Şimdi Ara

899 TL Lenovo 65F3KAC3TK Q24i-10 23.8' 6 MS 75 Hz Full HD IPS Monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
6.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Melez_Prens

Aslında monitör güzel görünüyor hem ekran boyutu ideal hem IPS hem dahili hoparlör var hem de fiyatı iyi gibi. Bu kablo ne kadar iş görür onu bilmiyorum, performansı nasıldır bilmiyorum.
    Düzenleme: Cuma günü yapılacak olan 'gaming gecesi'ni de merak ediyorum aslında. Daha guzel bir şey denk gelir mi bilmiyorum. Ayrıca satıcı itopya bu da biraz düşündürüyor.

Alıntıları Göster
    Tamamen aynı şeyleri düşünüyoruz. Aslında 144hz 1ms alasım var fakat bunun fiyatı yarı yarıya .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheGladio kullanıcısına yanıt
    1.150 TL ye LG satıldı incehesapta almadık şimdi nelerle uğraşıyoruz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

Tamamen aynı şeyleri düşünüyoruz. Aslında 144hz 1ms alasım var fakat bunun fiyatı yarı yarıya .s

Alıntıları Göster
    Fiyatı ve bu fiyata sunduğu seyler cezbediyor. Ben ikinci moniyor yapacağım için benim açımdan daha alınası aslında. Yoksa ben de 1ms 144 hz bakardım. Gerçi o zaman da online oyun için IPS panelden vazgeçmek gerekiyor.

• ben de dun aksam philipsi siparis ettim. aslinda 144 hz monitor bakiyordum ancak laptobumda dp cikisi yok ve hdmi ile 144 hz alamiyorum bu yuzden bu monitoru tercih ettim 700 tlye bilinmedim markalarin 24 inch monitoru var sadece. bu monitorde ise ips ekran 75 hz dahili hoparlör mevcut. ayrica kablo girisi olarak da tum girişleri bulunduruyor bu fiyat segmentinde oldukca iyi oldugunu dusunuyorum. tavsiye ederim.

• trygoly T kullanıcısına yanıt
    ŞİMDİ ALDIM FİYAT 835 E ÇIKTI..:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihkrm

ŞİMDİ ALDIM FİYAT 835 E ÇIKTI..:((
    ben de 699 gozukuyor hala.
    dun aksam da saat 12 den sonra 835e yukseldi fiyat. yarin indirim olur mu bilemiyorum belki stok bitirmeye calisiyorlardir.

• 1 KİŞİ SADECE 1 TANE VERİYOR ONDAN BENDE 835TL GÖRÜNÜYOR HERHALDE..
    FİYAT ÇOK İYİ BENCE İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN DERİM..
  • Havale ile aldım fiyat felan artar biraz daha araştırıyım duruma göre ödeme yaparım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Tasarımını beğendim, fiyatıda güzel duruyor. Wishliste ekledim ihtiyaç olduğunda alacağım ürün olacak sanırım. Teşekkürler paylaşım için.
    Tasarım için laf edecektim ama sonrasında mesajınızı gördüm ve vazgeçtim.
  • Vatan'dan 3 gün önce 840-TL ye aldım Philips 242V8A'yı, iade edip buradan mı alsam bilemedim?

Çok araştırdım 700-900-TL arası olup kaliteli bir monitör olsun istedim. Philips te hdmi+displayport var, 75hz freesync ve ips panel.

1 aydır bakıyorum vatanda, teknobiyotik ve hepsiburada da stokta vardı, birden çoğu siteye girdi satışı...

Paugge dp 1.4 kablo da aldım henüz ikisi de teslim olmadı ama 140-tl için vatan dan iade etsem mi bilemedim. itopya dam hiç alışveriş yapmadım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yıldır hdmi kablo ile Freesync kullanıyorum. Dp kablo olduğu bilgisine nereden ulaştınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Bende zaten o kadar yıldır Freesync'li monitör önermişimdir ama birkaç bildirime bakarken aceleyle önüme gelen ilk yerden gerekli olanlara bakayım dedim, eski linkmiş pardon.
    Hp 5Zu98Aa 23.8 inç 24X
    Hocam bu monitörü sipariş ettim 1350 liraya
    1200 liraya itopyada viewsonic var acaba iptal edip onumu alim yoksa hiç gerek yokmu

Bide mi box arıyorum dün n11de 400 liraya satıldı yetişemedim acaba bu aralıkta ydışından falan alabilirmiyim

Valla adamlar 6 dakkada 500 ürün bitirdi 200.000 lira yapar demekki daha ucuza bulup trde 400e koysan peynir ekmek gibi gidecekte sermaye lazım

• salvery kullanıcısına yanıt
    1350 buna vereceğina AOC'nin pivot ince kenar IPS 144Hz'sine 1550 verilir ama fazla para diyorsan 242V8A'yı al geç 700 lira fp kralı.
    Hocam 144hz arıyorum tn panel oyun için
    Ürün linkleri şunlar

https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/

www.amazon.com.tr
    Hp 5Zu98Aa 23.8 inç 24X Oyuncu Monitör, 144 Hz, 1920 X 1980 Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07SS5QLWQ/ref=cm_sw_r_apa_i_AXgZEbFE9HCSP

Yani aradaki 150 liralık fark hpye değermi öğrenmek istediğim bu aslında

• salvery kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa sadece tasarımdan bile değer bırakın artık bu eski kalas tipleri 3 sene öncesinde kaldı bunlar artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Anladım eyw koca yürekli adam

• www.hepsiburada.com
    Dell SE2419HR 23.8" 75Hz (HDMI+D-Sub) FreeSync Full HD IPS Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dell-se2419hr-23-8-75hz-hdmi-d-sub-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000TCUXA?magaza=Hepsiburada

bu monitörle arasında 100tl'ye değer bir fark var mıdır sizce? hoparlör benim için önemli değil ne dersiniz?

• .ProtoN. kullanıcısına yanıt
    800'e güzel monitör 3 yıl garanti olması da avantaj.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.