sizlerinde bildiği gibi şu an bilgisayar piyayasasında 8800 gt sıkıntısı yaşanmaktadır ve bende hemen hemen 2 haftadır bu kartın peşindeyim...ve bugün yaptığım telefon görüşmeleri sonucunda yarın geleceğini söylediler....ve gelecek modelin ise PALİT 8800 GT olduğunu söylediler...
şimdi benim kafama takılnMSI , EVGA , PALİT Vs... bu markalardan hangisini almalıyız gördüğüm kadarı ileMSI çok konuşuluyor....veya soruyu şöyle de sorabilirim aralarında ne fark var marka farkı ise hangisini tercih etmeliyim....önerilileriniz dahilinde alacağım...
saygılarımla
Palit sonic iyi olur ama düz modeli bile yeterli gelir.. Ne de olsa 8800GT
harunn34 hangi firma ile görüştün?
quote:
Orjinalden alıntı: emosh
harunn34 hangi firma ile görüştün?
exa ile bugün görüştüm...
fiyatı nasıl bellimi
bende exadan aldım bugun yarın gelir de bıraz kotu 8800 gtnin kotusu olmaz ama ben zotac soledım mesela bana şimdi palıt gelirse kızarım yanı kendınden bıraz overclock lu gelıyor zotac
exaya zotac gelmemiş mi haberi olan yokmu
bildiğim kadarıyla markalar arasında fazla bir performans farkı gözükmüyor.bende zotac almayı düşünüyorum gerçi overcloclu geliyomuş ısınma sorunu olur mu bilmiyorum ama..bir de ayrıca biz oc edebilecek miyiz acaba bilgisi olan var mı?
bildiğim kadarıyla markalar arasında fazla bir performans farkı gözükmüyor.bende zotac almayı düşünüyorum gerçi overcloclu geliyomuş ısınma sorunu olur mu bilmiyorum ama..bir de ayrıca biz oc edebilecek miyiz acaba bilgisi olan var mı?
rivatuner ile oc yapan var ben ilerde yapıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme