Şimdi Ara

8mbit İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 8mbit adil kullanım kotası internet var.Şuan 3 mbiti geçince şükrediyorum.Adamları 1 milyon kere aradım birindede bana geçerli bi sebep söylemediler.Sizce 3 mbitlik interneti nasıl 8 mbit yaptırabilirim onlara.Aradım güzel dille söyledim yok yapmadılar.Aradım ana bacı sövdüm yapmadılar ne yaparsam bu oçlar bana hakkım olan 8mbit interneti verir?

• Hat değerlerini koy.
  • hattın desteklemiyordur,
    uzaktır falan veya santral daki alet eski dir.
  • hacı ramazan ramazan ne bu sinir yahu..noluyoz yaw..bi kendine gel yüzünü yıka sakin ol..

normalde size tanımlanan internet 8 mbit fakat max 3 mbit alıyorsun..evet çok yakında başıma gelen bir şeyden bahsedeyim bende 8 mbit limitsiz başvurdum bağladılar birde baktım ki speednet testten max hızım inan 1096 çıktı....oha dedim sayfaları bile açmıyor..türktelekomdan gelen yetkili tanıdık arkadaş bina hattından eve kadar olan telefon kablosunu hemen orada bina hattının yanında bulduğu fazlalık eski bir kabloyu kullanmıştı..

meğersem hızımız ondan düşükmüş..sonra ben kablo aldım kendim bağladım canavar gibi..muhtemelen bağlatılarda sorun vardır.
  • ÖmerC Ö kullanıcısına yanıt
    hat verilerin lazım
  • gerbara çok kızdırmasalar emin ol küfretmezdimde yüz kere aradım bi geçerli cevap yok cuma günü babaymlan gidcem konuşcam yapmazlarsa hiç parası umrumda değil 100 lira filan olması lazım kapatttırcam Direk SUPERONLİNE
    aldığınız hizmetin tam olarak ne olduğunun farkında mısınız? 8mbit derken full 8mbit değil, 8mbit'e kadar. Yani hattınız ne kadar kaldırıyor ya da destekliyorsa. küfrederek de çözebileceğinizi düşünmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    2 ay önce açıldı
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caitlin

aldığınız hizmetin tam olarak ne olduğunun farkında mısınız? 8mbit derken full 8mbit değil, 8mbit'e kadar. Yani hattınız ne kadar kaldırıyor ya da destekliyorsa. küfrederek de çözebileceğinizi düşünmeyin.

Bütün firmalar 8 mbite kadar olarak satıyor o kısım sizi aldatmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 8mbit almak için napcam ozmn ? benim arkdaşım çok rahat alabiliyo aynı apartmanda oturuyorz 8mbit ten 1 mbit aşşa düştünü görmedim 8mbit e kadar diyolarda niye 3 mbit 6 versinler 7 versinler 3 ü çıkmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

quote:

Orijinalden alıntı: caitlin

Bütün firmalar 8 mbite kadar olarak satıyor o kısım sizi aldatmasın :)

yanlış oldu heralde benim aldandığım falan yok.
  • Ozaman arkadasınızın telefon numarasını santrale verceksiniz hat degerlerine baksınlar aynı binada olunca hızlar aynı olur
    hat değerlerin lazım usta

komşun yeni kablo filan çekmiştir , giriştedir belki çok neden var....
  • yeni kablo filan çektiği yok oda 2 3 mbiti geçmiyodu babasıyla beraber ttnete gitmişler babası kapattırıcam filan demiş ciddi ciddi onlarda tamam düzenleme yaparız demişler şuan hala soruyorum 8mbit ten aşa almıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.