Şimdi Ara

8gb ve 16gb ram (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
19.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Para tuzağı biraz hocam arkadaşlar da demis zaten. Ben 3 senedir 8gb ram kullanıyorum hiçbir upgrade yapma ihtiyacı duymadım. 4 az ama 16 da israf.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ram disk denilen bir şey var biraz araştırın 16 yerine 32 de alırsınız, ssd okuma yazma hızları yetersiz kalır bana derseniz ram disk ile resmen uçuşa geçersiniz kimse 8 mi 16 mı kavgasına girmesin n11 de 8 gb 2400 mhz ddr3 ram vardı çok uygun fiyata 179 tl ama ben daha uygun fiyata gittim 204 tl ye 16 gb 2133 mhz ram aldım, neyine gerek diyeceksiniz; ben en az 2 yıl kullandığım sistemi değiştirmeyeceğim ve 2 yıl sonra bile kullandığım işlemci oyun için yetetli olacağını düşündüğümden ram artırma yoluna gittim çünkü günümüz teknolojisi ile yapılan oyunların bazıları 8 gb sistem gereksinimi istiyor: oyun oynamasan bile ram disk için gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8gb kingston ramleri geçen yıl çok paraya almıştım şimdi ramlerin fiyatı çok az birde win10 da 8gb yetmiyor.

• Şu sıralar da 12gb görüyorum çok. O nedir pek anlamadım. Hani sanki 8 mı yeterli 16 mı yeterli tartışmalarına ya yeni boyut kazandırmak ya da arasını bulalım demek için yapılmış bir şey gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

günümüzde 4 az 16 fazla

8gb ideal şimdilik

kaba hesapla
    windows kullansa 1.5gb, tray'de çalışan programlar 0.5, açtığın oyun kullansa 5gb(çok fazla)

7 yapar ve donanım haberin ...

Ahaha
    Donanım haber bilgisayarı tek başına kastırabilen bir site.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.