< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
8900₺ MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X
-
-
Aldım ama buna uygun bir sistem kursak ne kadara kapatırız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ddr4 12-13 bin tutar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 bin cıkıyor,yetişemedik
-
oha bedavaymış.
-
Mağazadan teslim seçmiştim. Bugün sipariş tekrar onaya düşmüş vermediler. Bu iş thh ye gidecek gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben adrese teslim aldım ama büyük ihtimalle iptal olacak gibi.
Thh ile ürünü alabilir miyiz acaba iptal etseler ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başka forumda 4299 tlden iptal edilen lenovo monitörü thh başvurup alanlar vardı. iptalden sonra fiyat 6400 liraya mı ne düzeltilmişti.
ben aldıktan sonra siparişim onaylandı gözüküyordu. şimdi ise onay bekliyor olmuş.
mail göndermişler satış sözleşmesi falan herşey var. fiyat açıkçası hiç şüpheli gelmiyor, piyasada zaten 12 bin liraya farklı markaların uzunca süredir 4060 modelleri satılıyor/indirime giriyor. piyasa fiyatına göre %25 indirim yapılması bana makul geldi ve siparişimi verdim. eğer iptal edilirse gönderilen mail ve pdfleri yükler, thh başvurumu yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 8 Şubat 2025; 12:43:44 > -
İptal edilirse bende THH'ye başvururum.
Onay verilen siparişi onay bekliyora çektiklerine göre kesin iptal ederler. Bende ilk defa bir ürün için THH ye başvururum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X