beyler masa üstü dereceme baktım 68 derece pardon ben sze yanlş bilgi wermişim :)
Kardeş MSI kartlar yüksek ısılı oluyor genelde Benim de vardı bitane msi 6600gt yandı sizlere ömür. Tavsiyem MSI ekran kartı alma . artık buna uygun fan alcaksın.
quote:
Orjinalden alıntı: head_shooter
beyler masa üstü dereceme baktım 68 derece pardon ben sze yanlş bilgi wermişim :)
XFX 8800 GTX XXX edition kullanıyorum.Idle ve load da yaklaşık 20 dereceye yaklaşan düşüşler sağladı
Şu ana kadar IDLE 53 Load : 68 dereceyi geçmedi.Havaların sıcaklığını da gözönüne alırsak güzel performans.
Arayış içinde olan varsa tavsiye olunur.
20 derece dustu eline ne gecti 105 ytl de buna verdin anlamiyorum parayi harcamak nasil bu kadar kolay
bende 8800 gts var stok fanla 661/2140 kullaniyorum max 87 derece ki oyunlarda buna kadar bile cikmiyor bu ati tool artifact testi yani bu sogutucuyu alsam 20 derece dusse ne deiscek zaten gpu da su anda max clock da yim daha ustune voltaj yetmiyor
bu arada bende simbo fan dogrultmustum kasaya o da 87 den 67 e dusurmustu sadece 30 ytl fiyati hemde sizi de acaip serinletiyor
evet biraz pahalı bi soğutma
Şimdi para benim istediğim gibi harcarım gibi klasik bir geyikle konuya girmek isterdim ama şöyle açıklayayım;
Kasam kapalı htpc kasadır ve amfi ile altlı üstlü duruyor onun için kasanın beynine simbo vantilatör sokmama imkan yok .Ayrıca ekran kartının fiyatı gözönüne alınırsa , 8800 serisinin eşşek gibi ısınan bir seri olduğu da gözönüne alınırsa altarnatif bir çözüm olarak sunulabilir.
Simbo vantilatör sokmak istemenlere alternatif olsun diye yazdım.
kasanın sıcaklığını ne ile öğrenebiliriz?hangi programla?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme