11dg 101in üstünde silah olmayacakmış sanırım rev6da gördüm
- What is the level of the D11 Items? There is only 1 tier of D11 items. (11dgler için sadece 1 aşama var) Weapons/Equipment/Shields: Lv 101 Rings: Lv 101 Earrings: Lv 102 Neackles: Lv 103
Gerçek mi bu ?
ewet 101 üstü silah olmayacak ve sos som sun gibi çeşitlerde yok sadece nova var
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
B sınıfı elixir'ler yaratıklardan düşüyor dimi ?
hayır ne yazıkki sox kırcan yada kumar oynucan
quote:
Orijinalden alıntı: effsane_61
quote:
B sınıfı elixir'ler yaratıklardan düşüyor dimi ?
hayır ne yazıkki sox kırcan yada kumar oynucan
B Sınıfı %100 tutuma ihtimalli +2 özellik veren elixir, sadece Sun item kırdığınızda çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: sub-zero
ewet 101 üstü silah olmayacak ve sos som sun gibi çeşitlerde yok sadece nova var
intihar sebebi o zaman +12 novalar hatta 43 ler çok görürürz parayı basıp yüklenicek miilet ama güzel olur sun yoksa skilleri tecrübesi olan pvp leri alır
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, weekly server inspection of all servers has been completed.
Time of Completion : Mar 17, 2010 24:16 Silkroad Standard Time
[Patch] - Legend 5 Heroes of Alexandria would be updated - Premium Plus Package item would be added - Saint Knight Outfit items would be updated - Black Angel Wing & Arabian Outfit would be removed - Happy 2010 Experience Points Event would be removed * 11D lucky powder will be updated through the next server inspection.
** Notice In order to compensate all our users for the long period of server inspection, we have prepared the compensation event for our all valued users. - Compensation event, experience 30% Increase, has been applied for 1day. - Time lost on premium items(Gold/Silver Time, Premium Gold/Silver Time, Ability pets etc) has been restored from time of completion of server inspection to 00:00 tomorrow.
İnanın sistem harika olmuş. Tebrik ediyorum Joymax'ı.110 Cap'ta karakterlerin dengelerini iyi koruyacaklar. Sox item savaşı olmayacak artık.
Joymax Açıklama yaptı "11degree luck powder bir sonraki güncellemede eklenecektir"
Gelmeseydi ne güzel olucaktı
Bu "Sadece 1 Tier olucak" haberi gerçek dimi ? Ona göre setlerimizi dizelim şimdiden ..
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
Joymax Açıklama yaptı "11degree luck powder bir sonraki güncellemede eklenecektir"
Bu "Sadece 1 Tier olucak" haberi gerçek dimi ? Ona göre setlerimizi dizelim şimdiden ..
11degree tüm itemler 101 lwldir. 101 nova düşüren 108 giymiş olucak.
arklar tombda 2.etaba nasıl gecicez *?
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
quote:
11degree tüm itemler 101 lwldir. 101 nova düşüren 108 giymiş olucak.
Güzel..
Dünden bu yana aralıklarla oynuyorum,eski günlerdeki zevki almaya başladım! Quest sistemi harika olmuş,ilgili yaratık nerede vs. herşeyi gösteriyor.Sadece görev yaparak 101 %13 kastım.Henüz görevler bitecek gibi gözükmüyor,ama biterse tüm bot istemiyoruz vb. söylemleri yalan olacak Joymax ın.Zaten isro bot güncellemesini yaptı Ya bot hiç olmasın yada bıraksın bu yalan söylemleri Joymax....
İtem kısmına gelirsek oda şimdilik harika duruyor.Unique kesip coin toplayan gidip npc den alır set olarak novalarını.Sadece silk harcayan değil oynayanın da kazanacağı bir sistem oyunu canlandıracak.
Elixir işi de fena olmamış.Baktım ama bulamadım belki ben görmedim ama magic pop da yok.HAYRET
Elixirlerin yanında 6level-7 level falan yazıyor.. onlar ney peki ?
quote:
Elixirlerin yanında 6level-7 level falan yazıyor.. onlar ney peki ?
Kaç degree iteme basabileceğini gösteriyor.1 Level 1 Degree gibi...
En zevkli legend bu oldu ya :)) Bilgiye açız, her an yeni şeyler öğreniyoruz :D
1lvl adv elixir varmı acaba :D
quote:
Orijinalden alıntı: sub-zero
1lvl adv elixir varmı acaba :D
Moblardan düşer belki de sox item kırmakla elde etmek mümkün değil :/
bişey sorcam.. bende bir sürü pop dan düşme account Bound SOS 9d Silah ve itemler var onları patlatıp bu elixiri elde edebilirmiyim?