Şimdi Ara

9/11 LOOSE CHANGE**(2. ALTYAZI HAZIR!!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
7.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam o aklıma geldi denedim ama IMDb numarası yok bu filmin o olmayıca da upload edemiyorsun. Eğer bir yolunu biliyorsan söyle..

quote:

Orjinalden alıntı: holywars

daha sonra altyazıları divxplanet divxforever'a upload etmeyi unutmayın..
  • imdbye birisi üye ise acsın oylamaya vs. yada imdb de LOOSE CHANGE denilen tırt filmlerden birisine upload edilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 15 Temmuz 2006; 0:26:21 >
  • güncel
  • arkadaşlar bu filmi arıyorum. ismi protocols of zion

amerikalı bir yahudinin çektiği bir film. aslında tam olarak anti-semitist mi yoksa değil mi anlayamadım.

filmde yahudilerin amerikayı sardığı iş dünyasında ve devlet kademelerinde kilit noktaları tuttuğu hatta bu 11 eylül olaylarının arkasında yahudilerin olduğu iddiası inceleniyor.

zaten afişinde de görürsünüz " 11 eylülde hiç yahudi ölmediğini duydunuz mu ? " yazıyor.

9/11 LOOSE CHANGE**(2. ALTYAZI HAZIR!!!)
  • Abbas The Traveler ben filmi buldum ama paylaşım programından şimdi indirmeye başladım,yani şöle söyliyim ben e-mule'den buldum,diğerlerinde sonuç ne olur bilmem.
  • Adoniss sağol. e-mule yi bir türlü etkin kullanmayı beceremedim ama oradan indirmeyi de deniyecem.
  • Bir tane forum sayfasında görmüştüm onda da bu yahudi örgütlerinin amaçlarını anlatıyorlardı nerde ne gibi simgeler bıraktıklarını ilk cd'yi yükledim ama ikinciyi malesef eklememişim onun da adını bulabilirsem yazarım buraya.
  • Aa bende bu filmi bekliyordum. Emuyle'ye bakayım. Adonis eğer dosya sahteyse bizide bilgilendir bir zahmet ki boşuna indirmeyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quazar

Aa bende bu filmi bekliyordum. Emuyle'ye bakayım. Adonis eğer dosya sahteyse bizide bilgilendir bir zahmet ki boşuna indirmeyelim.

Tamam o zaman belli bi yüzdeye gelsin ben önizleme yapayım ondan sonra sizi bilgilendiririm.
  • Hocam ayrıca İngilizce'n varsa tercümede vaktin varsa destekl olsan diyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

quote:

Aa bende bu filmi bekliyordum. Emuyle'ye bakayım. Adonis eğer dosya sahteyse bizide bilgilendir bir zahmet ki boşuna indirmeyelim.

Tamam o zaman belli bi yüzdeye gelsin ben önizleme yapayım ondan sonra sizi bilgilendiririm.

• Yukarı alalım
  • quote:

Hocam ayrıca İngilizce'n varsa tercümede vaktin varsa destekl olsan diyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

quote:

Valla ingilizcem var ama hiç divx'e altyazı hazırlamadım.

• merhaba arkadaşlar,filmin ismi Loose Change 2nd Edition , bunun 1st edition olanı da var mıydı? yoksa filmin adı direk bu mu? saçma gelmiştir ama cahilliğime verin

ağustosta indiricem mutlaka,emeği geçenlere teşekkürler.Bu ay kota limitim doldu sayılır

• Sanırım bu ilk bölüme eklenmiş bazı sahne ve bilgilerden ibaret olan bölüm. 1st editiona baktım bazı olmayan bölümler buraya konmuş.
  • bende Dragon Ball ( Z veya GT değil) Monster Rancher ve Rurouni Kenshin yani sizin bildiğiniz adıyla Samurai X adlı çizgidizilierin hepsinin tr seslendirmeli bölümlerinin tamamını arıyorum
  • Bulunca bize de haber ver!
    quote:

Orjinalden alıntı: CokOnemli

bende Dragon Ball ( Z veya GT değil) Monster Rancher ve Rurouni Kenshin yani sizin bildiğiniz adıyla Samurai X adlı çizgidizilierin hepsinin tr seslendirmeli bölümlerinin tamamını arıyorum
  • Emeğin için tekrardan Teşekür ederim
  • eyv hocam sağol emeğin için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

arkadaşlar bu filmi arıyorum. ismi protocols of zion

amerikalı bir yahudinin çektiği bir film. aslında tam olarak anti-semitist mi yoksa değil mi anlayamadım.

filmde yahudilerin amerikayı sardığı iş dünyasında ve devlet kademelerinde kilit noktaları tuttuğu hatta bu 11 eylül olaylarının arkasında yahudilerin olduğu iddiası inceleniyor.

zaten afişinde de görürsünüz " 11 eylülde hiç yahudi ölmediğini duydunuz mu ? " yazıyor.

9/11 LOOSE CHANGE**(2. ALTYAZI HAZIR!!!)

filmin torrentini buldum.. kullananlara adresi verebilirm PM den tabiiki..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.