Şimdi Ara

8mbps limitliden(net4 ten)netlimitsiz e geçmek soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben su anda 8mbps net4 paketını kullanmaktayım ve 6 aylık 20tl odeme sozlesmem vardı.sozlesmem bıttı bu ay ve ben ılerıde netlımıtsıze gecmek ıcın ben 15gb tan sonra hızımın dusup dusmedıgını gormek ıcın kotaya bayağı bır yuklendım,resımdede gorebılırsınız ;
     8mbps limitliden(net4 ten)netlimitsiz e geçmek soru?

evet kotamın guzellıgı gozler acıcı dımı

sımdı bu subat ayında yaptıgım 100gb download'ta fatura bana 55tl geldı?(62tl gelmesı gerekırken ttnet kıyak gectı heralde ) ve ben her ay 50tl odemek ıcın netlımıtsıze gecmeyı dusunuyorum.bu arada ınternetı 2 kısı kullanmaktayız yanı ikiye bölerek oduyoruz.Sıze sorum ıse su an nısan ayındayız ve sımdı ben ayın sonunda mı geçmelıyım netlımıtsıze yoksa sımdı mı geçmelıyım.Eğer sımdı geçersem fatura yuklu gelıcek dıe bılıyorum,ama dıger aylar gıbı download yaparak ayın sonunda netlımıtsıze gecersem sorun olmaz dıe bılıorum.Ama Kesın olarak bılmedıgımden Sıze danısmak ıstedım ve sızce ne zaman netlımıtsıze gecmelıyım.

veya sızce netlımıtsıze gecmelımıyım,cunku 512kbps e dusme rıskıde var yanı hersey olabılır ama netlımıtsızde 512kbps e dusucekse su anda da dusmesı lazım cunku net4 olsun netlımıtsız olsun 15gb tı gectıkten sonra 512kbps e dusuyor tek fark net4 te 4gb kotayı gecınde faturaya yansıyor ama netlımıtsızde ay boyunca 15gb tı gecmezsen 50 tl gelıyor.Sızce bunlara dayanarak zaten 2şer olarak oduyoruz sızce netlımıtsıze gecerek rısk almalımıyım aradakı fıyat farkı 10 tl ama 100 lerde gb download yapıorum yanı sız olsanız gecermısınız veya ne yapmamı onerırsınız Bana yardımcı olursanız cok makbule Gecer.

• arkadaslar yardım yokmu ? sızın yardımlarınız doğrultusunda hareket edıcem !
  • 1 Allahın Kulu Yorum Yapmazmı Bakıp Bakıp geçin Ztn,arkadaslar sızın yardımlarınız dogrultusunda alıcam dıorum daha ne yanı Koskoca DH de bı kısı yok sankıııı
  • ay sonu gibi netlimitsiz tarifesine geçmeniz daha iyi olur. misal ayın 15 inde netlimitsiz tarifeniz başladı diyelim. ayın 15 den öncesi eski tarife üzerinden, 15 inden sonrası yeni tarife üzerinden ücretlendirilir.
    şu anki tarifedeki 4 GB sınırını aştıysanız max. 62 TL lik faturanız her halükarda gelicek. bu şekilde kullanmaya devam edip, ay sonunun 28 - 29 u gibi netlimitsize geçin bence.
    Ağustos ayından beri netlimitsiz tarifesindeyim ve bu güne kadar sadece geçen yıl ekim ayında 512 hızına düşme yaşadım. hız düşmesi de ayın 24 - 25 gibi olmuştu ve çoktan 15 GB sınırını geçmiştim.
    Eğer ki telefon üzerinden tarife değişikliği yaparsanız hiç bir sözleşme imzalamadığınızdan eski tarifenize geçiş yapabilirsiniz. Ama TTnet in internet sayfasından tarife değişikliği yaparsanız yeni bir sözleşme yapmış gibi oluyorsunuz ve eski tarifeye dönüş gibi bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

ay sonu gibi netlimitsiz tarifesine geçmeniz daha iyi olur. misal ayın 15 inde netlimitsiz tarifeniz başladı diyelim. ayın 15 den öncesi eski tarife üzerinden, 15 inden sonrası yeni tarife üzerinden ücretlendirilir.
    şu anki tarifedeki 4 GB sınırını aştıysanız max. 62 TL lik faturanız her halükarda gelicek. bu şekilde kullanmaya devam edip, ay sonunun 28 - 29 u gibi netlimitsize geçin bence.
    Ağustos ayından beri netlimitsiz tarifesindeyim ve bu güne kadar sadece geçen yıl ekim ayında 512 hızına düşme yaşadım. hız düşmesi de ayın 24 - 25 gibi olmuştu ve çoktan 15 GB sınırını geçmiştim.
    Eğer ki telefon üzerinden tarife değişikliği yaparsanız hiç bir sözleşme imzalamadığınızdan eski tarifenize geçiş yapabilirsiniz. Ama TTnet in internet sayfasından tarife değişikliği yaparsanız yeni bir sözleşme yapmış gibi oluyorsunuz ve eski tarifeye dönüş gibi bir şey olmaz.

tamam kardesım senın dedıgın gıbı yapıp telefondan sozlesme kabul etmeden sadece tarıfe deısıklıgı yapıcam ama sozlesme yaptırmayacagım. 4gb yı gecmedım su an kotam 500 mb cıvarında bılerek asmamak ıstıyorum kotamı,sızce oncekı kotam gıbı 50,100,200gb yapıp ay sonunda tarıfe deısıklıgımı yapım yoksa 4,5 max.6gb yapıp ay sonunda mı gecmelıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatıhbrck -- 3 Nisan 2010; 12:08:53 >

• benım bır sorum olcak ama bende 4 gb limitli kullanıyordum gecen ayın mart 30 da tarıfe deiştırdım 8mbs limitsize gectım tarıfe deişlığı hemen baslıyormu ben ayın 1 den berı indırme yapıyorum herhangı bır sorun cıkarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardmantr

benım bır sorum olcak ama bende 4 gb limitli kullanıyordum gecen ayın mart 30 da tarıfe deiştırdım 8mbs limitsize gectım tarıfe deişlığı hemen baslıyormu ben ayın 1 den berı indırme yapıyorum herhangı bır sorun cıkarmı

kardesım sende bır sorun cıkmaz sen ındırmeye devam et

viperc kardesım sordugum soruyu yanıtlarsan cok sevınırım cunku verıcegın cevaba gore sımdı download yapıcagım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.