+9 cleavera +8 iron bow +7 dark vane ve bronze belt aldım suan +9 cleaver 23 25 gb arası bb 950m ib 18 gb dv 11 gb sizce iyi yapmısmıyım??
süper yapmıssın.
almis oldugun itemlerin fiyatlarına bakılırsa bayagi kardasin, umarim dupe vs gibi bir sorunun olmaz.
oly piyasası açısından muhtemelen sizin server da buna yakındır +7 dv ya da bronze belt bu takasta sana kâr olmuş, , süper denebilecek bi takas. hayırlı olsun.
eğer aldığın itemlerin fiyatları o kadarsa gerçekten güzel bir takas olmuş
çok iyi karlı takas
Güzel takas tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: Colombia
süper yapmıssın.
ben pazarda görmüştüm 800e ama .D çok süper bir tks olmus h.o
cleaver 25 gb mi puhaha lol 40 gb +9 cleaver
tebrikler diyerek post kasan güzel arklarım +9 cleaverın acil satış fiyatı 38 gb normal fiyat 42 45 gb arası tebrikelr deyip geçiyonuz ben sattım 42 gbye nasıl oluyo bu iş :D
Olympia piyasasını bilmiyorum ama dediğin gibiyse iyi olmuş hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: 3r1nC
Olympia piyasasını bilmiyorum ama dediğin gibiyse iyi olmuş hayırlı olsun.
olimpia mı adam manes diyo puhahah siz bişey bilmiyonuz ya
güzel takas
quote:
Orjinalden alıntı: Abivurmapls
tebrikler diyerek post kasan güzel arklarım +9 cleaverın acil satış fiyatı 38 gb normal fiyat 42 45 gb arası tebrikelr deyip geçiyonuz ben sattım 42 gbye nasıl oluyo bu iş :D
dün gece 21gb ye clandan arkadaşım aldı lazım mı clev+9, yanlış anlama senin serverda clev 40gb değildir demiyorum sadece karşılaştırmalı bikaç fiyat vereyim;
+7dol - 21-25gb +7hb - 30-35gb RE - 800-900 ROM - 10-11gb WP-800-900 ske - 40gb roc - 25-30gb
senin olduğun serverda clev 40 gb dir de dv+7 de 20 gb dir farkeden bişey yok ha hasan kel, ha kel hasan, server oly olmuş manes olmuş farketmez bu takas süper takas fazla yorma kendini.
Ben Manes'de Oynuyorum Bence Çok Süper 1TaKas oLmus ...
o serverda olmak istiyoruuuuuuuum pathos sux bende dual +9 cleaver war hatta 16 gb ye alıcı arıorum yok süpeeer bi takas keske bizede ras gelse
İyi yapmışsın tabi..
solediqin fiyatlar doqruysa cok guzel takas
Abivurmapls sen hiç post kasmıyorsun değilmi ? Kardeş bakma sen buna bencede güzeL takas hayırlı oLsun