Evet Arkadaşlar Başlıkta duyduğunuz qibi 8mbit'e kadar internet kullanıyorum ve Şubat ayı Tamı Tamına 102,75 Türk Lirası Fatura Ödedim NasıL mı :) 22 Lira Ev Telefonu İnternet Kullanmak İçin Bağlantı Yapıyor o 22 lira bağlantı için ödüyorum :) 80,75 Türk Liras TTNET faturası geldi Kafayı yemiştim o an qittim müdürlüğe böyle böyle dedim adam bana demez mi 5 ay önce internetin kesilmiş bunun kapatma açma parası dedim bn bunu zamanında ödedim açma parasını sistem uygulamış dedi ve size altta Faturanın resmini veriyorum yorum sizindir arkadaşlar
Gelecek aya 4 kuruş devretmiş
gelecek aya devredilen 4 kuruş faiziyle birlikte gelecek ay faturana 25 tl olarak yansırsa hiç şaşırma.
Ben tarife değişikliği sonrası gelebilecek faturalardan tırsıyordum. Korku, cesaret, aptallık, battı balık yan gider duyguları içerisinde 2 defa tarife değişikliği yaptım.
Açıkçası sizin gibi 100 küsür liralık faturalara da hazırlıklıydım. Aniden şoke girmemek için hazırlamıştım kendimi.
25 şubatta 49 liralık 1 limitsizden 8 mbite kadar 55 liralık netlimitsize geçtim mart ayında 56 TL fatura geldi. 15 Martta 16 mbite kadar 59 liralık tarifeye geçtim bu ay 62 TL fatura geldi.