Şimdi Ara

89/3 15.PİYADE ER EĞİTİM TUGAYI ÇAVUŞ TALİMGAH TABURU // SAMSUN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
116.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim Birliği15'İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH. VE KH.TK./SAMSUN MERKEZCelp Grubu1Esas Birliği8'İNCİ KOR. 108'İNCİ TOP.A. KH. VE KH.BL./VAN ERCİŞKuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞIStatüKISA_DÖNEM ERSınıfTOPÇUSevk Başlangıç08/08/2014

arkadaslar öncelikle secim icin baslangic tarihinde degisiklik nolcak mi bilgisi olan paylasabilir mi? ist ataturk h.limanindan gidcem memleket tekirdag.. yalnız gitmek istemeyen arkadaslarhttps://m.facebook.com/kutsal.ersoy?ref=bookmark burdan ulasabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim birliği:
    15. P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB.KH.VE KH.TK/ SAMSUN MERKEZ/SAMSUN

USTA BİRLİĞİ:
    14. MKNZ.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI AKBABA ATIS VE TATBİKAT ALANI POLİGON TK./KARS MERKEZ/KARS

Ayni olan var mi?

• arkadaslar acemi samsun benmde ıstanbulda ikamet eden varmı ? beraber gidelim topluca :)
  • 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN hadi hayırlı olsun bana
  • bende samsundayımacemıde usta istanbul 66.
  • benim usta magusa kıbrıs
  • ufukaker U kullanıcısına yanıt
    Bende ayni sekilde acemi Samsun. Usta İstanbul Bayrampaşa. Aralikta gidecegim.

• Bende izmirden gelicem 19aralikta teslim olucam acemilik samsun usta tekirdag saray

• Acemi Birlik; 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

Usta Birlik ; 66 NCI MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MKNZ.P.TB. 3 ÜNCÜ MKNZ.P.BL. (ZMA) / İSTANBUL ESENLER

19 Aralık İzmir'den uçak ile Ankara aktarmalı Samsuna gideceğim.Şimdiden hayırlı teskereler diyelim :)
  • cagataydn C kullanıcısına yanıt
    Dostum bende İzmir'den gideceğim ama sevk belgesini görmeden alma derim 18'i katılış olursa bide ceza ödemekle falan uğraşma. ( şubedeki adam geç katılırsanız 250 lira cezası var dedi )
  • 15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN

66 NCI MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) TNK.TB. 3 ÜNCÜ TNK.BL. / İSTANBUL BAYRAMPAŞA / İSTANBUL

2.grup bende burdayım
  • Selamın aleyküm arkadaşlar

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB. / SAMSUN MERKEZ / SAMSUN
    66 NCI MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K.LIĞI TOPKULE KIŞLASI EMN. VE MHF.TK. / İSTANBUL ESENLER / İSTANBUL

benimle aynı olan arkadaşlar cok galiba. Haberleselim gitmeden =))
  • arkadaşlar bende aralık celbinde burdayım. usta birliği amasya. varmi devrem.
  • İzmirden aralık çep dönemi samsun ordan amasya 81mm havan 1 bölük.

Varsa beyler özelden mesaj attın
  • 17 aralık 2014 de teslim oluyorum SAMSUNA ordan AMASYA eğitim çavuşu ulaşmak isteyen arkadaslar 05466061016
  • onnet O kullanıcısına yanıt
    17 aralık 2014 teslim olucam SAMSUNA ordan AMASYA benimde eğitim çavuşu
  • Acemi birliğimi burada Yaptım güncel bilgiler veriyorum.
    En rahat yer 4.bölük sonra 3.ve 5.blok sonra 2.blok en kötü yer 1.blok eğitim sıkı ve disiplinli komutanlar vardır.eğitim alanı en uzak olan yerdir aynı zamanda Yağmurda bile eğitim yaptırabilirler aynı zaman yemekhanesinde Isınma sorunu vardır ama yatakhaneleri iyi ve sıcaktır.yemekleri askerler yapıyor özel şirket yok öğle yemekleri güzel akşamları kötüdür.25 günde meyve yiyemedik😁kantinde yok yok herşey var döner tost vs seylerde bulabilirsiniz.tuafiye Bölümü'de vardır.acemilikte rahat bir ustalıkta çok çok rahat bir yer :)kesinlikle 1.bölük e düşmeyin

• Kısa Dönemim 13 Mayıs 2015 Teslim Acemi Birliğim. Herhalde Forumdan Başkalarıda Vardır? Anlatılanlar Genel Olarak Oldukça İç Açıcı Gidip Görelim Bakalım...
  • 13 mayısta teslim olacağım buraya bakalım anlatılan gibi mi yoksa farklı mı yazarım :)
  • Arkadaşlar öncelikle iki gün önce buradan geldim ve gördüm ki burda yazılanların birçoğu artık böle değil. yani burada yazılanlar biraz eski merak eden varsa herşeyi cevaplayabilirim güncel bilgilerle...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.