not: quazar dün sana attığım p.m hala okumamışsın.
Hocam m esajını okumadım çünkü burdaki mesajından sonra bakınca gördüm çünkü gelen kutusu yazısının yanında normalde Yeni diye yazıyrodu ama her bakışımda öyle bir yazı görmediğim için içeri de bakmamıştım... Gönderim sana doğru bir cevap özelden Ayrıca önerin ve desteğin için teşekkür ederim. Altyazılarda yardımı dokunan her arkadaşın ismi filmew gömülü altyazı versiyonunda ilan edilecektir..
harikasınızAltyazısı tamamlansın indiririm.Yardım etmek isterdim ama ingilizceme o kadar güvenemiyorum.
Alt yazıları bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: NeM
Alt yazıları bekliyoruz
şu an %55 düzyinde ikinci bölümün altyazısıuğraşıyorum
Sağol electronics şu an neyle uğraştığını en iyi ben anlarım
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
quote:
Alt yazıları bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: quazar
Sağol electronics şu an neyle uğraştığını en iyi ben anlarım
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
quote:
Alt yazıları bekliyoruz
eyvallah hocam
2. Bölüm altyazısı electronics tarafından hazırlanıyor ve bitmek üzere.
Waowww iş oldukça ilerlemiş dostum ya
quote:
Orjinalden alıntı: quazar
Moderatörlere not: Film resmi web sitesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Filmin gösterimi, dağıtılması, bilgisayara veya başka bir ortama indirilmesi hak sahibi firma tarafından serbest bıarkılmıştır. Yanlışlıkla illegal sanıp konuyu silmeyin bir zahmet..
Not: Türkçe altyazılar bittikçe buraya ekleyeceğim. Böylesi daha düzenli oldu. Videoları şu an rahatlıkla indirebilri siniz çünkü gelecek altyazılar bunlara uyumlu olacak.. Altyazı tercümesi konusunda yardım edecek arkadaşlara parça gönderebilirim, bunun için benimle kuant@msn.com adresinden iritbata geçebilirler
Sağol senin konunun azcık ucundan tutalım dedik olan oldu işte:))) Sağolsun electronics'te abandı işe bayağı şu an gayet iyi oldu.
arkadaşlar emekleriniz için teşekkür ederim...bende filmi tek parça olarak indirmiştim...altyazı işi bitince tek parça hepsini birleşir değilmi?
bu kadar buyuk bir yalanı bu kadar geniş bir kitleye nasıl yutturdular aklım elvermiyor.... kendi başkanını vurmuş kendi insanlarını 11 eylulde öldürmüş olan bir ülke dünyada her türlü vahşiliği yapar...elinde atom bombaları olan 3 yaş aklına sahip buş u silah düğmelerinin olduğu odada oyun oynamaya bırakmışlar ..daha ne kadar azgınlık yapabilirler bilemiyorum...ölmekten ziyade bu cinnet halinden aklımı kaçıracağım diye korkuyorum.....
Tek videoluk halinide yayınlayacağım. Hele 3. altyazı da bitsinde bayağı uzun çünkü. Eğer bir parçasına le atarım dersen göndereyim İngilzce metni ucundan tutuver:)
metin varsa bi arkadaştan yardım isteyebilirim...
Bana mail adresini gönderebilrisen 3. bölüme ait ingilizce metni gönderebilirim. Sağol