Şimdi Ara

9 degre itemlerim taze bastım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsi kendi imalatımdır hepsi bana düşen itemlerdir hiç birisine 5 kuruş para harcanmamaştır spearıda sadece 7 weaponla +7 bastım eksikleri tamamlamaya çalışıyorum tablet kalmadığı için str int basamadım eksiklerim var sizce nasıl itemler arkadaşlar bu arada spear serverin ilk +7 sidir şu anda 3 tane var +7 spear 85+7 server oasis char By_Angel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergraund1905 -- 18 Haziran 2008; 10:50:32 >

• resimleri göremiyorum.yanlış code'ları yazmışsın
  • albüm haline getirdim şu anda resimleri görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergraund1905 -- 18 Haziran 2008; 10:51:15 >
  • Char Baya Saglam oLmus iyi Basmıssn Abi
  • saol tanerim darısı senin başına
  • SOX haricinde işi %90 tamamlamışşın. Hayırlı olsun. Darısı başıma.
  • Charın itemleri güzelde neden force a verdin keşke vermeseydin!
  • +7 için astral immortal luck vs.vs.. basmışmıydın ?
  • güzl silah
  • hll olsunda setinde eksik var 88 legs 89 chest
  • Çar mükemmele çok yakın olmuş. Yalnız alakası yok ama birşey sormak istiyorum. Mastery ne durumda? Ayrıca neden sword/shield değilde spear yaptın? Benimde spear karakterim varda sworda dönmeyi düşünüyordum ta ki senin karakteri görene kadar. BU kadar emek verdiysen demekki s/s olmayıp spear oluşunun da bir sebebi vardır. O sebebi lütfen bana söylermisin. Spear çarıma geri dönmem için bir sebep olsun :)
  • Guzel itemlerin'da eksiklerin var herkesin eksikleri oldugu gibi neyse benim demek istedigim Phy ve mag % leri ayarlarsan iyi olur ve parry ratio % lerini onlara dikkat et cunku unutmamalı her %30 +1 degerinde oluyordur başarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LegenDofWaR

hll olsunda setinde eksik var 88 legs 89 chest

88 legs 89 chest değil 89 legs ve 90 chest ama malesef onlar normal moblardan düşmüyor..
    benim tahminim onlar shaitanın yanında çıkan guardian rockylerden düşüyor(yanlışım varsa düzeltin)
    onlarda çıkacak, o kadar kalabalıkta seçicez , kesicez + chest yada legs düşürcez.
    düşüren varsa eğer som düşmüş kadar sevinsin derim.
  • Ya boşver bazıları tebrik etmekten aciz nedense..
    Güzel bir çalışma hakkaten de tebrik ediyorum..
    Sana İyi SOSUN'lar diliyorum..(Turbo)
  • arkadaşlar itemleri şimdi düzelttim sadece 89-90 eksik hepsini fullledim full blue ve hepsi +5 arkadaşımın biri speara geçmemin sebebini sormuş speara geçmemin sebebi hpmi arttırdı ben sword shieldden daha iyi olduğunu düşünüyorum birisde forceyi neden açtığımı sormuş force sadece 30 da oda mp arttırmak için charaın skilleri cold90 light90 heuksal90 force30 da charımdan çok memmunum nerdeyse alamadığım str char yok 90 snowum açıkken
  • quote:

Orjinalden alıntı: SILKR0AD

quote:

Orjinalden alıntı: LegenDofWaR

hll olsunda setinde eksik var 88 legs 89 chest

88 legs 89 chest değil 89 legs ve 90 chest ama malesef onlar normal moblardan düşmüyor..
    benim tahminim onlar shaitanın yanında çıkan guardian rockylerden düşüyor(yanlışım varsa düzeltin)
    onlarda çıkacak, o kadar kalabalıkta seçicez , kesicez + chest yada legs düşürcez.
    düşüren varsa eğer som düşmüş kadar sevinsin derim.

bence shaitanı beklemek uzun sürer. aranızdan biri 90 lvl ise giysin traderi cıkartsın 90+ thieflerini düşşün 89 90 itemleri
  • Höh diyorum başkada bişi demiyorum Ne bastın Öyle ya
    Baya iyi Olmuş Tebrikler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.