Şimdi Ara

9/11 LOOSE CHANGE**(2. ALTYAZI HAZIR!!!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
7.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

arkadaşlar bu filmi arıyorum. ismi protocols of zion

amerikalı bir yahudinin çektiği bir film. aslında tam olarak anti-semitist mi yoksa değil mi anlayamadım.

filmde yahudilerin amerikayı sardığı iş dünyasında ve devlet kademelerinde kilit noktaları tuttuğu hatta bu 11 eylül olaylarının arkasında yahudilerin olduğu iddiası inceleniyor.

zaten afişinde de görürsünüz " 11 eylülde hiç yahudi ölmediğini duydunuz mu ? " yazıyor.

9/11 LOOSE CHANGE**(2. ALTYAZI HAZIR!!!)

Beyler film %97'de önizleme yaptım ve kesinlikle fake değil.İsteyen indirebilir.

• Hocam sağol bilgilendirdiğin için. Özelden torrent veya bir adress gönderebilrisen çok makbule geçer
  • Flash get 1. bölüm %99da tıkandı kaldı.
  • Durdur ve flashgeti tekrar başlat.
    quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Flash get 1. bölüm %99da tıkandı kaldı.
  • 2. Bölümün altyazıları hazır ve konunun ilk mesajından download edebilirsiniz!!
  • electronics
    Ellerine sağlık dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: quazar

Durdur ve flashgeti tekrar başlat.
    quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Flash get 1. bölüm %99da tıkandı kaldı.

Malesef olumsuz tıkandı kaldı. Neyse tekrar indiriyorum.
    İlgine ve emeğine teşekkürler.

• quazar neden süresiz banlandı bilen var mı arkadaşlar?
  • Özelden mesaj gönderdim dostum. Bu hesabı sırf sana cevap için açtım, Yerim böyle forum idaresini bir daha geleni bilmem napsınlar...

quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

quazar neden süresiz banlandı bilen var mı arkadaşlar?
  • oha quazar sınırsız ban yemiş
  • quazar ban yediğine göre altyazı işlemleri v.s tıkandı desenize...neden ban yedi sorması ayıp belli mi?
  • Bende tam bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

quazar ban yediğine göre altyazı işlemleri v.s tıkandı desenize...neden ban yedi sorması ayıp belli mi?

son bölümün bir kısmını almıştım bir arkadaşa verdim ara ara ceviriyor bitince kendisine mail atarım tüm altyazıyı bi toparlarız sanırım....
  • Abiler bunun devamı ne zaman gelecek ne bçim belgesel bu be. 3. bölümden bir şey anlamadım ama acayip görüntüler vardı altyazısı olan varsa gönderebilir mi bana da? Sağolun

• quazar neden uzaklaştırıldı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *FuRKaN*

/>

quazar neden uzaklaştırıldı ?

sanırım birileriyle pkk meselesinde tartışmış.diğerlerine birsey yapılmazken quazar 7 gün ban yemiş.o da buna çok içerleyip modlara mailden saydırmış. ben olaya şahit olmadım.

ama yazık oldu keşke öfkesine hakim olsaydı eski ve dolu bir üyeydi şimdi yok...

bu arada altyazılar bitmek üzere biraz daha sabır. altyazılar tamamlanınca filme gömülecek ve öylece tüm internette yayılacak

çığı oluşturacak kartopunu yuvarlamaya az kaldı.dünyayı kana bulayan yalancıların mumlarına hep birlikte üfleyecez..

• Arkadaşlar Emeklerinize Sağlık..Dha Yeni Gördüm Topici...

Altyazı Konusunda Bende Yardımcı Olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Arkadaşlar Emeklerinize Sağlık..Dha Yeni Gördüm Topici...

benim ceviriyi verdiğim arkadaş biraz yavaştan alıyor birazını sana yollıyabilirim...bir mail adresi iletebilirsen 200 satır almıştık -az gibi gözüksede başlayınca yavaş gidiyor-son 100 satırı yollayabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Arkadaşlar Emeklerinize Sağlık..Dha Yeni Gördüm Topici...

benim ceviriyi verdiğim arkadaş biraz yavaştan alıyor birazını sana yollıyabilirim...bir mail adresi iletebilirsen 200 satır almıştık -az gibi gözüksede başlayınca yavaş gidiyor-son 100 satırı yollayabilirim...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.