Şimdi Ara

9 Aylık Bebek 820 yi kırdı :O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni kardeşim olmuştu geçen sene şimdi 9 aylık çok seviyordu telefonu ben buna telefonu verip şarkı açıyordum
    buda birden telefonu yere fırlattı habersiz :( bir baktım telefonda çizikler var Baktım Ekranı KIRILMIŞ :( bi yarım saat sonra telefonun ekranının %90 ı mavi mürekkep oldu şimdi ne yapmalıyım moralim bozuk ?

1-Garantiye versem para isterlermi ?
    2- Yaklaşık ne kadar tutar fiyatı ?

Sorularıma Cevap Verebilirseniz Çok Mutlu Olurum İyi Forumlar..

• Geçmiş olsun benim korkumu tecrübe etmşsin hocam, ortalama 400 ₺ gözden çıkarman lazım geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

Geçmiş olsun benim korkumu tecrübe etmşsin hocam, ortalama 400 ₺ gözden çıkarman lazım geçmiş olsun
    İsterler durup dururken kırılmadı ya ekran ayrıca çocuğa verirsen telefonu olacağı budur ne anlar çocuk geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

İsterler durup dururken kırılmadı ya ekran ayrıca çocuğa verirsen telefonu olacağı budur ne anlar çocuk geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Çocuğa verilmez böyle şeyler en azından bunu tecrübe etmişsin. Bayağı yüksek bir rakam tutacaktır.
  • Cana geleceğine mala gelsin. Geçmiş olsun, 500 lirayı gözden çıkarın. Veya alışveriş sitelerinden ucuz bir ekran alıp kendiniz takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Cana geleceğine mala gelsin. Geçmiş olsun, 500 lirayı gözden çıkarın. Veya alışveriş sitelerinden ucuz bir ekran alıp kendiniz takabilirsiniz.
    Ekrana mavilik geldiyse iç ekran da gitmiştir. Bitmiştir o iş. Telefon bak.
  • Hocam geçen 6 aylık 820 yi Full kutu 400 e aldım 300 400 verilecekse gerek yok bence ikinci ellere bakılabilir...
  • Hobaaa yorumumu eksileyen ergen neyin kafasını yaşıyorsun la, bonzai mi çektin ne halt ettin olm
  • quote:

Hobaaa yorumumu eksileyen ergen neyin kafasını yaşıyorsun la, bonzai mi çektin ne halt ettin olm

Artılayıp eşitledim hocam
  • Kardeşinize bunun onur kırıcı olduğunu söyleyin ve kardeşinizi moonwalk yaparak dövün.
  • quote:

Geçmiş olsun benim korkumu tecrübe etmşsin hocam, ortalama 400 ₺ gözden çıkarman lazım geçmiş olsun

400 liraya tablet ekranı değiştiriyorlar hocam, ne yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

400 liraya tablet ekranı değiştiriyorlar hocam, ne yaptınız

Alıntıları Göster
    Banada benzeri oldu. Telefonu taş zemine ekran üstü koyup kaydırdı. Tabi ben maç izlerken. En son ne göreyim, ön ekranda kocaman çizikler

• blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya hocam yandim ben o zaman
  • Ya ben 620 yi kırdım böyle heryeri ekranın çatlamıştı filan ama 130 TL ye yapmışlardı ama benimkinin alt navigasyon tuşları çalışıyordu ve murekkep sızması yoktu
  • 400 lira mı arkadaşlar saçmalamayın telefonda zaten gorilla glass falan yok hd ekran değil bir şey değil en fazla 140 lira falan tutar kardeşim bakma abarttıkları
  • Bende kardeşine müzik açıp veriyorum 2 yaşında telefonu ver dedim at anladı eşşek fırlatınca duvada 3 parçaya ayrıldı allahta çizik bile yok.bana göre en sağlam telefon 525 nazar değmesin 20 den fazla yere duşurdum hemde betona olsun tahtaya olsun yüz ustu düşmesine rahmen kılcal bir çizik bile yok koruyucuda kullanımıyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rap God Is Here

400 lira mı arkadaşlar saçmalamayın telefonda zaten gorilla glass falan yok hd ekran değil bir şey değil en fazla 140 lira falan tutar kardeşim bakma abarttıkları

İnşallah daha az fiyata yapılır, 820 min ekran özeliklerini bilmyorum, 1020 ekranına 450 tl masraf yaptım, gorillamıdır ne zıkkımsa nokta kadar darbeyle komple dağıldı ekran
  • Hocam bi 300 civarı tutar heralde. Bende de 520 var kardeşim attı daha geçen hafta 1 m den betona hızlıca Allahtan bişey olmadı geçmiş olsun
  • Ekran amoled olduğu için fiyat yüksek çıkacaktır. Zamanında S3 ün ekranı 600₺ civarında değiştiriyordu yanlış hatırlamıyorsam.

300-400 arası çıkarsa şaşırma kısaca.

Şu konuyu inceleyebilirsiniz. Kimine 110₺ kimine 265₺ fatura çıkarılmış.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71554524&p=2&f=612

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 22 Temmuz 2014; 12:54:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rap God Is Here

400 lira mı arkadaşlar saçmalamayın telefonda zaten gorilla glass falan yok hd ekran değil bir şey değil en fazla 140 lira falan tutar kardeşim bakma abarttıkları

İnşallah daha az fiyata yapılır, 820 min ekran özeliklerini bilmyorum, 1020 ekranına 450 tl masraf yaptım, gorillamıdır ne zıkkımsa nokta kadar darbeyle komple dağıldı ekran

Aslında ekran korumak içindir gorilla glass ama ilginç sizin ki pahalı olması normal çozunurluğude yüksek gorillada var ama yinede olabildiğince duşurmemek lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.