Bildirim
9 bin mf3???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence olur %80 75 -
fizik netin gerçekten süper gelir diye düşünüyorum, puanını hesapladın mı yerleştime kaç? -
Parlak bir gelecekte 493 geliyor -
Bence bu puana çok rahat gelir 9k -
O biyoloji ile Nasıl 493 oldu ya fizik o kadar da etkisiz değil demek ki -
Obp çok etkiliyor diye düşünüyorum umarım ya gelirse -
aynen bu yıl çok etki edecek obp sizinki de çok iyi o bantta baya bir yararı olur -
475 21kquote:
Orijinalden alıntı: morkartal
aynen bu yıl çok etki edecek obp sizinki de çok iyi o bantta baya bir yararı olur
480 18k
485 15k
490 13k
495 10800
500 9k -
Up -
Hocam emin misin benimki 490 geliyor ygsmiz aynı.Obp pek fark yok benim 98.Birkaç net fazlan var -
Büyük ihtimalle olur gibi ama çok çok az da olmama ihtimali de var bunu da unutma,hayırlı olsun inşallah istediğin yere gidersin.Herhalde tıp istiyorsun,ben de tıp okuyorum ama emin ol tıp okumak YGS-LYS'ye hazırlanmaktan 1000 kat zor maalesef.😢 -
Evet hocam hatta fizikten en kötü +1 yanlış yaptım nolur nolmaz diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunlife -- 5 Temmuz 2016; 10:34:41 > -
Hocam 19k ygs var 47,75 mat 23,25 geo 23 fizik 25,5 kimya 20 bio 98 obp.Seninki daha fazla gelir diye tahmin ettim de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yz_Hakan -- 5 Temmuz 2016; 10:38:02 > -
9 bin değil. EN KÖTÜ 6 bin veya 5 bin gelir ne 9 bini adamın fizik netini görmüyor musunuz? -
+1 -
Biyoloji çok korkutuyor beni kardeşim ya -
Hocam hiç korkunuz olmasın siz mf3 5k'dasınız şimdiden tebrik ederim. Sonuçlar açıklandıktan sonra buradayım. Biyoloji mf3 etkisi %16 fizik %14 çok da fark yok ki bu yıl fizik çok zordu yani siz biyo 26 fizik 21,75 yapsanız da farketmezdi hatta daha kötü olurdu puanınız. 9 Eylül veya Ege yazarsınız artık hayırlı olsun tekrar. -
hocam ege 3900 :(( Peki bir sorum daha var hocam kimya alf3 yanlış saydım o halde net bu, bi de biyolojide protein sentezi falan yanlış deniliyor acaba onlar iptal olursa sıralamam değişir mi sizce? -
Kanaatimce alf3 sorusu iptal olmaz cevabı değişir. Diğer soru da iptal olsa elbette değişir sıralama o zaman kesin ege tıpa girersin. Hocam fiziğin çok iyi girmemen için hiçbir sebep yok 3900 diyorsun da senin sıran da zaten ilk 4k olur alf3 falan yanlış saymışsın sonuçta. Ben doğru kabul ettin sanıyordum.
Benzer içerikler
- sorumluluk sınavı olan üniversiteye gidebilir mi 2024
- nesin matematik köyü rezaleti
- 1 ile 1 aralarında asal mıdır
- türk dili ve edebiyatı okuyanların yorumları
- tıpta yatay geçiş şartları
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X