Şimdi Ara

89/3 15.PİYADE ER EĞİTİM TUGAYI ÇAVUŞ TALİMGAH TABURU // SAMSUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
116.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın sabah 8 de samsun otogardayım arkadaslar. Birkaç arkadas bulusucaz. Denk gelirsek hepbirlikte gideriz. İstanbuldan kamilkoçla giden var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende persembe sabah saat 10 gibi garajda olucam insallah. Bi arkadasla buluscaz o saatlerde inen varsa bulusalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat_48

Bende persembe sabah saat 10 gibi garajda olucam insallah. Bi arkadasla buluscaz o saatlerde inen varsa bulusalim
    bende yarın 8 gibi terminalde olurum orda karşılaşamazsak kaç gibi giriş yapmayı düşünüyosunuz ben saat 3 gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet87aydın

selam arkadaşlar 15 ağustos da bnde samsunda olacam ben aydın dan gelicem 15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ usta birliği 14'ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KOMUTA DESTEK TB. MEBS BL./KARS MERKEZ samsunda görüşmek üzere
    selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ve 14 ağustos salı günü teslim oluyorum
    Eğitim Birliği 15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ
    Esas Birliği 8'İNCİ KOR. 108'İNCİ TOP.A. 1'İNCİ TOP.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. MEBS TK./VAN ERCİŞ otobüsle gelicemde birliği otogardan nasıl gidebilirim yardım ederseniz seviniriğm şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt_aygr

selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ve 14 ağustos salı günü teslim oluyorum
    Eğitim Birliği 15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZ
    Esas Birliği 8'İNCİ KOR. 108'İNCİ TOP.A. 1'İNCİ TOP.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. MEBS TK./VAN ERCİŞ otobüsle gelicemde birliği otogardan nasıl gidebilirim yardım ederseniz seviniriğm şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    kafanıza göre takılın

• quote:

Orijinalden alıntı: gıdacı.

quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

Orijinalden alıntı: gıdacı.

quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

Orijinalden alıntı: clemp

Merhaba, benim de acemilik samsun 15. piyade Kısa dönemim. Ustalık 8'İNCİ KOR. 108'İNCİ TOPÇU A.K.LIĞI ERCİŞ/VAN

Ankaralıyım. Ankara da olanlarla görüşebiliriz :)

Acemilik ve ustalığa aynı yere gidiyoruz. Bir arkadaş daha var, @gıdacı. diye.

merhaba arkadaşlar,

Öncelikle iyi bayramlar dilerim...

Samsun'da ne zaman olmayı ve birliğe ne zaman teslim olmayı düşünüyorsunuz?

Ben, ayın 14'inde balıkesir'den yola çıkacağım, 15'inde yani perşembe günü sabah erken saatte orda olacağım, öğleden sonra da teslim olmayı düşünüyorum.

Merhaba, iyi bayramlar.
    14ü akşam izmirden yolu çıkıyorum ben de, öğleden sonra teslim olacağım. Merak ettiğim konu yanımda 2 karton sigara gelirsem sokabilir miyim?

sigarayı içeri sokup sokamadığımızı ben de çok merak ediyorum. bu konuyla ilgili cevap verecek olan bir arkadaş var mı?

samsun'da buluşup birliğe birlikte teslim olmaya ne dersiniz arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    merhabaarkadaşlar aynı yerlere gidiyoruz bende perşembe teslim olcam.birlikte teslim olabiliriz. ben arabayla gelcem milas/muğladan telefon yanımda olcak arayabilme şansı olan ararsa orada buluşuruz. herhese hayırlı teskereler. gsm 05427962371

• tunay48 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba tunay ben anıl, ben de 15inde teslim olacağım sevkini bodrumdan aldım şuanda trabzondayım trabzondan geleceğim saat 2 3 gibi samsundayım sen ne zaman samsundasın?
  • Arkadaşlar ben 1 inci bölükteydim en başta denilene inanmayın herşey değişmiş artık 1. Bölük cehennem 2. Bölük birazdaha rahat 3ve4 rahat 5 ise tsk dinlenme tesisleri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt_aygr

Arkadaşlar ben 1 inci bölükteydim en başta denilene inanmayın herşey değişmiş artık 1. Bölük cehennem 2. Bölük birazdaha rahat 3ve4 rahat 5 ise tsk dinlenme tesisleri :)
    evet bende buradayım acemi olarak :)
  • Usta birlik piyade çavuş eğitim Taburu 2. P çavuş eğitim bölüğü varmı bu şekilde yapan,,, acemilik amasya'da peşine samsun'dayım yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalimsi -- 22 Temmuz 2014; 15:06:46 >
  • sevemem1985 S kullanıcısına yanıt
    kardeş benim de acemiliğim samsuna çıktı. usta kars sarıkamış. senin usta neresi???
  • yasin_890 Y kullanıcısına yanıt
    kardeşim benimde samsun acemilik.ustada 9 UNCU MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI KH. VE KH.TK. / KARS SARIKAMIŞ / KARS. @yasin_890
  • fatihbrk F kullanıcısına yanıt
    15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

arkdşlar acemiliği buraya çıkan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt_07

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

arkdşlar acemiliği buraya çıkan var mı
    Evet tertipler benimde acemilik burası oldu , usta birliği bayburt. yarışmaya Ankara/Çankayadan katılıyorum.
    Dh kullanıcıları olarak "pm" yolu ile takipleşelim birbirimizden haberimiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEMALANK

Evet tertipler benimde acemilik burası oldu , usta birliği bayburt. yarışmaya Ankara/Çankayadan katılıyorum.
    Dh kullanıcıları olarak "pm" yolu ile takipleşelim birbirimizden haberimiz olsun.

Alıntıları Göster
    BEYLER BENİMDE ACEMİ : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK.
    USTA ERZİNCAN ama öncelikli olarak şu SAmsunu bi atlatalım da :) Tanışıp gideydk iyiydi en azından fazla yabancılık çekmezdik.
  • mt_07 M kullanıcısına yanıt
    Benimde acemilik Samsun kardesim
  • fatihbrk F kullanıcısına yanıt
    fatih kardeşim samsunda görüşelim. aynı yerlere gideceğiz. yabancılık çekemmiş oluruz. bi tanıdık var deriz en azından :)
  • yasin_890 Y kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim mutlaka bulalım birbirimizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbrk

aynen kardeşim mutlaka bulalım birbirimizi :)
    merhaba arkadaşlar acemi samsun usta bayburt ayın 7sinde samsunda olucam
  • pupasikutikula kullanıcısına yanıt
    kardeş benimde aynı samsun erzincan askerlik boyunca beraberiz yanihttps://www.facebook.com/mehmetakifsgrc
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.