Şimdi Ara

8800GT vs HD 2600XT DDR4 512MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün işyerinden arkadaşımla hararetli bir şekilde tartışıyoruz HD2600XT DDR4 512MB, 8800Gt ayarında hatta daha iyi diyor yada çok az bir farkla geride kalabileceğini iddaa ediyor bende tam tersi 8800Gt'nin yanında 2600xt'nin iyi bir kart olmadığını savunuyorum bu iki model hakkında performans üstünlük gibi bilgileri paylaşırsanız sevinirim, hatta tartışmamıza sizde ortak olun bu iki kartın arasındaki farkları burada tartışalım, saygılar.

• Merhaba,

Bunu tartışmanıza bile gerek yok, çok bilmiş arkadaşınıza söyleyin biraz okusun daha sonra donanımları karşılaştırsın.

Teşekkürler,

Hicks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Bunu tartışmanıza bile gerek yok, çok bilmiş arkadaşınıza söyleyin biraz okusun daha sonra donanımları karşılaştırsın.

Teşekkürler,

Hicks
    8800 gt açık ara önde, eski ekran kartım 2900xt idi 8800 gt 2900xt den de iyi, değil 2600 serisi ile kıyaslamak 2900 hatta 3800 serisinden de iyi
  • quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks
    bu iki kart aynı sınıfın kartı değil 8800gt üst sınıf bir kart ve atinin ona karsı piyasaya surdugu kart hd3870.bu sebeple karsılastırma mantıksız olur.
    hd3870 de 8800gtde 2600xt ddr4den kat be kat fazla performans verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archieduke -- 11 Ocak 2008; 14:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

8800 gt açık ara önde, eski ekran kartım 2900xt idi 8800 gt 2900xt den de iyi, değil 2600 serisi ile kıyaslamak 2900 hatta 3800 serisinden de iyi

Alıntıları Göster
    arkadaşın dediği gibi biraz donanımhaber'e takılsın biraz bilgi edinsin.kanıt için link:
    http://www.thgtr.com/graphic/charts/index.html?model1=1057&model2=858&chart=313

• quote:

Orijinalden alıntı: archieduke

bu iki kart aynı sınıfın kartı değil 8800gt üst sınıf bir kart ve atinin ona karsı piyasaya surdugu kart hd3870.bu sebeple karsılastırma mantıksız olur.
    hd3870 de 8800gtde 2600xt ddr4den kat be kat fazla performans verir.

Alıntıları Göster
    Dilin kemiği yok, siz testleri gösterin arkadaşınıza...

http://www.hothardware.com/articles/ATI_Radeon_HD_3870_and_3850_55nm_RV670/?page=5

• quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks
    quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodion Raskolnikov

quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey olsa gerek.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın bence 2600 XT nin GDDR4 olmasından etkilenmiş.
    2600 XT bir taraflarınıda yırtsa 8800 Gt geçemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoldieR_TR

Arkadaşın bence 2600 XT nin GDDR4 olmasından etkilenmiş.
    2600 XT bir taraflarınıda yırtsa 8800 Gt geçemez.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bukadarı kafi
  • quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks
    quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

O çok bilmiş arkadaş ben oluyorum burada seviyeli bir şekilde tartışıyoruz ama senin uslubun seviyeyi gayet düşürmüş tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde konuşma hakkını çok bildiğindenmi alıyorsun
    bence bir çok bilmiş varsa oda sensin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bycesurr

quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

O çok bilmiş arkadaş ben oluyorum burada seviyeli bir şekilde tartışıyoruz ama senin uslubun seviyeyi gayet düşürmüş tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde konuşma hakkını çok bildiğindenmi alıyorsun

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Bu forumdaki herkes benim uslubumu çok iyi bilir, eğer siz de aramıza katılıp öğrenmeye, paylaşmaya karar verirseniz siz de öğreneceksiniz hiç şüpheniz olmasın...

Aramıza hoş geldiniz...

Teşekkürler,

Hicks

• quote:

Merhaba,

Bu forumdaki herkes benim uslubumu çok iyi bilir, eğer siz de aramıza katılıp öğrenmeye, paylaşmaya karar verirseniz siz de öğreneceksiniz hiç şüpheniz olmasın...

Aramıza hoş geldiniz...

Teşekkürler,

Hicks

Alıntıları Göster
    Her iki kartı da kullanmış biri olarak aradaki dağ kadar farkı nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

8800GT çok rahat 3dmarkta 13000'li skorları görebiliyorken, 2600XT 6000leri bile zor görüyor. Kaldı ki karşılaştırdığınız kartların biri 280$+KDV ortalama fiyat diğeri ise 110$+KDV ortalama fiyata satılıyor.

Biraz daha isabetli yorumlar yapmak da fayda var. Piyasa oldukça hareketli olduğu için yakından takip etmeyince bu tarz anlamsız karşılaştırmalar doğal olabiliyor.

Neyse önemli olan bilgiyi paylaşmak

@metintiril ; siz de hoşgeldiniz, iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: master__yoda

Her iki kartı da kullanmış biri olarak aradaki dağ kadar farkı nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

8800GT çok rahat 3dmarkta 13000'li skorları görebiliyorken, 2600XT 6000leri bile zor görüyor. Kaldı ki karşılaştırdığınız kartların biri 280$+KDV ortalama fiyat diğeri ise 110$+KDV ortalama fiyata satılıyor.

Biraz daha isabetli yorumlar yapmak da fayda var. Piyasa oldukça hareketli olduğu için yakından takip etmeyince bu tarz anlamsız karşılaştırmalar doğal olabiliyor.

Neyse önemli olan bilgiyi paylaşmak

@metintiril ; siz de hoşgeldiniz, iyi forumlar...

Alıntıları Göster
    ikisi arasında kesinlikle 8800gt çok daha üstün performanslı

• quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

ikisi arasında kesinlikle 8800gt çok daha üstün performanslı

Alıntıları Göster
    2600XT vs 8800GT Bu biraz Padawan vs. Sith Lord'un karşılaştırmasına benzemiş Bu arada merhaba öteki Yoda

• quote:

Orijinalden alıntı: Y0da

2600XT vs 8800GT Bu biraz Padawan vs. Sith Lord'un karşılaştırmasına benzemiş Bu arada merhaba öteki Yoda

Alıntıları Göster
    kıyaslanması bile yanlış hatta cıs olan iki kart

8800 gt den 1 tanesi bile 2600 ün tümünü uçurmaya yeter.3870 ayarında hatta 2900xtden bile iyi bir kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltazar11

kıyaslanması bile yanlış hatta cıs olan iki kart

8800 gt den 1 tanesi bile 2600 ün tümünü uçurmaya yeter.3870 ayarında hatta 2900xtden bile iyi bir kart.

Alıntıları Göster
    2600 XT'nin 120 (aslında 24x5) işlemcisi de etkileyici geldi sanırım.

quote:

Ayrıca her mesajınızı mektup edasyıla yazmanızda cidden komik oluyor

Komik olduğunu düşünmüyorum. Tersine, seviye hakkında ipucu veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Ocak 2008; 18:29:34 >

• quote:

Merhaba,

Aramıza hoş geldiniz...

Teşekkürler,

Hicks

Alıntıları Göster
    quote:

Merhaba,

Aramıza hoş geldiniz...

Teşekkürler,

Hicks

Şahsen ben bilmiyorum "forumdaki birisi olarak". Ayrıca gerçekten arkadaşa bu şekilde hitap etmeniz hiç hoş değil . Ayrıca her mesajınızı mektup edasyıla yazmanızda cidden komik oluyor, daha önce söylediler mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

quote:

Ayrıca her mesajınızı mektup edasyıla yazmanızda cidden komik oluyor

Komik olduğunu düşünmüyorum. Tersine, seviye hakkında ipucu veriyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

2600 xt nin daha iyi olduğunu iddia eden birinin bu kadar teferruattan haberi olduğunu sanmıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

2600 xt nin daha iyi olduğunu iddia eden birinin bu kadar teferruattan haberi olduğunu sanmıyorum hocam

Alıntıları Göster
    işten anlamayan biri için kağıt üzerinde iyi gibi duruyor ama kabul edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bycesurr

quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metintiril

quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

Arkadaş öyle bir örnek vermişsinki 2600xt 128bit ve zayıf bir kart 8800gt ye 3870 dahi rakip olamazken dalga geçer gibi bir laf olmuş ve bu tamamen insanları yanlış yönlendirmektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliasxts -- 11 Ocak 2008; 19:18:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.