Şimdi Ara

8870M mi gt740m mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar mimarlık öğrencisiyim,

3Dsmax, Revit, Sketchup, Autocad ve Photoshop gibi programları rahat ve sorunsuz birşekilde çalıştırıp gereksiz zaman kayıplarını engelliyecek bir dizüstü bakıyorum. Elimdeki imkanlar dahilinde taksitli olarak aşağıdaki iki laptoptan birini alabiliyorum hangisini önerirsiniz? Ati ekran kartı bariz daha güçlü fakat bu programların kullanımında bana bir sıkıntı yaratır mı nvidia'ya göre?Onun dışında marka kalitesi olarak samsungta br sıkıntı yaşarmıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

SAMSUNG Intel Core i7-3635QM-2.40GHz İşlemci 8GB RAM 1TB HDD 2GB ddr5 RADEON HD 8870M 15,6" Ekranlı Siyah Dizüstü Bilgisayar

TOSHIBA Yeni Nesil Intel Core i7-4700MQ-2.4GHz İşlemci 8GB RAM 1TB HDD 2GB Ekran Kartı gt740m 17.3 " Ekranlı Dizüstü Bilgisayar

• quote:

Orijinalden alıntı: nktrm

Arkadaşlar merhabalar mimarlık öğrencisiyim,

3Dsmax, Revit, Sketchup, Autocad ve Photoshop gibi programları rahat ve sorunsuz birşekilde çalıştırıp gereksiz zaman kayıplarını engelliyecek bir dizüstü bakıyorum. Elimdeki imkanlar dahilinde taksitli olarak aşağıdaki iki laptoptan birini alabiliyorum hangisini önerirsiniz? Ati ekran kartı bariz daha güçlü fakat bu programların kullanımında bana bir sıkıntı yaratır mı nvidia'ya göre?Onun dışında marka kalitesi olarak samsungta br sıkıntı yaşarmıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

SAMSUNG Intel Core i7-3635QM-2.40GHz İşlemci 8GB RAM 1TB HDD 2GB ddr5 RADEON HD 8870M 15,6" Ekranlı Siyah Dizüstü Bilgisayar

TOSHIBA Yeni Nesil Intel Core i7-4700MQ-2.4GHz İşlemci 8GB RAM 1TB HDD 2GB Ekran Kartı gt740m 17.3 " Ekranlı Dizüstü Bilgisayar

Neredeyse aynı kartlar.
    TOSHİBA yı al.

• biri ddr5 üst sınıf kart olarak geçiyor diğerisi orta sınıf ddr3
     8870M mi gt740m mi?
  • quote:

biri ddr5 üst sınıf kart olarak geçiyor diğerisi orta sınıf ddr3
     8870M mi gt740m mi?

Şu gpuboss u kullanmayın.
  • Ben olsam samsungu alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside alınabilir ama bana samsung daha makul geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

biri ddr5 üst sınıf kart olarak geçiyor diğerisi orta sınıf ddr3
     8870M mi gt740m mi?

Şu gpuboss u kullanmayın.

Hocam biraz daha ozaman açarmısınız neden niçin neyi seçmeliyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.