Şimdi Ara

9.6V ni-mh en az 800mAh batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar helikopterimin bataryasini takili unutmuşum haylazda bir kuşum var kablolarini kemirince kisa devre yapip erimiş. Satan veya satilan bi yer biliyosaniz yardimci olur musunuz simdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam piller akmadıysa sıkıntı yok. Sök temizle sil. Dolaba koy yarım saat beklet. Tekrar bağla lehimle. Bantlada sar güzelce. Şarj et. tak kullan. olur kullanırsın. kullanmam diyprsan kargola bana. Kargo benden.

• Redese kullanıcısına yanıt
    Hocam piller saglam sadece disindaki plaatik erimis dediginizi yapicam bilgi icin cok tesekkur ederim. Bir sorum olucak yanliz kablonun uclarindaki baglanti yerler. Erimis onlar icinde bir cozumunuz var mi

• Toplamda kac pil var?

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    8

• quote:

Orijinalden alıntı: ismlcan

Hocam piller saglam sadece disindaki plaatik erimis dediginizi yapicam bilgi icin cok tesekkur ederim. Bir sorum olucak yanliz kablonun uclarindaki baglanti yerler. Erimis onlar icinde bir cozumunuz var mi

hocam o en kolayı. Seri şekilde lehimle artıyı ve eksiyi zaten son pilde görürsün. Olmazsa p.m at her türlü yardımcıyım.

Hocam yanlis anladiniz beni lehimleme konusunda sikinti yok fakat bu uçlari ne yapacagim onu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlcan -- 23 Şubat 2015; 20:16:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam yanlis anladiniz beni lehimleme konusunda sikinti yok fakat bu uçlari ne yapacagim onu bilmiyorum

Heee. Hocam benimde pc fanı aynı böyle olmuştu kabloları kestim o 2 tane çubuk vardı taktığım yerde sonra ne yapsam ne yapsam derken araya ince bir demir koydum. Sonra ilk kabloyu akabinde 2. Kabloyu lehimledim. demiri aradan aldım sonra baktım çalışıyo. Pc ölene kadar öyle kullandık.

Hocam her şey için çok teşekkür ederim. Dediğinizi yaptim bataryalari bağladim biraz zahmetli olsada bataryalar calisiyor. Kablo konusunada gelince internetden buldum kablolari yarın siparişi vericem. Kablolarida lehimledikten sonra kanatlarida takicam ve 4 senenin ardindan yine uçurucam güzelim helikopteri.
    Kablo:http://m.banggood.com/Wholesale-10-Pairs-15cm-JST-Connector-Plug-With-Connect-Cable-For-RC-BEC-ESC-Battery-p-50810.html

• quote:

Hocam her şey için çok teşekkür ederim. Dediğinizi yaptim bataryalari bağladim biraz zahmetli olsada bataryalar calisiyor. Kablo konusunada gelince internetden buldum kablolari yarın siparişi vericem. Kablolarida lehimledikten sonra kanatlarida takicam ve 4 senenin ardindan yine uçurucam güzelim helikopteri.
    Kablo:http://m.banggood.com/Wholesale-10-Pairs-15cm-JST-Connector-Plug-With-Connect-Cable-For-RC-BEC-ESC-Battery-p-50810.html

Hocam ne demek inşallah bidaha boUlmazda sizde rahat edersiniz. Birde o kuşu lütfen kesin.

• .
     9.6V ni-mh en az 800mAh batarya 9.6V ni-mh en az 800mAh batarya

Hahaha yakında eceliyle ölür hocam bayadir bizimle bu arada helikopteri resmen bastan yaratmis gibi oluyoruz tekrar tesekkur ederim iyi geceler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.