Şimdi Ara

899 TL Lenovo 65F3KAC3TK Q24i-10 23.8' 6 MS 75 Hz Full HD IPS Monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
6.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-786A328E9

DP girişi yok ki. VGA ve hdmi sadece var bunda.
    699 liralık Philips olandan bahsettik, 242v8a modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığındaki ve Philips detayları

www.displayspecifications.com
    Comparison between: 23.8" Lenovo Q24i-10, 23.8" Philips 242V8A
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/0d241254d8

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/419892-421109/lenovo-q24i-10_philips-242v8a-00/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• TheGladio kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Displayport To Displayport Kablosu Display Port Dp Bağlantı 1.8m - n11.com
    https://urun.n11.com/kablolar/displayport-to-displayport-kablosu-display-port-dp-baglanti-18m-P204148167

arkadaş bu kabloyu almış hocam. seçim sizin yinede fiyatı da uygun.

• Melez_Prens kullanıcısına yanıt
    Hocam philips başlıkta ki modelden 200tl uygun. 27 TL ye DP kablo alırsınız işini görür sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

Hocam philips başlıkta ki modelden 200tl uygun. 27 TL ye DP kablo alırsınız işini görür sanırım?
    Aslında monitör güzel görünüyor hem ekran boyutu ideal hem IPS hem dahili hoparlör var hem de fiyatı iyi gibi. Bu kablo ne kadar iş görür onu bilmiyorum, performansı nasıldır bilmiyorum.
    Düzenleme: Cuma günü yapılacak olan 'gaming gecesi'ni de merak ediyorum aslında. Daha guzel bir şey denk gelir mi bilmiyorum. Ayrıca satıcı itopya bu da biraz düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melez_Prens -- 25 Mayıs 2020; 14:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melez_Prens kullanıcısına yanıt
    İtopya olması sıkıntı ayrıca vga kablosu

Bu monitörü alsam 700tl + 80 tl displayport kablosu olacak. Onun yerine hb'den 800e Dell SE2419HR 'i tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kustumize -- 25 Mayıs 2020; 14:59:30 >
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    Aldım kabloyu bakalım en kötü iade ederim. 1 haziran kargo diyor ama yorumlara güvenerek aldım

Benimde kafamda İncehesap Gaming gecesi var ama beklemekten sıkıldım. Beklerim monitör indirimi düşmez sonra kafayı yerim

Gerçi incehesap indirimleri başlar biter benim kargom gene gelmez... itopya olumsuz yorumlara rağmen her gün kendini aşağı çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 25 Mayıs 2020; 15:56:58 >
  • TheGladio kullanıcısına yanıt
    Bu yorumlara rağmen halen oradan alışveriş yaparak buna sebep oluyorsun. :)
  • Kustumize K kullanıcısına yanıt
    Firmalarda sorun var eyvallah ama bizim insanımızda daha büyük problem var.

Bunlar devlet mi yönetiyor da ben bunlara iş yapmıyorsanız gidin diyeceğim? ortada bir yanlışlık varsa alışverişi kesmek yerine bunun düzeltilmesi için çalışılmalı. Onlara pislik muamelesi yapmanın bir anlamı yok.

İtopya ne kadar sorunlu firma olsa da memnun ettiği müşteride vardır. Rakip firmaları ele alalım onlar 10 numara mı? vatanın ne haltlar yediğini hepiniz biliyorsunuz. İtopya benim düşmanım değil ve rekabeti çoğu zaman arttıran bir firma.

itopyanın 10 sorunu varsa rakiplerinin 9 sorunu vardır... piyasada adam gibi iş yapan tek incehesap var bence. Bunun en büyük sebebi rakiplerine göre müşterinin daha az olması.

Şimdi diyeceksin sen aldıkça bunlar nasıl düzelecek? zehir edeceksin akıllanacak. Afrika mı burası adalet ne kadar çökmüş olsa da umut var.

Yiyorsa aldığım ürünü iade almasın, getirmesin, bozuk getirsin. Y-A-P-A-M-A-Z. Turktelekom firmasından herkes nefret eder ama ben bir yamuğunu görmedim eşek gibi çalışıyorlar

Türkiye de insanlar hataları çoğu zaman görmezden geliyor. Hakkını aramayı ya bilmiyor yada uğraşmak istemiyor. Yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 25 Mayıs 2020; 17:26:22 >

• Bu tarz orta sınıflara koyulan paneller %95 aynı, 6 bit + FRC ile çakma 8 bit, zaten yani aslında birebir aynı ekranı alıyorsunuz sadece menüleri, girişleri falan farklı işte.

242V8A aynı veya daha iyi, 200₺ cebinizde kalsın, sadece slim kasaya o kadar para bayılmaya gerek yok.

Monitör soruları için her zaman ulaşabilirsiniz, denemediğim monitör tipi çok azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Mayıs 2020; 17:49:3 >
  • Philips aklımı çeliyor. Ölü piksel ve ışık sızmasından korkuyorum. Cok göze batan bir sorunu olursa itopyaya iade edebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam Acer sa240yabi ile Philips kıyaslarsak ne dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğru. Hemen hepsi 6bit +frc. Benim bilgisayarımda mini display(thrunderbolt) hdmi ve vga çıkışları var. Nvdia gtx 980m ekran kartından da anlaşıldığı gibi dizüstü bir bilgisayar. Freesync'den faydalanabilir miyim minidisplayport-displayport ile ya da displayport olmayan monitörlerde hdmi ile. Benim 22 inç monitörümde bırak oyunu video izlerken bile yırtılmalar oluyor bu canımı çok sıkmaya başladı. Ayrıca yeni nesil oyunlar 60fps çalışmıyor bilgisayarın gücü yetmiyor bundan dolayı 50 fpslere düşüyor. Freesync sorunumun çözümü ama dediğim gibi soru işaretlerim var.
  • KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    O da dediğim grupta, ismi ve tipi farklı sadece

Bu durumda dikkat etmeniz gerekenleri sıralıyorum,

-Maksimum fayda, yani ne kadar çok girişi olursa o kadar iyi, hoparlör falan olursa daha da iyi (kötü deme bir gün işin düşerse o kötü sana iyi olur)

-Kullanıcı yorumu var mı yok mu, tutulmuş mu

-KRONİK BİR SORUNU var mı yok mu (bazı seriler maalesef kronik sorunlarıyla gelir direkt es geçilmelidir)

-Garanti süresi çoktan aza doğru ve servis kalitesi
    diyeyim

Edit: Bazıları da ölü pikselden korkuyorum falan yazmış bu tamamen şans meselesi, bunu arttıran azaltan bir ölçek yok elimizde. (her model için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Mayıs 2020; 18:20:15 >
    Freesync için gerekli olanlar

Freesync destekli AMD ekran kartı veya APU
    Freesync destekleyen monitör
    Displayport kablosu

Mini display'de oluyor diye gördüm ki bu kablo var,

Paugge DP 1.2 Vesa Sertifikalı Mini Displayport to Displayport Kablo - Thunderbolt 2-21.60 Gbps Bandwith 5K 30Hz, 4K 60Hz, 2K 165Hz, 1080p 240Hz Destekli FreeSync G-Sync Displayport Kablo - CK0413

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Mayıs 2020; 18:25:54 >
    Nvdia'nın gpuları da freesync monitörleri destekliyor ama %100 garanti vermiyorlar.

Dell SE2419HR 23.8" 75Hz (HDMI+D-Sub) FreeSync Full HD IPS

Bu monitörde HDMI var ama freesync de var aynı zamanda bilgili birisi olduğunuzu zannetmiştim yanılmışım.
    Makale 2015 yılına ait. Ayrıca ilk çıktığında nvdia gpuları freesync desteklemiyordu nvdia baktı ki gsync çok tutulmadı freesync'i destekleyeceğini açıkladı.

Does AMD FreeSync™ technology work over HDMI®?
    Yes, FreeSync technology has supported HDMI since its inception.
    https://www.amd.com/en/technologies/free-sync-faq#faq-Does-AMD-FreeSync%E2%84%A2-technology-work-over-HDMI%C2%AE?
    Freesync kullanacaklar için güzel haber.

Nvidia gpu'ları konusu ise dediğin gibi iyi bakılmalı.
  • Ben linkini koyduğum monitörün siparişini verdim... Tüv reinhard eye comfort sertifikası, 3 sene garanti ve şık tasarımı ilgimi çekti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.