Bildirim
8gb tekli ramin yanına aynı model 2x4 ikili ram
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bir sorun olacağını sanmıyorum ama dual olarak çalıştıramazsınız diye biliyorum aynı model ramden bulamadığınız için mi böyle yapmayı düşündünüz ? tavsiyem birebir aynı ramden bulup takmanız hem bu sayede dual kullanırsınız hem de slotları daha verimli kullanabilirsiniz ileri upgradeler açısından -
evet aynı modelden bulamadım. şöyle olur mu aynı model değil ama aynı marka aynı frekans aynı timing değerleriyle çalışan bir tane ram bulsam o zaman bir sıkıntı olur mu?quote:
Orijinalden alıntı: hib.96
bir sorun olacağını sanmıyorum ama dual olarak çalıştıramazsınız diye biliyorum aynı model ramden bulamadığınız için mi böyle yapmayı düşündünüz ? tavsiyem birebir aynı ramden bulup takmanız hem bu sayede dual kullanırsınız hem de slotları daha verimli kullanabilirsiniz ileri upgradeler açısından -
Ayni frekans ve timing de olmazsa zaten anakart degerleri esitliyor. Model farkli olursa dual çalışır mi bilmiyorum. Ayni timing ve frekans değerlerinde iki ram sorunsuz çalışır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tamam teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X