Şimdi Ara

+9 +9 Üstüne 1 Tane Daha - Seal Of Nova / Özel Elixir Bilgilendirme Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
14.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşmesi önemli değil şimdi sana sorduğumuz mühürlü olan elixirdenmi? hani etrafında yıldız dönüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Resmini çekmedim Charımıda Sattığımdan arkadaşa verdim o düşürdü ve bende gördüm Aynen BGrade idi.Benim Tek Söyleyeceğim +4 İteme Agrade ile +5 basılıp sonra kırılıp B grade düşürüldüğüdür,Belkide düşük bi şanstır ama sonuç olarak düştü.

Bu elixirleri sadece sox item kırdırarak veya magic pop oynayarak elde edebileceksiniz bunun dışında bu elixirlere ulaşamayacaksınız.

Bu elixirlerin de dereceleri bulunmakta 11DG , 10DG, 9DG gibi... Her dereceyi kendisi ile aynı derecedeki item üzerinde kullanabilirsiniz. Yani 11DG advanced elixir sadece 11DG itemde kullanabileceksiniz. Ayrıca Sox itemler için Ayrı normal itemler için Ayrı Elixir Advanced seçenekleri

4 Çeşit onlar; 3ü aşağıda diğeri de benim konunun en başında Seal Of silah için olan B sınıfı var

Sizin normal itemde düşürdüğünüz en sağdaki, Seal of itemlerinki ayrı
     +9 +9 Üstüne 1 Tane Daha - Seal Of Nova  /  Özel Elixir Bilgilendirme Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 18 Mart 2010; 0:45:08 >

• Hımm Dediğini Anladım.Ben Ona Bakamadım.Dediğim Gibi Bunlar Denemelikti Bi tane sos kırdım mesela 32lv 6degreye kadar her iteme basılabildiğinden 1lv Sun+5 2h vardı benim +basma charında onunkine bastım+6 oldu.Oda Sundu ama 11degree değildi.Dediğim Gibi Daha Tam Olarak Çözülmedi bu Olay Zamanla Anlaşılır Herşeyi.
  • ama şu var soslardan düşen advanced elix sirler ancak sox itemlere basılabiliyor.

e bunların normallerini nerden bulcaz +8 var bende +10 yapamadım daha yav. +10 olsa 101+7 e denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 18 Mart 2010; 1:29:35 >
  • hoca yanlışın var dün 9degree som one handed kırdım 10Lv class b verdi. Ha.. belki Dünkü silah 76Som+5 di yani sun değerinde öylede olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_L!F3 -- 18 Mart 2010; 6:42:17 >
  • +9 silahın hayırlı olsun ama hatırladıgım kadarı ile yeni gelen nova setleri giydikce elindeki nova silahına + degerde bulunuyor yani su an için 10 degree sun lar 11 degree son lardan daha iyi olabilirler ama tum seti tamamlamıs elinde nova silahı olan birini gormeden kesin bir sey dememek lazım :)
  • Hayırlı olsun ılhancım gule gule kullan dusmanında paralansın :))
  • YAw magic pop tan dusen Sox itemler var ama kırdıramıorum neden arkadaslar
  • kale yi alacaz farm bitsin.

not:Daha Farma başlamadım bu gece yada yarın sabah
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_L!F3

hoca yanlışın var dün 9degree som one handed kırdım 10Lv class b verdi. Ha.. belki Dünkü silah 76Som+5 di yani sun değerinde öylede olabilir

+15 e tekabül ettiği içindir belki. 600m gold eder.
  • Hayırlı olsun İlhan bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

Hayırlı olsun İlhan bey

Sağolsun, sağolun
  • O ilhan abi 10dg bowu israf etmedin yine en iyi silahla dolaşırım diyorsun bakıyorum

9dg sun iteme mal olmuş ama değmiş güle güle kullan

"Bizim sbot ne olacak alıyormusun"
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Hayırlı olsun.

Akşama levele başlıyoruz, senide aramızda görmek isteriz genç,

Efsane DH konusu akşama açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 18 Mart 2010; 15:37:24 >
  • Sbotları satmasaydım düşünebilirdim ama bot olmayınca oyuna başlanmaz.İnsan engel olur sen satma sbotları ilerde neyle oynuyacan diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Hayırlı olsun.

Akşama levele başlıyoruz, senide aramızda görmek isteriz genç,

Efsane DH konusu akşama açılıyor

Hala dress alamadım
  • Bot işini hallettim. Plvl ptsinde bana boş yer var mı?Ona göre gelicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lu£ -- 18 Mart 2010; 15:54:31 >
  • İlhan Bey 10 DG +7 Sİlah B grade +2 Advantec Weapon VErıo 9DG SUn a YAZIK OLMUS :D 9 dg +7 Sİlahta Aynısını verıo :D +2 B grade Weapon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1111

İlhan Bey 10 DG +7 Sİlah B grade +2 Advantec Weapon VErıo 9DG SUn a YAZIK OLMUS :D 9 dg +7 Sİlahta Aynısını verıo :D +2 B grade Weapon

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.