Şimdi Ara

8gb kıngston inanılmaz fiyata aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar;benim 4gb'lık flash belleğim vardı dün bir türlü gösterimi sağlayamadım baktım ki olmuyor;yenisini almaya karar verdim.Dünden beridir araştırıyordumki;http://www.mymarka.com. adında bir onlıne alışveriş sitesi gördüm.siteyi biraz dolaştım.kampanya ürünlerinde 8GB'lık flash bellek $34.99'a veriliyor.üstelik 5yıl garantili.almayı düşünüyorum 8gb'bana yeter.sizlerde tavsiye ediyorum

• Verdiğin linkte 2 tane 8 gb lık bellek var biri 64$ diğeride dediğin gibi 34.99$ ikisinin de hızlarını aynı yazmışlar bence orda bir yanlışlık yapılmış bu kadar fiyat farkı olmazdı yoksa. Tahminimce de senin alacağın bellek çok yavaş yazma yapacaktır. Sen yine de site yönetimine bir mail at derim...

hepsiburada bile hata yapıyorsa bunlar da yapabilir
  • reklamin ancak bu kadari olurdu herhalde..
  • evet arkadaşım haklısın.site yönetimine mail attım farklı ürünlermiş ama aynı başlık altında vermişler yanlışlıkla.hemen düzelttiler.benim alacağım $34.99'a olan Kingston (DTI/8GB) 8GB USB Bellek ( 6-3 MB/sn )'dir.uyarın için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya

reklamin ancak bu kadari olurdu herhalde..

arkadaşım reklam yapmıyorum burası bilgi paylaşım ve önerilerde bulunma forumu değilmi?ben güzel bir ürün gördüm,fiyatıda uygun bulduğum için alacağım dedim ve burda bulunan arkadaşlarada tavsiye ettim.sağolsun divanidestan arkadaşımda alacağım ürün hakkında bana bir uyarıda bulundu ve bende kendisine teşekkür ettim.reklam bunun neresinde???lütfen önyargılı olmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şeker_kız -- 21 Temmuz 2008; 9:26:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: şeker_kız

evet arkadaşım haklısın.site yönetimine mail attım farklı ürünlermiş ama aynı başlık altında vermişler yanlışlıkla.hemen düzelttiler.benim alacağım $34.99'a olan Kingston (DTI/8GB) 8GB USB Bellek ( 6-3 MB/sn )'dir.uyarın için teşekkürler

• E almışsın, inan artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet arkadaşım haklısın.site yönetimine mail attım farklı ürünlermiş ama aynı başlık altında vermişler yanlışlıkla.hemen düzelttiler.benim alacağım $34.99'a olan Kingston (DTI/8GB) 8GB USB Bellek ( 6-3 MB/sn )'dir.uyarın için teşekkürler

Eğer internet sitesinde bu bilgileri görüp sipariş verdiysen, sana o aleti , o özelliklerde olanı o fiyata satmak zorundalar. Tüketici haklarını kullanmanı öneririm.
  • DigitalArchitect ve divanıdestan arkadaşlarım ilginiz için teşekkürler.ben o sorunu site yöneticilerine söyledim hallettiler.8gb'lık kıngston'umu
    gönderecekler.yani istediğim kıngstonu.karışıklık olmuş sadece tekrar ilginiz için teşekkürler
  • ben de almayı düşünüyorum. TL olarak ne kadara geldi sana posta üreti vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutde

Ya bi defol git sabahtan beri reklam reklam reklam ekran kartları bölümünde her alcam diyene bu siteyi veriyorsun. Abarttın iyice

ne reklamı kardeşim siz abarttınız bence niye diğer arkadaşlar reklam demiyorlarda siz böyle konuşuyorsunuz?defol demekte nedemek!ne kadar saygısızsınız.bu forumlar niçin var?sizmi bu forumun yöneticisisiniz?????ben buranın bilgi paylaşım ve önerilerde bulunma forumu olduğunu sanıyordum ama önerilerde bulunanlara hep hakaret ediliyor ...hem ben genelde gittigidiyor veya teknosadan alışveriş yaparım (şimdi siz buna da reklam dersiniz!!!)mymarkada ürnler uygun fiyatlarda olduğu için ordan da bazen alışveriş yapıyorum.ve burdaki sizin gibi önyargılı olmayan arkadaşlarada tavsiye ediyorum.siz istediğiniz kadar reklam deyin ben reklam yapmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: metinT

ben de almayı düşünüyorum. TL olarak ne kadara geldi sana posta üreti vs..

slm kardeşim ben bu kıngstonu 43ytl'ye aldım.kargo ücretiyle beraber 46ytlye geliyor.bana gelen ürün arızalıydı site yöneticileriyle görüştüm eskisini iade ettim yenisini gönderdiler.bilgisayarın usb yuvasında da bazen sorun olabiliyormuş.neyse şimdi yenisini kullanıyorum ve çok memnunum.önyargılı davranmadığın için teşekkür ederim...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

ben de almayı düşünüyorum. TL olarak ne kadara geldi sana posta üreti vs..

slm kardeşim ben bu kıngstonu 43ytl'ye aldım.kargo ücretiyle beraber 46ytlye geliyor.bana gelen ürün arızalıydı site yöneticileriyle görüştüm eskisini iade ettim yenisini gönderdiler.bilgisayarın usb yuvasında da bazen sorun olabiliyormuş.neyse şimdi yenisini kullanıyorum ve çok memnunum.önyargılı davranmadığın için teşekkür ederim...

3 ytl kargo ücreti çok uygun geldi. istanbul içinden içine olduğu için mi böyle uygun acaba? bir de sana arızalı gelen ürünü nasıl iade ettin tekrar kargoya mı verdin vs..?

• ya aslında ben batmandayım.site yöneticilerini aradım bana ürünü,garanti belgesini ve faturayı site adresimize gönderin biz size yenisini gönderecez dediler.yalnız değişimde de korgo bedelini alıcı veriyor Allah'tan pek bişey değil: ben bu ürünü burda tavsiye edeyim bu siteden aldım sizde almak isterseniz bir bakın dedim ama bazı arkadaşlar beni yanlış anladı.ben bulduğum herhangi bir alışveriş siteside olsa güzelse heryerde herkese söylerim burdan aldım bakın ucuz ve kaliteli derim ve nedense bu hep yanlış anlaşılır ve bu beni çok üzer.neyse siz alacakmısınız?sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz...
  • quote:

DigitalArchitect ve divanıdestan arkadaşlarım ilginiz için teşekkürler.ben o sorunu site yöneticilerine söyledim hallettiler.8gb'lık kıngston'umu
    gönderecekler.yani istediğim kıngstonu.karışıklık olmuş sadece tekrar ilginiz için teşekkürler

sende sağol, hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divanidestan -- 22 Temmuz 2008; 17:29:21 >
  • sağol kardeşim önyargılı davranmadığın için çok ama çok teşekkür ederim.
  • evet ben de almayı düşünüyorum zaten bellek alacaktım bunun fiyatı uygun geldi. yok neden önyargılı olunsun yanlış anlaşılmalar olabilir çok sorun etmeyin siz de.
  • 4 gb'lık kingston işimi görüyor benim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.