Şimdi Ara

8800GTX ısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende MSI NX8800GTX var. ekran kartı masa üstünde 80 derece bi oyun açıncada 85 dereceye çıkıyo. bu normalmi ???

• Normal Değil Driver yenile veya fanına bak.
  • ya fan çalışıyo, driver i da yukledm aynı ... zaten bi önceki ekran kartıda aynısıydı aynı böle ısısı yüksekti. aldığım yerden değiştirdm yenisiyle yine aynı. normal sıcaklık kaç derece olmalı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head_shooter -- 1 Eylül 2007; 18:57:09 >
  • masa ustunde 80 normal deil

normalde 8800 gts 60 derece masa ustunde

ekran karti kastirma testlerinde 87 dereceye kadar cikiyor
  • ya peki oyunda 83 derece normalmi 8800gtx için ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: head_shooter

ya peki oyunda 83 derece normalmi 8800gtx için ?

masa ustunde 80 oyunda 83 diye birsey olmaz

sen bir ati tool yukle ati artifact scan yap

dereceleri ondan sonra soyle 20 dakka test yapsan yeterli
  • saolda o scan ne işime yarıyacak bde GPU fanını hızlandırmanın bi yolu varmı ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    2 ay önce açıldı
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: head_shooter

saolda o scan ne işime yarıyacak bde GPU fanını hızlandırmanın bi yolu varmı ??

o scan senin kartin max kac dereceye ciktigini gosterecek

gpu fanini riva turner ile hizlandirabilirsin
  • peki hızını % kaç yapiim yani 100%100 yapsam bi zararı olurmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head_shooter -- 1 Eylül 2007; 19:38:08 >
  • masaüstünde 80 derece olur mu ya!
  • senin masa üstü 3d mi ?

80 derece ultra bile olsa 80 derece olmaz.sen fan devrini kendin ayralamadıysan atitooldan ayarlamanı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLAZEX!

masaüstünde 80 derece olur mu ya!

öglenleri saat 2 3te denede gör kaça çıkıyo masaüstünde bende de öglenleri 81 i vuruyo o yüzden yük bindirmiyorum öğlenleri(oyun prog vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealhead -- 1 Eylül 2007; 21:22:40 >
  • dostum normal sıcaklık korkulacak bişey yok bende 8800 gts var ıdle 60 derece havalar soguyunca 5 ile 10 derece düşecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiger cage

dostum normal sıcaklık korkulacak bişey yok bende 8800 gts var ıdle 60 derece havalar soguyunca 5 ile 10 derece düşecektir

adamin idle i 80 ama

bu arada benim kart senin 8800 gtx den yuksek frekans da calismasina ragmen o kadar isinmiyor kesinlikle problem var
    idle da 80 derece olmaz normalde
  • benim gts 630/2050 de masaüstünde 75 derece ama 80 derece fazla kasa içi havandırma iyi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

dostum normal sıcaklık korkulacak bişey yok bende 8800 gts var ıdle 60 derece havalar soguyunca 5 ile 10 derece düşecektir

adamin idle i 80 ama

bu arada benim kart senin 8800 gtx den yuksek frekans da calismasina ragmen o kadar isinmiyor kesinlikle problem var

bende de ultra var yukarıda da demiştim masaüstü 60 70 arası deişiyo yük binince 81 falan oluyoo bence normal havalarda sıcak normal yani kasa soğutmasıda ii bnm ama napcan ısınıyoo

• quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

quote:

quote:

adamin idle i 80 ama

bende de ultra var yukarıda da demiştim masaüstü 60 70 arası deişiyo yük binince 81 falan oluyoo bence normal havalarda sıcak normal yani kasa soğutmasıda ii bnm ama napcan ısınıyoo

ya artik sunu anlayin 90 derece alti 8x serisi icin oldukca normal

• 8000 serisinde mi bahsediyosunn
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

quote:

quote:

adamin idle i 80 ama

ya artik sunu anlayin 90 derece alti 8x serisi icin oldukca normal

Bi de ATI lerde ısınma sorunu var derler. Hepsi aynı bunların

• kasandan dolayı olabilir... kasan eğer yeterince soğutulmuyorsa normaldir... zaten 8800 gtx 125 dereceye kadar kararlı çalışabilir... o nedenle pek sorun yaratmaz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.