arkadaşlar bunlar ne böyle? forumu biraz araştırdım ama bulamadım daha önce bi giriş varsa bununla ilgili kusura bakmayın bilgisi olan varmı?
hakikaten bunlar ne böyle ?? 9.90 a nokia e65 alayım dursun kenarda zarar gelmez :) :) :) ama işin aslı neyki ??
teknosa larda depo ürünü dedikleri telefonlar oluyor gayet uygun fiyatlara satılıyor ama iade olmuş hasarlı çıkmış değişimden gelmiş garanti verilmeyen telefonlar oluyor acaba öyle bir şeymi ki ??
o şekilde olsa bile 10 tl hiç bişey değil al yedekte dursun bazen halı saha ya top a falan çıkıyoruz bilmem ne oluyor telefonu alamıyorum yanıma çalınır düşer bişey olur diye :)
e65 modelini telefonda sordum hiçbir teknosada kalmamış.bu teknosa zaten istanbul bilişim gibi oldu olmayan modelleri sanki çok ucuzmuş gibi internet sitelerine koyuyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: gewa
e65 modelini telefonda sordum hiçbir teknosada kalmamış.bu teknosa zaten istanbul bilişim gibi oldu olmayan modelleri sanki çok ucuzmuş gibi internet sitelerine koyuyorlar.
bende akşam üzeri gider bi sorarım diyordum 10 tl bişey değil alırım arabada ewde durur şarjı bittiğinde falan filan yedek telefon...
madem hiç bi mağazada kalmamış boşa uğramaya gerek yok o zaman
quote:
bende akşam üzeri gider bi sorarım diyordum 10 tl bişey değil alırım arabada ewde durur şarjı bittiğinde falan filan yedek telefon...
madem hiç bi mağazada kalmamış boşa uğramaya gerek yok o zaman
quote:
daha sonra bişey dikkatimi çekti ödeme seçeneklerinde kredi kartlarıyla ilgili kampanyanın 12 Şubat 2012 tarihinde sona ereceğine dair bi bilgi var :D Herhalde turuncu indirim olayında koydular siteye sonra unutuldu ya da kasten güncellenmedi mağazaya birisi gelir sorar belki başka bişey satın alır düşüncesiyle olabilir. Zaten stokta olan mağazaları (istanbul ankara izmir adana bursa vs tüm büyük illere baktım) hiçbirinde yok stok falan görünmüyo. Muhtemelen ucuz bi mağazaya müşteri çekeriz çabası olabilir.