Şimdi Ara

8BitDo yeni Android kontrolcüsünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8BitDo yeni Android kontrolcüsünü duyurdu
    Oldukça rekabetçi olan kontrolcü pazarında kendisine önemli bir yer edinmeyi başaran 8BitDo firması yeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor. 8BitDo Ultimate Mobile Gaming Controller adlı ürün Android telefonlara hitap ediyor. 

8BitDo Ultimate Mobile Gaming Controller özellikleri ve fiyatı

8BitDo Ultimate Mobile Gaming Controller adındaki ürün Razer Kishi gibi uzayabilen bir yapıda ancak maliyeti ön plana almış. 100mm ve 170mm aralığında tüm akıllı telefonlar iç kısma sığabiliyor. Ağırlığı ise 236 gram. 

Ayrıca Bkz.Dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı duyuruldu

Bluetooth üzerinden bağlantı kuran kontrolcü 1.5 saatte tam şarj oluyor ve 15 saate kadar kullanılabiliyor. Joystick ve tetik tuşlarında Hall etkisi kullanılmış. Böylece drift probleminin önüne geçilmiş. 8Bitdo Ultimate Mobile Gaming Controller ürünü 50$ fiyat etiketi ile satılıyor. 

Kaynak:https://www.engadget.com/mobile/smartphones/8bitdo-has-a-new-50-android-gaming-controller-with-hall-effect-sticks-and-triggers-192521405.html

• Androidde joystick olsa ne olcak oyun mu var :D

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Bence tonla oyun var ayrıca emülatörler candır :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt

Hocam telefonda emulatorle oynamayı sevmediğim için ufak anbernic gameboy replikası ürün var elimde çatır çatır gameboy keyfini yaşatıyor zaten telefonda cidden eziyet zamanında bu tarz mobil joystick kullanan biri olarak söylüyorum.

• Oyunlar gamepad desteği versin, ondan sonra almayı düşünürüz. Efootball çıkalı kaç sene oldu, hala destek yok

Geforce Now, Xbox Cloud icin mukemmel cihazlar. Uygun fiyatli kalitesi fena olmayan urunleri var 8BitDo'nun, hareketlilik getirecektir kesin.

Ben gamepad ile kullandım bir süre bu tarzını denemedim ama bu tarz ile oynamak isterim. Senin ne kullandığını bilmiyorum ama psp , psone, ps2 ,ps3 ,Sega, snes , 8 bit atari oyunları oynamayı da seviyorum arasıra! Nfs ,resident evil , silent hill, gow serilerini falan oynamak iyi olabiliyor. Bazen Cadillac and dinasourus(mustapha), final fight (hagggar) , punisher, dino crisis 1-2, nfs undeground ,Tsubasa, pes2009-2010, street fighter, mortal kombat ultimate, armageddon..falan iyi gidiyor telefonda. Switch oyunları da kaldırır eğer sd elite kullanırsak gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 28 Ekim 2024; 15:40:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.