Bildirim
MWC: Renesas Mobile'ın 8 çekirdekli ARM big.LITTLE işlemcisini değerlendiriyoruz!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yakında tabletlere ufakta olsa fan geleceğini düşünüyorum.
edit: Ender'de söylemiş aynısını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 1 Mart 2013; 5:03:46 >
-
dün dediğim gibi bu kadar hız çok ısı demek hava soğutması şart ilerki yıllarda olması muhtemel
-
Hangi altyapi ile degerlendiriyorsunuz? Aranizda anand shimpi hibi uzman biri mi var arm islemci mimarisi uzerine?
-
bu renesas işlemci üreticisi mi
-
Öfff bıktım şu çekirden espirisinden siz kullanın kullanmayın gelişimin önüne geçemezsiniz neye ihtiyacın varsa sen onu kullan yok kuruyemişçi yok 250 gr basit sulu espirilerden gına geldi
-
Erdi Abi sen yine çok yorgunsun. Ender Abi de biraz öyle ama şu Mesut nerede..??
-
renesas,qualcomm gibi bir firma
-
videoları neden izleyemiyorum yardım edin ..flash playeri yüklüyorum ama açılmıyor
-
chrome de inceleme videolarınızı acamıyorum bilen varsa yardım edermisiniz.
-
fan gelirse fön makinası , el ısıtıcısı gibi gibi uygulamalar çıkar.
( bu fikrin telif hakkı bana aittir. )
-
Ender Yıldız çok komik yahu videolarda :D
İzleyenler bilir, TBBT de Sheldon Cooper'ın "Bayrakları tanıyalım" çekimlerindeki gibi davranıyor. :D
-
çok güzel be abi
-
Internet Download Manager'de chorome aktif ise videoları açmada sıkıntı çıkarabiliyo.devre dışı bırakarak açabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X