Şimdi Ara

8800GTX ısı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozgboy

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

Orjinalden alıntı: tiger cage

dostum normal sıcaklık korkulacak bişey yok bende 8800 gts var ıdle 60 derece havalar soguyunca 5 ile 10 derece düşecektir

adamin idle i 80 ama

bu arada benim kart senin 8800 gtx den yuksek frekans da calismasina ragmen o kadar isinmiyor kesinlikle problem var
    idle da 80 derece olmaz normalde

bende de ultra var yukarıda da demiştim masaüstü 60 70 arası deişiyo yük binince 81 falan oluyoo bence normal havalarda sıcak normal yani kasa soğutmasıda ii bnm ama napcan ısınıyoo

ya artik sunu anlayin 90 derece alti 8x serisi icin oldukca normal

Bi de ATI lerde ısınma sorunu var derler. Hepsi aynı bunların

sana kim dediki sorun yaşıyoruz diye ne maydonoz ne lahana turşusu anlamış deilimm valla bu milette bieşyi beyense şaşarım aa bu çıkmış tebrik gsl demek varkenn ıyy bune bee değmezz hemen kenara fırlat

• Arkadaşım dar, havadar olmayan bir kasa kullanıyorsan sıçaklık 7-8 derece farkeder, msi kartlarını normalden fazla saat hızlarında çalıştırıyor örneğin benim kartımda gpu 660 mhz gözükmesine rağmen oyun sırasında 690 çıkıyordu, sen kasanın yan kapağını açık bırakıp dene ısı düşecekmi, birde normal masa üzerinde kullanırken çalışma frekanslarını yarı yarıya düşürebilirsin ( korkulacak bişey yok cm sticker kasayla bile yaz günü oyunda 83 leri gördüm bende ), sıçaklığa göre fan dönüş miktarını ayarlayan bir program var ben kullanışını yazmıştım birde onu kur.

http://forum.donanimhaber.com/m_17064049/tm.htm
  • dogru bende görüyorum yük altıydayken çıkıyo sorun deil 80 kışın 40 dan yukarı çıkmazz havalar sıcak bu yüzden bi kasam yandı
  • eger ucuza cozum istiyorsaniz simbo vantilator alin

tam tamina 20 derece dusus yapti benim ekrn kartim da

mhz ler 661/2200 iken full yuk altinda ekran karti
  • öneriler için teşekkürler beyler. ama ben bişeyi yanlış yazdım. masa üstü sıcaklıını bilmiyorum. oblivion ve Company of Heroes oynarken 79-83 oluo. ya masaüstü sıcaklıına nası bakarm?? bde fan hızını 100% yapsam bişi olurmu. teşekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head_shooter -- 2 Eylül 2007; 2:22:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: head_shooter

öneriler için teşekkürler beyler. ama ben bişeyi yanlış yazdım. masa üstü sıcaklıını bilmiyoru. oblivion ve Company of Heroes oynarken 79-83 oluo. ya masaüstü sıcaklıına nası bakarm?? bde fan hızını 100½ yapsam bişi olurmu. teşekkurler:)

cok basit

pc de islem yapmadan 15 20 dakka bekle idle sicakliga duser

birde fan hizini arttirmanin bir zarari yokmus galiba tabi 5 10 yil ekran kartini kullanmiyacaksan
  • sorun o deil ben nasıl bakıcaami bilmiyorum, oyun oynarken bakıyorum ama masa üstünde bakamıyorum
  • quote:

sorun o deil ben nasıl bakıcaami bilmiyorum, oyun oynarken bakıyorum ama masa üstünde bakamıyorum

o nasıl oluyoo oyun oynarken nasıl bakıyosan masaüstünde de öle bakarsın yani yüksüz
  • ya normalde oyundayken ctrl+O ya basıp bakıyorum ama masa üstünde olmuyo ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head_shooter -- 2 Eylül 2007; 2:31:18 >
  • beyler çok acayip bi şey oldu. ben oblivion u full grafiklerle oynuyodum ve derece 80-83 dü. fan hızını 90% a çıkardım 73 dereceyi aşmadı. ben bu kadarını beklemiyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head_shooter -- 2 Eylül 2007; 3:05:04 >
  • quote:

ya normalde oyundayken ctrl+O ya basıp bakıyorum ama masa üstünde olmuyo ??

everest programını yükle o program sayesinde her zaman sıcaklığı takip edebilirsin
  • quote:

beyler çok acayip bi şey oldu. ben oblivion u full grafiklerle oynuyodum ve derece 80-83 dü. fan hızını 90% a çıkardım 73 dereceyi aşmadı. ben bu kadarını beklemiyodum

Bu linki

http://forum.donanimhaber.com/m_17064049/tm.htm

Boşuna vermedim zati, burda yaptığım ayarla oyunlarda ısı 65 i geçince fan hızı %80 e çıksın, ısı 70 e çıkınca fan hızı %100 e çıksın şeklinde Rivatuner programı ile ayar yaptım. Geçenlerde bir arkadaş ne gerek var ısıya göre kart zati fan ı ayarlıyor dedi ama bana göre ya çok geç ayarlıyor yada %100 e çıkarmıyor fan hızını, bu ayarlardan sonra bendede önemli ölçüde sıçaklık düşüşü oldu.

• PEKİ EKRAN KARTINI ELLEDİĞİNİZDE 80 DERECE GİBİ BİR ISI VAR MI??EĞER YOKSA PROGRAMDA SORUN AVRDIR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

PEKİ EKRAN KARTINI ELLEDİĞİNİZDE 80 DERECE GİBİ BİR ISI VAR MI??EĞER YOKSA PROGRAMDA SORUN AVRDIR..

sonra agır voltaja gelmesin şaka bi yanada bana göre prog. gerçek ısı düzeyini vermiyoo bi ekran kartı nasıl yük altında 80 derece olabiliyor anlamış deilim siste 40 derece cpu 28 lerdeyken ekran kartı 80 leri vuruyo
  • Yükteki sıcaklık normal.
  • suan bile güneş olmamasına ragmen ekran kartı 70 lerde bi sorun var ama hala anlamış deilimm yan kağağı aştım boardn arka tarafını oraya 12 bi fan dayadım yok yine 70 71 arası seyrediyor
  • valla ekran kartını ellediğimde baya sıcak. yaw zaten fanı 100% yaptında yük altında 69 u geçmiyo. çözümler için teşekkürler beyler :) hem fenamı, kışın fan hızını 20% ye indiririm ohh soba gibi tüm oda ısınır :)

+ KanKoKan çok saol kardeş kesin diniicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head_shooter -- 2 Eylül 2007; 13:46:04 >
  • quote:

valla ekran kartını ellediğimde baya sıcak. yaw zaten fanı 100% yaptında yük altında 69 u geçmiyo. çözümler için teşekkürler beyler :) hem fenamı, kışın fan hızını 20% ye indiririm ohh soba gibi tüm oda ısınır :)

+ KanKoKan çok saol kardeş kesin diniicem

kartı yakmazsak haklısın gazı keseriz oturma odasınada bi kablo atarız götür orda yük altında kendi başına çalışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

quote:

Orjinalden alıntı: BLAZEX!

masaüstünde 80 derece olur mu ya!

öglenleri saat 2 3te denede gör kaça çıkıyo masaüstünde bende de öglenleri 81 i vuruyo o yüzden yük bindirmiyorum öğlenleri(oyun prog vb)

yük altında 100 küsürleri de gördük ama masa üstünde hayret.sizin hiç kapı pencere falan yok mu açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLAZEX! -- 2 Eylül 2007; 14:06:52 >

• beyler masa üstü dereceme baktım 68 derece pardon ben sze yanlş bilgi wermişim :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.