Şimdi Ara

+9 +9 Üstüne 1 Tane Daha - Seal Of Nova / Özel Elixir Bilgilendirme Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
14.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elixir
    10 dgree +5 kolluk u da kırıp elixir kazanabiliyor videoda ?
  • ya bendeki +9 som staffa +2 lik basıcam yanmaz dimi endişeliyim

Not: sadece üstünde 10 level yazıyo ve weapona basılıyormuş ve üstünde yıldız geçiyo +2likmi?

bide bunun üstünden yıldız geçmeyenleri var onlar ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluPassione -- 17 Mart 2010; 15:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

ya bendeki +9 som staffa +2 lik basıcam yanmaz dimi endişeliyim

+11'in hayırlı olsun :D
  • altına not yazdım bi bakarmısın warrior ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluPassione

altına not yazdım bi bakarmısın warrior ??

Bilmiyorum dostum , yanlış yönlendirmiyim.. Adaşıma sor..
  •  +9 +9 Üstüne 1 Tane Daha - Seal Of Nova  /  Özel Elixir Bilgilendirme Konusu
  • seninki +1 basıyor..
  • ama bunun normalide var o ney basıyor? anlamadım. üstünden yıldızı geçmeyeninide gördüm :S
  • arkadaşlar şimdi anladım açıklamasında yazıyor. sos gibi olan elixirler sox itemlere basılıyor. normalleri ise normal itemlere basılıyor
  • 10 d Sun silahı buldukta kırıp elixir yapması kaldı Bu herifler eyleniyor bizimle
    premium bittiğinde sro benim için biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

10 d Sun silahı buldukta kırıp elixir yapması kaldı Bu herifler eyleniyor bizimle

Yazık.. 70 Cap'ından sonra Silkroad'ın en güzel zamanında oyunu bırkaıyorsun.. arkandan ağlıycak joymax.

@BluPassione

oy oy oy, 10 dg sun itemimi kırıp, 11 degree de seal of nova item bulup ona basıcam yani ? Yok artık lebron james :D kalsın bana +6 yetiyor :D

• Bazı arkadaşlar sox gibi parlayan +2 lik elixirlerden bahsetmiş.Onlar sadece sox lere mi basılıyor.Yok basılıyorsa onlardamı sun silah kırınca çıkıyor.Yok sun silahtan çıkıyorsa diğer +2likler nerden geliyor kafam çok karıştı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Yararlı konu olmuş ilhan teşekkürler genel update bölümüne taşıyorum*

abi demelisin önder 2x - 17 = bilinmeyenli denklem :D
  • O zaman sunla seal of novayı magic poptan düşürme ihtimalimiz birbirine yakın olması lazım. Yani sun item +12 - +15 arası bir değerdi sanırım. Bunun üst kademesindeki bir seal of novayla aynı şansa mı sahip olur
  • normal iteme basılan advanced elixir nerden çıkıyo peki?
  • emeğine sağlık ilhan güzl konu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

normal iteme basılan advanced elixir nerden çıkıyo peki?

buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

10 d Sun silahı buldukta kırıp elixir yapması kaldı Bu herifler eyleniyor bizimle

Yazık.. 70 Cap'ından sonra Silkroad'ın en güzel zamanında oyunu bırkaıyorsun.. arkandan ağlıycak joymax.

@BluPassione

oy oy oy, 10 dg sun itemimi kırıp, 11 degree de seal of nova item bulup ona basıcam yani ? Yok artık lebron james :D kalsın bana +6 yetiyor :D

Joymaxtan birileri burayı takipmi ediyor nedir az önce 10D Som kafalık düştü Sox silah düşerse devam edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

İnanın sistem harika olmuş. Tebrik ediyorum Joymax'ı.110 Cap'ta karakterlerin dengelerini iyi koruyacaklar. Sox item savaşı olmayacak artık.

Kesinlikle hocam.Bu magic pop eklendiğinde dengelerin bozulduğunu düşünmüştüm.Pek ihtimal vermesem de bir umut son degreelerde yapmayı bırakırlar belki demiştim.Joymax artık oynanabilirliği düşünmeye başladı bu çok güzel.Daha çok para kazanmak adına 11D sun getirip pop'a koyabilirdi. Cap yükseldiğinde 11D soxlar gelir belki bu böyle devam ederse harika olur.

Tebrikler Joymax.

edit: İlhan Abi hayırlı olsun. Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 17 Mart 2010; 23:05:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.