Şimdi Ara

9 agustos tarihe gececek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

galatasarayımızın 9 agustos da yapacagı çek rakibi FK Mlada Boleslav karsısında buyuk bir rekor kırmasınmı bekliyorum sizin gorusleriniz nelerdir arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk_genciyim1989 -- 9 Ağustos 2006; 11:24:54 >

• Ne rekoru kıracakmıs Galatasaray.
  • İnşallah Gs'lı futbolcular bütün Gs taraftarında gördüğüm bu davranışı maç esnasında sergilemezler.

Ben çok da keklik olduğunu düşünmüyorum Mlada'nın.Teknik direktörleri Dusan Uhrin 96'da Çek Cumhuriyetini İngiltere'de final oynattı.
  • yok ben guveniyorum gs rekor ise ogun askam goruruz arkadaslar
  • ne rekoru kıracaklar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

İnşallah Gs'lı futbolcular bütün Gs taraftarında gördüğüm bu davranışı maç esnasında sergilemezler.

Ben çok da keklik olduğunu düşünmüyorum Mlada'nın.Teknik direktörleri Dusan Uhrin 96'da Çek Cumhuriyetini İngiltere'de final oynattı.

Ayrıca ismini daha önce duymadığımız bu takım buralara gelebildiğine göre, kendi liginde Sparta ve Slavia Prag gibi takımları geçebilmiş.
    dikkat...
  • tamam da

3. kez soran da ben olayım

ne rekoru kıracak Galatasaray?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya rekor dedim alışmısızdır gs bole rekorlarına en az bes atar diorum ben dedim o ya
  • rekor mu? umarım istemedigimiz bir rekor kırmaz!!!
  • Mlada Boleslav'a göre turun favorisi galatasaraymış, teknik direktöründen oyuncusuna kadar herkes böyle söylüyor.
    Ama bence boleslav o kadar da kolay bi rakip değil ve favori olarak gösterilsek de erdal keser'in de dediği gibi "hafife alırsak yanarız".
    Yine de fark olur mu olmaz mı bilmiyorum ama turu geçeceğimize inanıyorum
  • inşallah kırar aman ters bişey olmasınd bu sene 2 takımızın da devam şampiyonlar liginde başarılı olmasını ben çok istiyorum bi bjk li olarak
  • allahın izniyle geceriz ve turkiyemize bir kupa getiririz fenerbahce veya biz kazanan tukıya olsun yeterki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.