Şimdi Ara

8800GT vs HD 2600XT DDR4 512MB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8800gt oyunlarda gercekten iyi sonuclar verebilir fakat ati ekran kartlarındaki kadar goruntu net ve parlak degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: exerion

8800gt oyunlarda gercekten iyi sonuclar verebilir fakat ati ekran kartlarındaki kadar goruntu net ve parlak degil

tebrik ederim seni. fitili yaktın...
  • ya fiyatı karşılaştırsanız bile anlasrsnz
  • birisi audi A6, diğeri vw jetta dersem sanırım biraz yaklasmıs olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Bu forumdaki herkes benim uslubumu çok iyi bilir, eğer siz de aramıza katılıp öğrenmeye, paylaşmaya karar verirseniz siz de öğreneceksiniz hiç şüpheniz olmasın...

Aramıza hoş geldiniz...

Teşekkürler,

Hicks

Şahsen ben bilmiyorum "forumdaki birisi olarak". Ayrıca gerçekten arkadaşa bu şekilde hitap etmeniz hiç hoş değil . Ayrıca her mesajınızı mektup edasyıla yazmanızda cidden komik oluyor, daha önce söylediler mi bilmiyorum.

Merhaba,

Siz de yavaş yavaş öğrenirsiniz bilmiyorsanız... Ben genelde bu konulara yazan, bu konuları devamlı takip eden arkadaşlarımı kastetmiştim doğal olarak. Ayrıca komik olarak algılayan ilk kişi sizsiniz, yıllardır bunu söyleyen olmadı, demekki terslik bende değil sizde...

Söz konusu iki kartı karşılaştırmak başlı başına çok bilmişliktir, bu karşılaştırmadan 2600XT'yi galip çıkarmak da çok bilmişliğin dik alasıdır. Hoş olmayan birşey söylediğimi düşünmüyorum...

Teşekkürler,

Hicks

• Arkadaşlar bence 8800GT 2600XT yi yener
  • quote:

8800gt oyunlarda gercekten iyi sonuclar verebilir fakat ati ekran kartlarındaki kadar goruntu net ve parlak degil

Ne alaksı war
  • mesaj sayısını yükseltmeye mi calısıyosun nedir anlamadım...böyle konu acılırmı hiç..hiç mi takip etmiyorsun forumları..yeni ekran kartları veya testler cıkmayınca insanlar ne yazacagını sasırıyor gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

vala koyu bir nvidia cı olrak arkadaşa katılmıor değilim hakkattende parlaklık ve netlikte bir sorun var gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

quote:

quote:

vala koyu bir nvidia cı olrak arkadaşa katılmıor değilim hakkattende parlaklık ve netlikte bir sorun var gibi

Bir hafta önce ati 2900den 8800 gtye geçmiş biri olarak bende bu konuda özellikle videolarda fark olduğunu düşünüyorum forumda kitlenen konudaki ayarları yapmama rağmen hala doyurucu bir görüntü alamıyorum her güzelin bir kusuru oluyor işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: umit_ka

mesaj sayısını yükseltmeye mi calısıyosun nedir anlamadım...böyle konu acılırmı hiç..hiç mi takip etmiyorsun forumları..yeni ekran kartları veya testler cıkmayınca insanlar ne yazacagını sasırıyor gibi..

Mesaj sayısını yükselmeye çalışmakla ne alakası var! ben zaten biliyorum 8800gt'nin yanında 2600xt'nin ne olduğunu, ama arkadaşa anlatamadım açalım forumda konu gör dedim konu bundan dolayı açılmıştır ve yukarıda bu kadarı kafii diye yazmıştım sen önce cevap yazdığın konuyu oku ben yeterince okuyorum forumu.
  • dostum sen cıddımısın yaaaa 8800gt 2900xt den dahamı ıyıkı sen ona getcın bendede 2900 var bende gecıyım o zaman ıyıde bı alıcım varbı akıl verın yaaaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

quote:

quote:

Bir hafta önce ati 2900den 8800 gtye geçmiş biri olarak bende bu konuda özellikle videolarda fark olduğunu düşünüyorum forumda kitlenen konudaki ayarları yapmama rağmen hala doyurucu bir görüntü alamıyorum her güzelin bir kusuru oluyor işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: metintiril

quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Bunu tartışmanıza bile gerek yok, çok bilmiş arkadaşınıza söyleyin biraz okusun daha sonra donanımları karşılaştırsın.

Teşekkürler,

Hicks

O çok bilmiş arkadaş ben oluyorum burada seviyeli bir şekilde tartışıyoruz ama senin uslubun seviyeyi gayet düşürmüş tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde konuşma hakkını çok bildiğindenmi alıyorsun
    bence bir çok bilmiş varsa oda sensin..

foruma tartışmak için mi üye oldunuz son günlerde bu yeni üyelerden çektiğimiz nedir yarabbii

• quote:

Orjinalden alıntı: kawanosh

dostum sen cıddımısın yaaaa 8800gt 2900xt den dahamı ıyıkı sen ona getcın bendede 2900 var bende gecıyım o zaman ıyıde bı alıcım varbı akıl verın yaaaaa

Evet 8800Gt 2900XT'den daha iyi.

http://www.tweaktown.com/reviews/1222/7/page_7_benchmarks_prey/index.html
    http://www.vr-zone.com/articles/AMD_Radeon_HD3850_and_HD3870_-_AMD%27s_salvation%3F/5392-9.html

• aha birtane daha dünde biri x1050 ile 8800gt kıyasını soruyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky20034

aha birtane daha dünde biri x1050 ile 8800gt kıyasını soruyordu

O da soru mu ya ? x1050 1GB ve tabiki daha hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 13 Ocak 2008; 0:16:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.