosan o zaman 4850

Alıntıları Göster
    Alma hiç bişey bence. Elindeki kart çıkmış ve çıkacak tüm oyunları uzunca bi süre sorunsuz oynatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Alma hiç bişey bence. Elindeki kart çıkmış ve çıkacak tüm oyunları uzunca bi süre sorunsuz oynatır.

Alıntıları Göster
    o kartı skaın değiştirme anca seneye yeni seri çıkar ozmn değiştirirsin çünkü kartın güncel oyunları çok iyi oynatır takıntı yapmayın kendinize 3d markta 300 ppuan az olsun çok olsun ne fark eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

o kartı skaın değiştirme anca seneye yeni seri çıkar ozmn değiştirirsin çünkü kartın güncel oyunları çok iyi oynatır takıntı yapmayın kendinize 3d markta 300 ppuan az olsun çok olsun ne fark eder

Alıntıları Göster
    8800GTX'i satıp 4850 almak mantıklı değil.

GTX ile biraz daha idare et sene sonuna kadar en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

8800GTX'i satıp 4850 almak mantıklı değil.

GTX ile biraz daha idare et sene sonuna kadar en azından

Alıntıları Göster
    sen elindeki gtx i güzel bi oc la sana 1 yıl daha gider o kart ne gerek var 4850 e o kart varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgurSuval

sen elindeki gtx i güzel bi oc la sana 1 yıl daha gider o kart ne gerek var 4850 e o kart varken

Alıntıları Göster
    kardes ben su anda asus en8800GTX kullaniyorum daha bana misin demedi her oyunda 30 fps olan oyunu sinirini rahatlikla geciyorum onun icin gerek yok bence ancak 22`` uzeri monitor kullaniyorsan 4870 ve GTX260 al daha yuksegi ise 4870X2 ancak 8800GTX i satmana gerek yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.