Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zodd

bisiler ogrenmeden dalabiliyormuyuz biseylere ben gittim oldum bikere neyse bidaha deniyim

Yaa dalarsın tabiide gucsuz olur ama zaten 10 gold ne kullanmak istiyosan staff yada fist onun skillini ogren ve ilk basta str ye ver dal olmek kolay degil fazla ama SARI<--(SARI) olan moblara dal genelde zaten 5-6 mob dan sonra lvl atlıcan filan 20 ye cok rahat atlıcaksın zaten sıkıntı yaratma
    Edit: sarıyı vurgulayım diye renk vermistim ama hic gozukmuyor bu seferde yanına ek koydum duzeltmek yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 25 Aralık 2006; 0:03:53 >

• anladım peki ben daha ilk questlerdeyim oyunu cozucem bakaim nasi olcak :D

ilk questte fox die bisi var 5 tane onu ariom nereden tamin edicem die:D
  • simdi dioki 5 tane fox oldur ama olduremiyorum nie kungfu ogrenemedim cunki :D parada yok ne olcak bilmiyorum
  • butun sorun tab tusuna basmakmıs yaw :D:D
  • ya arkadaş siz bi mypage falan açsanızda burdan devam etseniz bu muhabbetinize..........
    illa durumu mod laramı bırakıcaz. frenleyin kendinizi biraz... oyunla iligili ne bi SS koyuyosun ne başka bişii. ne bi açıklaman varr ne başka bi yararın.. varsa yoksa lak lak.. kendi sorduğun sorunun cevabını 5 dk sonra burda yazıosun......... dikkat edelim biraz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 25 Aralık 2006; 12:10:04 >
  • yaw biz boyle satir basi uyari alicaksak msj atmayayim ya bidaha ben yada benim uyeligimi silin ben xxxx forumundan buraya sadece bu oyun icin geldim burada acıklama vardiye eyer benim msj yazmam sizi boguyorsa birdahada yazmam uyeligimide kendim iptal ederim ama eyer sizi postlarimin tek konu icersinde artisi rahatsiz ediyorsa tamam onlari silin gitsin benim amacim burada sadece bilgi paylasmak ve ben o msj i gecenin 2 bucugunda atmisiim anlata bildimmi benim amacim burada bilgi paylasmak ben baska amacla gelmedim buraya eyer bu amac yuzunden ben habire uyari alıcaksam kusura bakmayin...
  • hunter ve diğer arkadaslar vediğiniz bilgiler için cok saolun ama benim hala cözmediğim olaylar var yazmışsınız clanları vde sınıflarını ama clanı nasıl secices nerden sınıfımı nasıl secicem yardımcı olurmusunuz mrjia mı varjina mı bi sehirde başladım oyuna mesela masterda neye verices bunları çözemedim yardımcı olumusunuz oyundaki nickim OdesaTR şimdiden teşekkürler
  • SS mi istediniz hadi koyalım

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger
     9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracaka -- 25 Aralık 2006; 21:20:01 >
  • ya bende uye oldum ama beta sing up başlılı bi mail geldi, download linkinde dosya fln indmiyor.

siz nasıl indirdiniz oyunu.

hepsini okuamdım önceki yazılanların ama. oynayanlar var ablaşılan. bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • Direk download linki icin Tıklayın

Bide bişiler daha sorcam bu rate nedir benim bi doldu kendi kendine geri saydı.Simdi sıfırlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracaka -- 25 Aralık 2006; 22:56:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odesa_Casperol

hunter ve diğer arkadaslar vediğiniz bilgiler için cok saolun ama benim hala cözmediğim olaylar var yazmışsınız clanları vde sınıflarını ama clanı nasıl secices nerden sınıfımı nasıl secicem yardımcı olurmusunuz mrjia mı varjina mı bi sehirde başladım oyuna mesela masterda neye verices bunları çözemedim yardımcı olumusunuz oyundaki nickim OdesaTR şimdiden teşekkürler

Cozemicegin bisey yoq hepsini gozden gecirsen yeter Sınıfını lvl 25 olunca sececeksin yani 2 ci kez lvl 13 yapman lazım her 12 lvl bitip 13 uncu lvl e gectiginde LvL ismi degisiyor onları acıklamısım zaten.Questleri yakip edersen lvl 25 te yani OC1(Opening chi 1)Bir quest acılıcak ve senden biseyler isticek clanına gore degisiyor ve onu yaptıgında seni master a yonlendiricek oradan seciceksin istedigini Mastery ye gelince her clanın zaten 2 cesit silahı var hangi clandaysan zaten ilk ogrendigin skill ismlerinden yada npc de satılan silahlardan yadaaaa okuyabilirsen bastan hangi clanda hangi silah oldugunu yazmıstım ilk sayfadaona gore senin clanında hangi silah ve sen ne kullanıyorsan ona vericeksin mastery pointlerini zaten lvl 25 te sıfırlanıcak sonra sectigin classın silahına gore vereceksin

• Bide bir sey daha sorcam c ye basınca acılan yerde 2 tane silah koyma yeri var yani 2 tane silah kullana biliozmu kullanıyosak 2 kat mı damage verio
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

ya bende uye oldum ama beta sing up başlılı bi mail geldi, download linkinde dosya fln indmiyor.

siz nasıl indirdiniz oyunu.

hepsini okuamdım önceki yazılanların ama. oynayanlar var ablaşılan. bi yardımcı olursanız sevinirim.

İndirmen icn once nereye uye oldugunu bilmen lazımSen yazsaydın daha saglıklı bilgi verebilirdim US versionuna uye olduysan sitesinden downloada tıklayıpta indirebilirsin onlar sana download linki yollamıyor.Download sayfasının linkini yolluyor yani sen siteye girdiginde zaten gorebilirdin.Hee uye oldugun EU ise acele etme daha acılmadı OB acılınca istersen bekler yeni clienti indirirsin istersen beklemez eski CB client i indirip yeni cıkacak patchle duzenlersin.Ama sen sanırım US (acclaim)e uye olmusun sitesinden yada hic ugrasmadan uyeligin kabul edildiyse yani active se @RealBoy_Tr verdigi linkten indirebilirsin eger acclaim e uye olduysan

• quote:

Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr

Bide bir sey daha sorcam c ye basınca acılan yerde 2 tane silah koyma yeri var yani 2 tane silah kullana biliozmu kullanıyosak 2 kat mı damage verio

Oraya 2 ayrı silah koyuyorsun Diablodaki gibi "W" tusuna basarak bunları degistirebiliosun pek bir anlamı yoq bu oyun icn(pek duruma gore degistirecegin silah olmadıgı icn) ve senin dusundugun gibi guclerini birlestirip kullanamıyorsunYani bazı stat eklentileri oluyor ozel silahların o an ustte hangi silah varsa onun ozelligi sana işler.O degistrme belki hybrid ve healer classta ise yarayabilir ama yani bracer chi kung(buyu gucu) gucunu arttırıyor buyu yaparken onu kullanıp yani W tusu ile degistirebilir ve dovusuceginiz zaman da 2. silahınızı secebilirsiniz

EK :O sordugun rate degil orada dolan yani Rage(öfke)dövüstükce o Rage artar ve %100 olduktan sonra bolsalmaya baslar zaten gormusun onu ve bu senin attack rating ve damageni bi sure arttırır o rage bosalana kadar ve dovustukce yeniden dolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 25 Aralık 2006; 23:07:53 >

• Fazla artırmıo herhaldae ama 10 lvl de doldu bende bole 5 katına felan cıkcak sandım :D
  • hunter abi dunden beri cok sey ogrendim oyundan suan chin 1 im ama gercekten cok karıstı chin 1 olunca yeni skiller acmak gerekti ama ogrendim kullanamıyorum birde sopa kullanıyorum butun masteryleri sopaya verdim 13 fln oldu onun mastery si birkac yerde takıldım bu ileri seviye kosma gibi seyleri ogreniyorum tranıng fln istiyor traning yapmaya gidiyorum ama skill cıkmıo bos kalıo nasi yapacam onun traningini ya
  • abi senin nick ne oyunda konusalım benim FlowerGirl add me
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

hunter abi dunden beri cok sey ogrendim oyundan suan chin 1 im ama gercekten cok karıstı chin 1 olunca yeni skiller acmak gerekti ama ogrendim kullanamıyorum birde sopa kullanıyorum butun masteryleri sopaya verdim 13 fln oldu onun mastery si birkac yerde takıldım bu ileri seviye kosma gibi seyleri ogreniyorum tranıng fln istiyor traning yapmaya gidiyorum ama skill cıkmıo bos kalıo nasi yapacam onun traningini ya

Onları train yapman icn senin sehrinde buyuk bir bina var normal trainerlerin yanından arka tarafa gidiyorsun orada yerde yuvarlak taslar var onların ustune tıklayıpta o diger cıkmayan skilleri training yapıyorsun zaten oyunda birine sorsan kesin gosterir

• Chin 1 im bende nasıl yeni skiller accam traning ci de olan bana yarayan 2 tane skill vardı onlara aldım baska ne skilli var
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealBoy_Tr

Chin 1 im bende nasıl yeni skiller accam traning ci de olan bana yarayan 2 tane skill vardı onlara aldım baska ne skilli var

Clanına ozgu 1 quest var questleri takip etmen lazım onu yaptıgında sana clanın ceketini ve Training ground yazan buyuk alana girme izni veriyor oradan bi kac skill daha alıyorsun GC1(Gathering chi) de daha sonraki skiller anca bidahaki 13lvlde yani OC1 de classını sectiginde orada bulunan 4 adamdan birinden alıyorsun.Bu training groundtaki skilleri ogrenmen icn icerdeki NPC leri dolas onlardan birine bagıs(contribution) yapman lazım bunları hayvanlardan dusen itemlerle yaprsan veya bagıs yapıcagını once vendorda kac satılıyor diye kontrol et yoqsa zarara ugrarsın bazı itemleri 1/4 degerinde alıyor aynı sekilde para bagıslarsan onunda 1/4 unu alır iste bu bagıs yapıp contribution point topluyorsun bu puanlarla skillerini ogreniyorsun

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.