Bildirim
9.6V ni-mh en az 800mAh batarya

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam piller akmadıysa sıkıntı yok. Sök temizle sil. Dolaba koy yarım saat beklet. Tekrar bağla lehimle. Bantlada sar güzelce. Şarj et. tak kullan. olur kullanırsın. kullanmam diyprsan kargola bana. Kargo benden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam piller saglam sadece disindaki plaatik erimis dediginizi yapicam bilgi icin cok tesekkur ederim. Bir sorum olucak yanliz kablonun uclarindaki baglanti yerler. Erimis onlar icinde bir cozumunuz var mi
Toplamda kac pil var?
8
quote:
Orijinalden alıntı: ismlcan
Hocam piller saglam sadece disindaki plaatik erimis dediginizi yapicam bilgi icin cok tesekkur ederim. Bir sorum olucak yanliz kablonun uclarindaki baglanti yerler. Erimis onlar icinde bir cozumunuz var mi
hocam o en kolayı. Seri şekilde lehimle artıyı ve eksiyi zaten son pilde görürsün. Olmazsa p.m at her türlü yardımcıyım.
-
-
Hocam her şey için çok teşekkür ederim. Dediğinizi yaptim bataryalari bağladim biraz zahmetli olsada bataryalar calisiyor. Kablo konusunada gelince internetden buldum kablolari yarın siparişi vericem. Kablolarida lehimledikten sonra kanatlarida takicam ve 4 senenin ardindan yine uçurucam güzelim helikopteri.
Kablo:http://m.banggood.com/Wholesale-10-Pairs-15cm-JST-Connector-Plug-With-Connect-Cable-For-RC-BEC-ESC-Battery-p-50810.html
quote:
Orijinalden alıntı: ismlcan
Hocam her şey için çok teşekkür ederim. Dediğinizi yaptim bataryalari bağladim biraz zahmetli olsada bataryalar calisiyor. Kablo konusunada gelince internetden buldum kablolari yarın siparişi vericem. Kablolarida lehimledikten sonra kanatlarida takicam ve 4 senenin ardindan yine uçurucam güzelim helikopteri.
Kablo:http://m.banggood.com/Wholesale-10-Pairs-15cm-JST-Connector-Plug-With-Connect-Cable-For-RC-BEC-ESC-Battery-p-50810.html
Hocam ne demek inşallah bidaha boUlmazda sizde rahat edersiniz. Birde o kuşu lütfen kesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hahaha yakında eceliyle ölür hocam bayadir bizimle bu arada helikopteri resmen bastan yaratmis gibi oluyoruz tekrar tesekkur ederim iyi geceler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X