akarada +7exp balde axe verip +300m verip +5reb glave mi alsam 177 ap lvl 57 oldum içni raptor takamıyorum 59 da glave satıp +2 reb raptor alabirlim yada +3 onund dışında +1 reb ii mi alsam aynı parayı verip sadece 280m+blade axe+1reb(exp) acil lütfen server akara
ardream mı yapıcan yoksa +60 mı?
ardream
beyler adamlar bekliyor ya ii alıcam ya glave
glave daha iyi
+8 Glave arddream'de hiç gormedim.. Belkide iş yapmıyordur bilemiyeceğim ama.. İİ 7 al sen kanımca.
İİ +7
başka cvnı olan ve neden?
+7ii yi aldım memnun kalmazsam kafa kafaya glave ile tks ederim yada+5-10m
+7 ii
tmm saolsun şimdilik ii ile dvm edicem 59 da +2 reb raptor yada +8glave bakarız artık
ii akar hem karizma hem seri hem club
59 lvl warriroumda hem raptor rebirth+1 hemde ii+7 var raptoru sadece kalabalıkta ksde adam almak için kullllanıyorum. yanlız sakin ortamlarda ve vsde kesinlikle ii kullanıyorum. not:vs de raptor kullandığımda %70 yattım %30 kazandım. iide ise %70 kazandım %30 kaybettim
bide şunu ekliiyim somut olarak iide görev takı setle sadece belt+7str wolf str 15 le 1360 atak war soru ndeil adam kesiyorum dmg lerdende orta derece memnunum yani +8glave alsam 1450 atk olcaktı güzel demi ii gene
^^?
ii den şaşma derim.glave +8 kullanan arkadaşım vardı ardreamde verdiği damageler o kadar fazla değil. ii ile muhtemelen daha cok damage vurursun zaten hızı vb. özellikleriylede ii ön plana cıkıor ha birde leg cut vururken light damage silahlar etki yapıyor
hmm saol tamam
+7 ii deme
quote:
Orjinalden alıntı: MavimsiDünya
+7 ii deme
noldu kötü anılarınmı war?işin arkasında sanki ocak söndüren anvil var